Vreau sa cumpar Tamiya si Baja
Postat 15 December 2008 - 01:48 AM
Vreau sa-mi cumpar o Tamiya electrica pentru drift si nu stiu de unde. Exista Tamiya in Romania? Vinde cineva? Nu prea ma intereseaza second pentru ca e foarte ieftina noua. Stiu ca poate nu este performanta dpd vostru de vedere dar eu o vreau exclusiv pentru fun si m-am dat cu una si imi place de mor!
Doi, vreau de ceva vreme sa-mi cumpar o termica in 4 timpi, avand un Savage si un MT de la HPI , nici nu mai vreau sa aud de termice clasice, sunt pentru cei pasionati, eu nu am rabdare si nu imi place ca "jucaria" sa-mi faca toane, vreau sa functioneze oricand. Am un prieten care aveau una dar de care nu mai pot sa dau ca sa-mi spuna de unde a cumparat-o.
M-ar ajuta niste link-uri despre cine face asa ceva si cam care ar fi cea mai fiabila.
Multumesc.
adresa mea de contact permanent : andrei@skn-tuning.ro
Postat 15 December 2008 - 12:02 PM
AUM, la Dec 15 2008, 01:48 AM, a spus:
Vreau sa-mi cumpar o Tamiya electrica pentru drift si nu stiu de unde. Exista Tamiya in Romania? Vinde cineva? Nu prea ma intereseaza second pentru ca e foarte ieftina noua. Stiu ca poate nu este performanta dpd vostru de vedere dar eu o vreau exclusiv pentru fun si m-am dat cu una si imi place de mor!
Doi, vreau de ceva vreme sa-mi cumpar o termica in 4 timpi, avand un Savage si un MT de la HPI , nici nu mai vreau sa aud de termice clasice, sunt pentru cei pasionati, eu nu am rabdare si nu imi place ca "jucaria" sa-mi faca toane, vreau sa functioneze oricand. Am un prieten care aveau una dar de care nu mai pot sa dau ca sa-mi spuna de unde a cumparat-o.
M-ar ajuta niste link-uri despre cine face asa ceva si cam care ar fi cea mai fiabila.
Multumesc.
adresa mea de contact permanent : andrei@skn-tuning.ro
mai exact ne zici si noua ce tamiya vrei pentru ca exista mai multe sasiuri...
tin sa te anunt ca baja ar un motor in 2 timpi, pentru ca merge cu benzina amestecata cu ulei..............cele in 4 timpi au baie de ulei separat............si din cate stiu eu nu exista automodel cu un motor in 4 timpi..........
-Futaba 3PKS 2.4GHZ
-filtru Redneck TGN
-3700mAH hump pack EDIT, 1400mAH hump pack intellect
-roti Tarmac Buster (on-road), jante Pro-line Desperado fata/spate (negre), cauciucuri Hostile Hobby MX Hard (spate), cauciucuri Dirt Buster (fata)
-geamuri atx (fumurii)
-servo Blue Bird pt. acceleratie
-servo Hitec 5755MG pt. directie
-caroserie Pro-line Desert Rat
-bascule RPM fata
-toba DDM Dominator V2 (neagra cu silentiator)
-billet gas cap (carbon/rosu)
-Dark Soul axle extenders V2
-Outwears combo kit (elemente negre)
-Ultimate Rear Brake Kit by TGN (carbon)
HPI Wheely King 4x4:
-rock crawler conversion kit
-motor 15t + gearbox
-radiator cu ventilator pentru motor
-ESC Jamara NO Limit
-servo tower pro MG996R
-baterie LRP 4000mah, HPI Plazma 4300mah
-anvelope Hot Bodies Rover Crawler + jante Rock 8 Bead Lock Wheel
- caroserie Ford F100
Postat 15 December 2008 - 12:19 PM
amd, la Dec 15 2008, 09:20 AM, a spus:
si daca omu tot a intrebat si este nou totusi sa il ajutam
ai MI
asa e,e foarte nou......inregistrat pe forum in 2005 ;)
din "gresala" si tot afla, singur.......e mai "vechi"decat noi toti(care am postat aici)......si nu stie.......hai sa fim seriosi.
Aceasta postare a fost editata de ghost rider: 15 December 2008 - 12:25 PM
Postat 15 December 2008 - 05:38 PM
AUM, la Dec 15 2008, 04:46 PM, a spus:
Este vina mea pentru ca asteptam sa fie mai multi pasionati pe acest forum decat copii scapati de sub supravegherea parintilor.
In primul rand nu stiam ca aceast BAJA este un produs HPI, cel despre care vorbesc eu ca l-am vazut la acel prieten cu ceva timp in urma nu era un HPI.
HPI-urile le-am cumparat de la un tip Rafael, prin 2005.
Revenind la subiect, daca BAJA de care vorbiti voi este numai o varianta produsa de HPI , mai bine ma abtin, eu am avut mari probleme cu fiabilitatea modelelor HPI, si cred ca pot sa-mi dau cu parerea pentru ca in vremea aia am cumparat 3 Savage si 1 MT !
Reformulez intrebarile :
1. De unde pot sa cumpar TAMIYA ?
2. Cati producatori de "BAJA" 2 timpi exista si care sunt acestia ?
Producatori de Baja sau asemanatoare ;)
http://www.carson-modelsport.com/de/produk...smodellertr.htm
http://www.fg-modellsport-gmbh.de/FG-Inter...-offroad_e.html
http://www.hpiracing.../kitinfo/10600/
PS: Daca mai are cineva idei (am omis intentionat King & Co.)...
Fiabilitatea modelului 5B de la HPI e discutabila, in sensul bun al cuvantului. Am avut probleme cu ele doar daca am depasit limita bunul simt la sarituri si cazaturi. Si nu putem spune ca le-am menajat. Cert este ca exista upgrade-uri foarte utile pentru cei ce vor sa le "rupa" la fiecare iesire. Nu, nu sunt upgrade-uri de la HPI. Dar exista. Acum nu spun ca HPI Baja e cea mai buna alegere. Dar pentru multi a fost suficienta. Sunt sigur ca merita sa studiezi si celelalte variante.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de ReLLaXX: 15 December 2008 - 05:39 PM
==================================
Vrei bas? Cere-i lui Mamut. O sa-ti dea sa-ti ajunga. ;)
SoundCustoms Car Audio
Postat 15 December 2008 - 08:49 PM
AUM, la Dec 15 2008, 04:46 PM, a spus:
Este vina mea pentru ca asteptam sa fie mai multi pasionati pe acest forum decat copii scapati de sub supravegherea parintilor.
In primul rand nu stiam ca aceast BAJA este un produs HPI, cel despre care vorbesc eu ca l-am vazut la acel prieten cu ceva timp in urma nu era un HPI.
HPI-urile le-am cumparat de la un tip Rafael, prin 2005.
Revenind la subiect, daca BAJA de care vorbiti voi este numai o varianta produsa de HPI , mai bine ma abtin, eu am avut mari probleme cu fiabilitatea modelelor HPI, si cred ca pot sa-mi dau cu parerea pentru ca in vremea aia am cumparat 3 Savage si 1 MT !
Reformulez intrebarile :
1. De unde pot sa cumpar TAMIYA ?
2. Cati producatori de "BAJA" 2 timpi exista si care sunt acestia ?
te-am intrebat si mai sus ...............ce fel de Tamiya cauti?
daca vrei Tamiya TT-01, stiu sa iti spun de unde ai putea achizitiona un asemena automodel....
Aceasta postare a fost editata de Bogdi: 15 December 2008 - 08:50 PM
-Futaba 3PKS 2.4GHZ
-filtru Redneck TGN
-3700mAH hump pack EDIT, 1400mAH hump pack intellect
-roti Tarmac Buster (on-road), jante Pro-line Desperado fata/spate (negre), cauciucuri Hostile Hobby MX Hard (spate), cauciucuri Dirt Buster (fata)
-geamuri atx (fumurii)
-servo Blue Bird pt. acceleratie
-servo Hitec 5755MG pt. directie
-caroserie Pro-line Desert Rat
-bascule RPM fata
-toba DDM Dominator V2 (neagra cu silentiator)
-billet gas cap (carbon/rosu)
-Dark Soul axle extenders V2
-Outwears combo kit (elemente negre)
-Ultimate Rear Brake Kit by TGN (carbon)
HPI Wheely King 4x4:
-rock crawler conversion kit
-motor 15t + gearbox
-radiator cu ventilator pentru motor
-ESC Jamara NO Limit
-servo tower pro MG996R
-baterie LRP 4000mah, HPI Plazma 4300mah
-anvelope Hot Bodies Rover Crawler + jante Rock 8 Bead Lock Wheel
- caroserie Ford F100
Postat 23 December 2008 - 08:28 AM