Modelism - RHC Forum: Home made - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Home made

#1 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 23 December 2008 - 07:01 PM

Am un project intitulat "automodel home made" si vreau sa postati cei care au asa ceva pe acasa sa iau niste idei
Eu folosesc un motor pe benzina de 23cc
Respect

Custom CNC parts GNS Racing
0

#2 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 23 December 2008 - 09:07 PM

am avut eu o idee acum 2 ani cu niste colegi de scoala sa facem un asa proiect.. am cautat , ne-am informat am facut lista si cand am tras linie sa vedem pretul ne-am lasat balta . Daca vrei sa faci ceva fain ia-te dupa baja . Pune niste poze cu motorul sa vedem ce e .. mai da niste date
0

#3 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 23 December 2008 - 09:28 PM

Vezi postareaad525, la Dec 23 2008, 09:07 PM, a spus:

am avut eu o idee acum 2 ani cu niste colegi de scoala sa facem un asa proiect.. am cautat , ne-am informat am facut lista si cand am tras linie sa vedem pretul ne-am lasat balta . Daca vrei sa faci ceva fain ia-te dupa baja . Pune niste poze cu motorul sa vedem ce e .. mai da niste date

Eu doar am cerut sa vad ceva automodele home made....
Ce date sa mai dau nu stiu...motorul este de 23cc...mai multe detalii nu am ce sa dau:(
Eu doar vreau sa vad ceva realizari.....
Stima si Respect

0

#4 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 27-September 06

Postat 23 December 2008 - 09:41 PM

cauta si tu pe youtube si ai sa gasesti multe automodele
0

#5 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 23 December 2008 - 11:08 PM

Vezi postareacostinbv, la Dec 23 2008, 09:41 PM, a spus:

cauta si tu pe youtube si ai sa gasesti multe automodele

Asa gaseam si eu......dar vreau sa vad ce atzi facut voi...nu sa caut pe youtube pt k akolo nu pot sa vad exact automodelul
Asa ca va rog cei care au ceva automodel home made sa posteze cva poze

Stima si Respect

0

#6 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 23 December 2008 - 11:18 PM

Vezi postarearadugns, la Dec 24 2008, 12:08 AM, a spus:

Asa gaseam si eu......dar vreau sa vad ce atzi facut voi...nu sa caut pe youtube pt k akolo nu pot sa vad exact automodelul

Stima si Respect

Adevarul e ca am ajuns in era consumatorului, nu a creatorului, nu prea cred sa mai gasesti ceva facut de mana, mai ales la modele auto. Daca o sa gasesti, au varsta pe putin 15 ani (o cifra scoasa din burta de mine, nu reflecta realitatea in totalitate, s-ar putea sa fie mai mult de atat).

Oricum spor la proiect, dar cel mai bine ar fi sa te documentezi din cotele pieselor de pe piata, sa faci piese asemanatoare (exacte nu prea cred ca se pot face pe acasa) si sa le pui laolalta intr-un model. Ceva performant oricum nu se prea poate scoate acasa, dar macar ceva functional sa iasa.

Succes si sarbatori fericite.

Catalin C.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#7 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 27-September 06

Postat 23 December 2008 - 11:54 PM

si in plus fata de ce a zis protheus masina care o vei construi nu vei sti cat re rezistenta va fi luand in considerare multe piese ce constau in roti dintate pt diff etc...
si vor costa si piesele folosite cam 200euro..minim..si cu 250 euro iti iei o masinute termica de tower si gata...iti faci damblaua...si pt viitor iti iei un kit 1/5 fara motor si servouri reciever etc...
0

#8 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 24 December 2008 - 12:34 AM

Vezi postarearadugns, la Dec 23 2008, 11:08 PM, a spus:

Stima si Respect

in primul rand renunta la limbajul de mesanger...incerca sa scrii pe cat se poate de corect si fara prescurtari...

sunt cativa care au construit modele dar mai toate cele construite sunt inspirate dintr-un model de pe piata sau folosesc piese de la mai multe firme...capete de bara... bari de directie...bascule...diferentiale.......in primul rand iti trebuie un sasiu..un suport metalic...ai de unde sa obti? ai cum sa il faci? ai unde sa il prelucreazi? astea sunt intrebari care ar trebui sa ti le pui de la inceput fara un strung, o freza nu faci treaba ca sa nu mai zic de cnc.....
Chiar wekndul trecut vorbeam cu Duf la demons's desper mdelul lui un 1/10 electric onroad si cate ore i-a luat sa proiecteze directia...care daca te uiti in trecere nici nu obeservi ceva deosebit sau iesit din comun....
Nu vreau sa iti sparg balonsaul cu vise dar nu o sa gasesti asa usor planuri ca sa nu mai zic de piese si materie prima...iti zic asta acum ca sa nu te puci de el mai bagi bani si in cine stie ce piese si dupa te lasi batut ca devine foarte greu si crede-ma o sa devina greu
Fa-ti mai intai in cap un plan cauta pe net la diversi producatori diverse solutii constructive si alege ce iti place de la fiecare.....si vezi ce poti sa realizezi...mai uitata-te si la cei care au construit modele sa zicem de la 0...nu stiu daca la noi a facut cineva la scara pe care o cauti tu
spor la documentat

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 24 December 2008 - 07:48 PM

0

#9 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 24 December 2008 - 11:29 AM

Vezi postareaprotheus, la Dec 23 2008, 11:18 PM, a spus:

Adevarul e ca am ajuns in era consumatorului, nu a creatorului, nu prea cred sa mai gasesti ceva facut de mana, mai ales la modele auto. Daca o sa gasesti, au varsta pe putin 15 ani (o cifra scoasa din burta de mine, nu reflecta realitatea in totalitate, s-ar putea sa fie mai mult de atat).

Oricum spor la proiect, dar cel mai bine ar fi sa te documentezi din cotele pieselor de pe piata, sa faci piese asemanatoare (exacte nu prea cred ca se pot face pe acasa) si sa le pui laolalta intr-un model. Ceva performant oricum nu se prea poate scoate acasa, dar macar ceva functional sa iasa.

Succes si sarbatori fericite.

Catalin C.

Multumesc frumos
Craciun fericit!!

Radu

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu