hype, la 14 September 2012 - 08:20 AM, a spus:
Nu te da curiozitatea pe spate?La mine,de atata vreme, cred ca axecuta si figura aia urata de Marian catre Geana,special pentru saracia rosie.
Demonstratia cu asasinul ala mi-a dat cosmaruri,dimineata, prima grija a fost sa probez aripioara.Vrame de vis la Tecuci,zburatoare,mai docila decat o stiam si,evident,a trebuit sa o fluier pentru a veni la mine :drinks:
Aseara am scos la Rotunda Top star-ul.Ceva se intampla,la viteza mare zboara in valuri,face bucle mai rau ca frecventa in curent continu.La2/3 acceleratie, se stabilizeaza,la 1/4 devine un inger.Motorizare asp 10cmc elicea 13x4.La echilibrare,totul e normal.Practic de la ultimul zbor cand m-am declarat mandru,am dat jos colantul auto de pe aripa,am reparat daunele si am infoliat cu solar, aripa e mult mai usoara acum.Sa trag concluzia ca uraste viteza :pardon: ??
.......................................
Dupa parerea mea, s-a modificat unghiul motorului (mai ales in cazul in care ai pe el un motor puternic...)...Exact acceasi problema a avut-o si RYAN-ul meu cand i-am pus motorul puternic....Zbura f. stabil la viteze mici, dar daca acceleram la max. o lua in toate partile (...tragea intr-o parte...eu compensam din deriva...apoi reveneam...etc...)
Fenomenul asta e mai evident cand avionul e supramotorizat...
...Si daca spui ca a suferit un crash, tot ce e posibil sa se fi modificat unghiurile motorului...(2-3 grd. jos...2-3 grd. dreapta...)
...Alta cauza nu poate fi decat un eleron sau profundor care flutura...fie din cauza tijelor cu jocuri...fie din cauza servourilor...
...Daca a zburat bine, nu vad de ce nu ar zbura si dupa reparatie...
......................................
YAK-ul zboara excelent !!! Spor la construit!!!...Si eu am in plan (cand voi fi mai liber...)un Hawker Hurricane de 1600 mm din polistiren... :drinks: