tantar, la 15 May 2013 - 10:46 AM, a spus:
Ciprian este tanar , o sa invete , nu are nimeni dreptul sa-i dea ignore sau mai stiu eu ce ... Sunt avioanele lui si hotaraste singur ce face cu ele .
ZBURATI NU VA CERTATI !
..............................
OK! Sant perfect de acord!...Doamne fereste...nu ii dicteaza nimeni ce sa faca cu avioanele lui, dar sa nu vorbeasca aiurea...Eu stiu ca atunci cand vorbesc ceva...cand spun ca dau cuiva ceva, apai asa ramane...chiar daca ma razgandesc intre timp...chiar daca imi pare rau ca am spus acel lucru...nu ma mai sucesc, pt. ca m-as face de toata bafta...
...Daca nu sant sigur, atunci imi las rezerve si spun ca nu sant sigur...ca ma mai gandesc...etc...Ca sa stie si cel cu care vorbesc cum stau treburile...
...Altfel...daca nu ne mai putem baza pe ce spun cei din jurul nostru, la ce mai vorbim ?!?
Spui ca ne facem de ras discutand despre asta...Eu cred ca ne facem de ras mai tare daca acceptam printre noi si toleram astfel de "specimene"...astfel de comportamente !!! :good: ...Toti cei care vor lua teapa de la @Ciprian97, vor spune a 99-a oara: "-Moldovenii aia..........etc.etc.etc....care nu au doua vorbe la un loc!" Si chiar nu e asa!!!
Nu am a comenta mai mult si pt. mine acest subiect este inchis! Dar am vrut sa se stie ca si eu sant unul din cei multi, carora le-a facut o faza aiurea...Poate...ca un semnal de alarma suplimentar (daca mai era nevoie...)!
Tot respectul! :hi: