Horja, la 17 October 2012 - 08:58 PM, a spus:
Mentorul care este Magister 2.0 l-am facut termic cu OS 35 si a zburat 2 ani pana l=am pensionat de plictiseala.
Vezi pe un alt forum de informatii modelism.
Daca vrei ajutor cu planuri cu placere.
Numai bine
....................
Nuuuu! Nu vreau sa-l fac termic...A fost termic cu 35 sau 46 (nu mai stiu) si a zburat multa vreme asa...Dar a intrat ulei de ricin in toti porii materialului incat s-a dezlipit pana si fuselajul din lipitura de la jumatate...Nu mai vorbesc ca nu mai prindea nici un scotch sau adeziv pe el... :good: ...A trebuit sa-l spal cu diluant pe tot, ca sa mai pot face ceva din el...Asta in conditiile in care a fost si vopsit cu vopsea pt. ELAPOR (deci a fost acoperita spuma...)...
...Stiu! Am vazut chiar in seara asta pe YT Mentorul cu OS 35...Chiar am vazut si unul cu benzinar de 25cc de am zis ca nu e adevarat (nu am crezut ca rezista la un asemenea motor...)
...Zboara prea frumos cu electric (pt. ca a iesit mai usor...) ca sa ma mai complic sa-i pun termic pe el...Pt. mine avionul asta va fi unul de scos rapid la camp, fara sa ocupe prea mult spatiu la transport...Se monteaza extrem de rapid...E numai bun pt. scopul asta!!!...Va fi cosmetizat cat sa arate mai bine ca nou...
Am in plan si ceva termic, dar nu pe asta...Vreau sa construiesc un Decathlon 40...46 din balsa...Am in casa un Piper de 1200mm cu OS 15 nou nout.....Am un alt Piper de 2.310 mm care asteapta sa fie reparat si pt. care am deja un benzinar de 28cc...Chiar am si un motor de 7,5 cc pe care as putea sa-l pun pe Magister, dar chiar nu merita sa ma mai complic cu termic ...
...Multumesc mult pt. intentie si pt. ajutor!!!