Modelism - RHC Forum: in weekend ceva - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

in weekend ceva la pista cereva ceva?????

#31 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 28 March 2004 - 09:47 PM

Sorry.La multi ani si lui Paul.

Da,da cckalumea Mugen-ul.
In leg cu SMP-ul e super tare masina dar daca proprietarul e incepator normal ca masina merge asa.Stai sa se mai antreneze un pic si dupaia......
0

#32 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 28 March 2004 - 10:10 PM

da. la multi ani "pirlogeilor", sa aveti numai bucurii si impliniri!
P.S.-baa, ce tare e mutu(buggyman !
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#33 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 29 March 2004 - 12:27 AM

mizzone, la 28 Mar 2004, 21:32, a spus:

IMPORTANT! P.S. :
baa, ce tare e mutu(buggy-man)!

incorect, era ceva de genu: ``ba da ce bun sunt``; am auzit asta si live si telefonic n-am cum sa uit...

La multi ani Parlogilor, ca e doi.
0

#34 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 29 March 2004 - 01:19 AM

multzumesc oameni buni multzumesc !!!se ne dea dumnezeu numai masini bune si distractzie maxima!!
www rc4fun ro
0

#35 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2004 - 04:52 AM

ai dreptate, nene ######, tre' sa fie mentionata cam asa:
"MUTU'(buggyman):-...baa, ce tare sint!..."
acuma e bine?
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#36 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 29 March 2004 - 07:31 AM

Nu nu e bine.Iar ai gresit.Cum sa uiti asa ceva? ###### a zis bine cuvint cu cuvint.
0

#37 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 29 March 2004 - 07:45 AM

Baaaa..., da' ce bun e Buggy-man....

Nu-mi iese din cap....

....si a castigat si doua beri :) :)

Tre' sa mai dam mana cu el din cand in cand, ca poate se ia....

Una peste alta, Mugen-ul MTX-3 m-a impresionat tare placut. O masina stabila, excelenta pe viraje, si cu un demaraj mai rapid decat al unui 1/8.
Super masina...

PS: baaaa, da' ce bun e Buggy-man B)

Aceasta postare a fost editata de CristiM: 29 March 2004 - 01:40 PM

2 fast 4 you 2
0

#38 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 29 March 2004 - 01:16 PM

Multumesc, multumesc!

Lasand gluma, vreau sa subliniez importanta setarii modelului!
Pe langa performantele evidente de pilot :) am ajuns si la performanta de a seta modelul asa cum trebuie, bineinteles ajutat de standul de reglaj HUDY!

Asa ca, cine are nevoie de setare....sa apeleze cu incredere!
RHCForum - Webmaster
0

#39 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2004 - 05:26 PM

baa,... ce tare e mutu!
bafta si minuni!

0

#40 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 29 March 2004 - 09:19 PM

salut!
mai oameni buni, eu as vrea sa vin in bucuresti mai mult pentru pista , dar cerand un sfat lui mizzone,el m-a atentionat ca voi sar putea sa mergeti la chefuri (fiind floriile)!
deci daca veniti anuntati-ma !pls!! :)
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#41 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 29 March 2004 - 11:55 PM

tare mugen-ul, e teroare la 200mm, nu cred sa-i stea ceva in fata, plus ca nu l-am vazut mergand decat cu 0%nitro, un 20% cum ar fi? ce zici nenea stefan facem un test? Bmaniac tu vino la pista ca sigur gasesti pe cineva.

ma tot streseaza un gand....ba da ce bun e gabi.....
0

#42 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2004 - 10:26 AM

azi ma duc la stefan sa-mi mai iau "compot", ca nu mai am si vreau sa ma "dau"in week-end. care mai vii, poate facem o sezatoare (la o cafea, alea-alea...)?
bafta si minuni!
bineinteles, p.s.:<<...mutu:"-...valoaaareaaa mea, valoaaareaaa mea...!" :angry:

0

#43 Useril este offline   ubik00 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 20-July 03

Postat 30 March 2004 - 11:03 AM

" care mai vii ?" unde ? la stefan sau la pista ? ..:angry:
la pista si la "sezatoare" ma inscriu si eu ..
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu