Deci eu sunt din baia mare si vrea sa imi schimb automodelul cu cineva din buc (pe un avion si radio ) . Deci habar nam cum sa fac schimb cu el pt ca nu il cunosc nici eu pe el nici el pe min ... care ati mai facut schimburi cu cineva din afara localitatii fara sa va vedeti in persoana ... sa zicem ca ii trimit masina mea prin fan curier cu ramburs el mio plateste dar atunci eu nu mai pot fi sigur ca el chiar avionu mil trimite si nu altceva in pachet si el nu poate fi sigur ca ii mai platesc rambursu pe avion cand el ajunge tot cu fan (ca e cel mai ieftin si mai rapid) si merge si invers ... cum dr@k sa facem...
Pagina 1 din 1
Cum sa fac un schimb? pls help
Postat 22 December 2008 - 10:35 PM
Simplu:
cel cu obiectul mai scump trimite obiectul cu plata pe baza ramburs....(astfel ii e achitat modelul cu siguranta)
Apoi celalalt trimite obiectul mai ieftin la acelasi pret prin ramburs ca sa isi primeasca banii inapoi la finalul tranzactiei...
(pretul Ramburs trebuie sa fie echivalent cu valoarea intreaga a produsului mai scump ca sa nu iasa in pierdere primul care trimite in cazul in care se intrerupe tranzactia)
astfel ai siguranta 100% atat tu cat si el
cel cu obiectul mai scump trimite obiectul cu plata pe baza ramburs....(astfel ii e achitat modelul cu siguranta)
Apoi celalalt trimite obiectul mai ieftin la acelasi pret prin ramburs ca sa isi primeasca banii inapoi la finalul tranzactiei...
(pretul Ramburs trebuie sa fie echivalent cu valoarea intreaga a produsului mai scump ca sa nu iasa in pierdere primul care trimite in cazul in care se intrerupe tranzactia)
Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 22 December 2008 - 10:41 PM
aero
Postat 23 December 2008 - 07:27 PM
Tommyx, la Dec 22 2008, 10:35 PM, a spus:
Simplu:
Exact pe principiul pe care l-ai explicat, eu vreau sa fac un schimb cu tine: iti dau un motor care costa la magazin 100euro, iar tu imi dai un cartus de tigari de orice fel. De acord?
Ia intra in detalii, cum procedam? Cu cat pun maine la posta motorul ramburs?
Si ca sa-i raspund si omului la intrebare. Ori va intalniti si faceti (sau nu) sclimbul fara probleme=putin probabil.
Fie ``ruleta ruseasca``... pe incredere trimiteti reciproc coletele =posibil o noua discutie la ``tepari`` legata de calitatea modelelor (in cel mai fericit caz)
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 23 December 2008 - 07:35 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1