adi elicopter gl, la 03 May 2012 - 10:44 PM, a spus:
lulu daca l ai tras si cu masina la vreo 100 km ce te mai miri ca a ramas aripa in urma :D
slow fly era bestia rosie daca tu din acrobat 3 d ai facut picaj cu motor in blana vezi postarea mea de la ripa ultimul minut ca ceva de genul asta am facut si eu si cam la fel au ramas in urma suprafetele de control si aripile
Ady,care a fost senzatia ta cand ai vazut ca ramane ceva in urma?? Eu am simtit ca-mi ies ochii ca la melc,mi-am pus mainile in cap si cam ce am scos pe cavitatea bucala, banuiesti.Am tras concluzia si mi-am satisfacut curiozitatea,Mustangul nu stie sa faca 3d.iar chestia nu e reversibila ca nici saracia rosie nu a stiut sa se transforme in furie si sa faca f3a
Ps.Tantaru e vinovat,el mi-a intaratat curiozitatea,speed frate,speed,adrenalina...etc.Nu e paguba,saracia si-a facut treaba cu varf si indesat,ne-a incantat ochii,a provocat exclamatii si controverse de genul:Cum p... mea zboara asa stramba si sfideaza gravitatia prin greutate,ne-a facut sa radem copios si ne-a sfidat ca iesea mereu basma curata.Daca nu o fortam,sigur nu se dezmembra.Asta e,noi sa fim sanatosi. :clapping: :rolleyes: