Intrebare
Postat 31 January 2014 - 10:50 PM
Postat 31 January 2014 - 10:56 PM
Banuiesc ca telemetrie nu, ca nu mai intrebai...
Un aparat de masura ? Charger capabil sa masoare rezistenta interna ?
Posibil sa fi atins limita de taiere a ESC-ului, cat o fi, 3.?V per celula, depinde cum l-ai programat sau cum e programat din fabrica.
Postat 01 February 2014 - 08:18 AM
renatoa, la 31 January 2014 - 10:56 PM, a spus:
Banuiesc ca telemetrie nu, ca nu mai intrebai...
Un aparat de masura ? Charger capabil sa masoare rezistenta interna ?
Posibil sa fi atins limita de taiere a ESC-ului, cat o fi, 3.?V per celula, depinde cum l-ai programat sau cum e programat din fabrica.
Este acelasi acumulator folosit si anul trecut.Dupa incident am masurat tensiunea pe celule cu sesizorul LiPo si fiecare celula avea 3.98 .De masurat rezistenta interna nu am .Multumesc de raspuns.
Hopa ! Are receptor cu telemetrie , dar nu e folosita .
Aceasta postare a fost editata de AdrianDim: 01 February 2014 - 08:19 AM
Postat 01 February 2014 - 02:12 PM
renatoa, la 01 February 2014 - 08:31 AM, a spus:
Am statie turnigy 9x cu modulul FrSky luat la sfatul dvs. .Cum pot folosi telemetria pe ea? Se poate ceva sfaturi practice ? :D
Postat 01 February 2014 - 02:14 PM
Mai bine o trimiti sa o operez complet aici.
O sedinta de companion9x pe PC nu ar strica, pentru a avea o idee cum arata noul soft.
Dar daca ai senzorul lipo cu afisaj, cum am zis, cateva reprize de full throttle la sol ar trebui sa iti arate ce mai poate pack-ul ala.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 01 February 2014 - 02:15 PM
Postat 01 February 2014 - 02:47 PM
renatoa, la 01 February 2014 - 02:14 PM, a spus:
Mai bine o trimiti sa o operez complet aici.
O sedinta de companion9x pe PC nu ar strica, pentru a avea o idee cum arata noul soft.
Dar daca ai senzorul lipo cu afisaj, cum am zis, cateva reprize de full throttle la sol ar trebui sa iti arate ce mai poate pack-ul ala.
Statia are open 9x si interfata de programare montata de la Smarties Part . Eu i-am pus softul pe ea caci cel original era o enigma pentru mine .De trimis o pot trimite fara probleme oricand .Putem intra in amanunte .Doar de partea de soft e nevoie pentru telemetrie sau mai sunt si alte componente de montat? M-ar interesa si partea asta daca tot am FrSky (si receptoarele sunt destul de ieftine) Multumesc!
Cu acumulatorii asa voi face .Am sesizor LiPo cu afisaj .