tantar, la 24 January 2013 - 08:47 PM, a spus:
Nu frate modelul zboara bine , cand l-am ridicat nu era trimat , dupa a zburat cum trebuie , la aterizare am venit repede pt ca ... sincer ma manca nasul .
Aterizatul pe camp din orice directie este total deferit de aterizatul pe o pista ingusta la care vantul bate din alta directie decat lungul pistei (si vantul batea destul de tare ), beleaua a fost ca mi s-au inchis rotile si normal ca a capotat .
Nu mai fiti voi asa carcotasi si veniti la ANL sa va vad cum aterizati .
................................
Aaaa! OK! L-am vazut ca zboara mai turbilitic si nu am stiut ca nu e trimat...Sorry!...Si-apoi daca nu ar fi si carcotasi pe aici ce-am face la vremea asta, cand ninsoarea si frigul nu ne dau pace ?!? :-)
....Stiu cum e cu pista cu borduri, unde de cele mai multe ori vii cu vantul din lateral...Ti-am zis ca si eu am incercat "sportul" asta la ANL-uri la noi...si e criminal!!!...Am dat de vre-o 2 ori cu Cessna de asfalt de am zis ca se imprastie...e aiurea rau!
....Venim la ANL, daca dai si tu un telefon din timp...
Uita-te la asta...E cu dedicatie pt. tine!!! B) Uita-te cu atentie la descrierea avionului!!!...Are sistem de tractiune vectorial....flapsuri si in bordul de fuga si in cel de atac...parasuta pt. franare dupa aterizare...doua EDF-uri de 70mm...E belea!!!