tantar, la 21 October 2013 - 07:23 PM, a spus:
.....................
Incearca ce ti-am spus eu...La aterizare, cand pasaroiul e aproape sa atinga pamantul (10-20cm de sol) elibereaza profundorul...Trucul asta l-am vazut si eu pe YT...
...Treaba cu tzopaitul apare din 2 motive:
- Avionul are viteza prea mare cand atinge pista si inca mai are suficienta portantza cat sa se ridice in aer la cea mai mica denivelare
- Profundorul e in pozitie ridicata
................
REZOLVARE:
1 - Aduci avionul cu viteza mai mica (cu ajutorul flapsurilor)...il tii in aer pana pierde portantza...lucru desul de greu la un avion atat de mare...si nu te mai crampona atat de mult sa-l aterizezi chiar langa tine...Lasa-l sa planeze pana pierde vitea!!!
2 - Eliberezi cum am spus profundorul inainte de contactul cu pista...si vei vedea ca indiferent de denivelari, avionul va sta lipit de pista si va rula pe rotile din fatza, pana pierde viteza...
3 - Poti sa incerci cu putina acceleratie exact inainte de contactul cu solul (o accelerare scurta dar puternica)...Asta il va ajuta sa nu capoteze...chiar daca rulajul pe pista va fi ceva mai lung :good:
.....Toate astea chiar le-am incercat si functioneaza la warrbird...Chiar nu spun povesti!!! :good:
.....Daca avionul vine la aterizare cu viteza mare si cu motorul in relanti, este aproape exclus sa nu tzopaie!!!
..Tu chiar ai fost norocos!!!...Pt. ca uneori se intampla si mai rau...Tzopaie aiurea...pe o parte...agatza cu o aripa ceva ierburi si se rasuceste cap=coada...Cum e mai rau!!!
...Am patit toate astea...Candva aterizam cu warrbird-ul excelent...Acum mi-am pierdut antrenamentul si fac numai tampenii!!! :blush:
....Incearca ce ti-am spus si ai sa vezi ca va ateriza mult mai lin!!!