alimentare benzinare gf26i...de exemplu
Postat 17 February 2009 - 07:46 AM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 17 February 2009 - 09:48 AM
MLGore, la Feb 17 2009, 07:46 AM, a spus:
Serifu .. e urat sa dai sfaturi din astea .. Rade lumea de noi...
La benzina ai pompa in carburator..
Iti trebuie furtune speciale pentru benzina .
Rezervorul poti sa cumperi unu special pentru benzina sau sa iti faci unu. NU folosi rezervor de metanol.. Mai exact este vorba de dopul ala de cauciuc. Ala se macina in contact cu benzina. In rest totul e la fel.
Daca vrei sa il manufacturezi tu e super simplu si iese SUPER profi. Au la Hornbach niste recipente ..o sa caut poza si revin cu ea.Iti cumperi 2 stuturi si le infigi in el.. Revin cu poze ca imi e lene sa explic. Si o sa vezi si poza exact cum e cu prea plinu .
Daca vrei sa cumperi se gasesc in romania cam la acelasi pret cu ala de metanol io folosesc unu de la kavan dar a trebuit un pic modificat. Stuturile care ieseau din ele erau mai mici in diametru decat furtunul. Se gaseste tot la magazinele de bricolaj teava de alama de toate marimile .. vezi tu ce anume iti trebuie.
Amplasamentu .. evident cat mai aproape de CG .
Ce mi se pare important la benzina e sa ai grija sa nu iti intre jeg in carburator. Ca sa elimini problema asta .. evident alimentezi si tu cu niste filtre dar incearca sa iti cumperi un sorb din ala special cu pasla .
Revin cu poze.
Postat 17 February 2009 - 09:54 AM
Stuturile alea sunt cumparate de la botosani . Initial le foloseam pentru bidonu de metanol .
Sorbul ala din rezervor e toata smecheria si nu stiu de unde sa iti zic sa cumperi.. dar toate carburatoarele mele sunt super curate (nu stiu daca as fi avut altceva ar fi fost murdarie dar na.. ale mele sunt curate) O problema in minus zic io.
Recipientul il gasesti la Horbach sau la 3W ... alegi tu de unde il cumperi <_< Au toate marimile.
Stutul ala de deasupra e prea plinul. bagi in el furtun de benzina , ii mai faci o bucla acolo sus si il scoti undeva pe burta avionului.
Asa cum e facut rezervoul ala din poza alimentarea se face cu valva (si ea speciala pentru benzina).
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 17 February 2009 - 09:55 AM
Postat 17 February 2009 - 11:03 AM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 17 February 2009 - 12:09 PM
intre timp am cumparat de la h...yrc un rezervor pentru benzina (nu era un cap de tara ca bani) si m-am mai documentat un pic pe alte formuri de peste ocean
e clar cu pompa din carburator, cu umplere si alte mici detalii dar ramane o intrebare mai mult pentru curiozitate (caci am deja cateva opinii) : stutul de ventilare (adica cel care permite sa tragi benzina din rezervor fara a crea depresiune in el) e pur si simplu lasat liber la exterior sau are o supapa care permite aerului sa intre si nu lasa benzina sa iasa ?
Postat 17 February 2009 - 01:15 PM
andreirosca1967, la Feb 17 2009, 12:09 PM, a spus:
intre timp am cumparat de la h...yrc un rezervor pentru benzina (nu era un cap de tara ca bani) si m-am mai documentat un pic pe alte formuri de peste ocean
e clar cu pompa din carburator, cu umplere si alte mici detalii dar ramane o intrebare mai mult pentru curiozitate (caci am deja cateva opinii) : stutul de ventilare (adica cel care permite sa tragi benzina din rezervor fara a crea depresiune in el) e pur si simplu lasat liber la exterior sau are o supapa care permite aerului sa intre si nu lasa benzina sa iasa ?
De obicei se face o bucla peste rezervorul ala si dupa aia il scoti din avion prin burta.
Nu iti fa griji nu curge..
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 17 February 2009 - 01:16 PM
Postat 17 February 2009 - 05:29 PM
andreirosca1967, la Feb 17 2009, 05:13 PM, a spus:
banuiam ca nu curge din cauza depresiuni cvasicontinue pe care o mentine pompa
multam inca o data, cat de curand iese la rodaj.
te duci prea departe ... nu curge pt ca nu curge.. In cel mai rau caz ies cativa stropi.. Ia rezervorul in mana fa blucla aia ,leag-o cu un elastic deasupra rezervorului si lasa sa atarne furtunul in jos. ... Uita-te cu atentie la el .. intoarce-l cu fundu in sus si o sa iti dai seama ca daca curge curge atat de putin incat e nesemnificativ..

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla