Jurnal de zbor Braila-Galati sau Galati-Braila...
Postat 02 November 2011 - 10:48 PM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 06 November 2011 - 06:04 PM
I-am prins rapid motoru si servo-urile ,iar aripa am prins-o cu elastice.
Dupa rugaciunile de rigoare i-am dat aer;poooc in botic la 2 metri de mine.Imi ziceam daca e intreg adaptoru` de la elice sunt fericit.S-ar rupt imediat langa BA.
Lipit cu banda izolatoare si ajustat unghi-motor a zburat dihania de 900 de grame-1 kil...pe vreo 5 metri...taraindu-se de sol.A ramas sa-i pun elice mai mare..ceva gen 10x6.Pacat ca-m dat-o la camp.Dar mi-a ramas un 11x7,deci avem cu ce zbura.:lol:
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 06 November 2011 - 08:06 PM
Postat 06 November 2011 - 08:11 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 08 November 2011 - 03:43 PM
CiprianGL, la 06 November 2011 - 08:11 PM, a spus:
Elicea de la camp,zboara in zona Focsaniului?! Precis e vorba de mine.Stiu cand intreba Viorel de elice insa nu stiu de unde a facut rost,a zburat,am zburat apoi a zburat Viorel acasa. Eu am fost nevoit sa plec cand a dictat Dl.Emil fiind chirias in masina. Mii de scuze.Fiind plecat nu am posibilitatea sa o trimit rapid ptr.a te folosi de ea ,in schimb, suport bucuros contravaloare.Daca faci comanda sau te poti asocia cu cineva,merg si eu cu cava necesar.Scuze si nu mi-o lua in nume de rau,nu e la mijloc nici urma de intentie neortodoxa. :drinks:
Postat 08 November 2011 - 08:22 PM
Sa o folosesti sanatos(dar din dar se face rai..si eu am primit multe..sper sa pot sa dau si eu multe ce nu-mi mai trebuie.Ps..cine mi-a ridicat mustangu de la baiatu din Bacau??precis matale...:drinks:)
On topic,cine da comanda la orice magazin sa zica si p`aici.Am nevoie de niste acesorii maruntele.
Aceasta postare a fost editata de CiprianGL: 08 November 2011 - 08:25 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 10 November 2011 - 03:56 PM
CiprianGL, la 08 November 2011 - 08:22 PM, a spus:
Sa o folosesti sanatos(dar din dar se face rai..si eu am primit multe..sper sa pot sa dau si eu multe ce nu-mi mai trebuie.Ps..cine mi-a ridicat mustangu de la baiatu din Bacau??precis matale...:wub:)
On topic,cine da comanda la orice magazin sa zica si p`aici.Am nevoie de niste acesorii maruntele.
Eu ma fac vinovat de ridicarea mustangului si inrosirea telefonului la ridicare si livrare.Oricind cu placere.
PS.Baiatul este din Buzau,l-am cunoscut personal si e un super.Am o invitatie la terenul lor de zbor si permisiunea sa o transmit tuturor zburatorilor care ajung pe la Buzau cu timp si chef de zbor.
Postat 12 November 2011 - 02:53 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 12 November 2011 - 09:53 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 12 November 2011 - 10:06 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 13 November 2011 - 08:10 AM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 13 November 2011 - 04:38 PM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 04 December 2011 - 03:06 AM
Voi spune cateva lucruri despre mine, pt. ca sant nou pe aici...
Eu zbor de cele mai multe ori singur, cate un "graur"...
Cu toate ca am luat virusul aero, din copilarie, pt. ca n--am avut posibilitati la varsta aceea, inainte de revolutie, el a ramas in stare latenta...
Dar s-a declansat asta iarna, cand am inceput sa construiesc zburatoarea asta:
...Care pana la urma (la cel de-al 6-lea prototip) a zburat... =@
Dar pt. ca nu am fost multumit de ea, am inceput sa construiesc IAR-ul 822...care a zburat, dar mai trebuie modificat cate ceva la el...Deocamdata este in stand-by pt. ca am vrut totusi sa invat sa zbor si in final sa zbor...Asa ca a urmat perioada Easy-Star... :) Pt. ca ES-ul nu era nici pe departe ce asteptam eu de la zborul RC, am cumparat un Easy-Cub de la unul din colegii vechi de aici de pe forum, pe care...evident...l-am modificat (diedrul aripilor...motorizare...eleroane...flapsuri...tren de aterizare...etc....) si arata cam asa acum:
...Cu toate ca initial nu mi-a placut deloc (nu avea eleroane, iar diedrul aripilor era urias...)....totusi acum sant foarte incantat de el...Imi place la nebunie cum zboara !!!
Urmatoarea "isprava" care e in pregatire...este un Piper CUB J3 de 1200 mm (galben...evident... :) ) cu motor OS Max de 2,5...Dar mai am de lucru la el...I-am anulat diedrul aripilor...ceva modificari pe la trenul de aterizare...iar acum urmeaza s-ai fac eleroane (nu suport avioanele fara eleroane !!!...cred ca de la ES mi se trage...)...Va fi gata cat de curand... B)
Dupa aceea mai vedem...Imi era gandul la un Trainer 46 din balsa...dar pana la urma cred ca va fi tot un Piper de 1,7...2,00m...Vom vedea... B)
......................................
Mai nou, am reusit sa virusez un alt amic...:-)...care dupa ce a incercat tangential stadiul ES, si-a cumparat intr-un final un Wing-Tiger V2....Sper sa nu dea prea rau de pamant cu el...
Deci ne inmultim...:-).
.......................................
Legat de locul de zbor, eu zbor de obicei, ori la poligonul auto, ori alaturi, ori pe campul de la Martacesti (cand am cum sa ajung acolo....) ori daca nu...prin orice parcare libera (Zona Libera...fostul PIC...la trecere bac Smardan...etc)...Le incerc pe toate...:-)...
.......................................
Vreau sa multumesc inca o data si pe aceasta cale, aeromodelistilor "batrani" din Braila, care mi-au oferit tot sprijinul necesar !!! Toata stima !!! :drinks:
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
Postat 04 December 2011 - 03:16 AM
LED-urile nu sant de moft, ci chiar "fac toti banii" la zborurile de noapte, cand mai bine se vede avionul pe cer decat pista de aterizare.... :drinks:
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz
Postat 04 December 2011 - 07:47 AM
incepatoru, la 04 December 2011 - 07:34 AM, a spus:
Frate mai lasati trompetele de avioane si treceti la ceva serios !
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2