Modelism - RHC Forum: ajutor vopsele, accesorii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

ajutor vopsele, accesorii tehnica vopsirii

#1 Useril este offline   steelnox 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 116
  • Inregistrat: 25-October 08

Postat 01 December 2008 - 06:47 PM

as dori sfaturi in ceea ce priveste modalitatile de vopsire precum si amestecul vopselelor pentru kiturile revell.
sunt din cluj, si gasesc cam toate vopsele revell din gama, dar nu gasesc restul accesoriilor, in speta airbrush. Mentionez ca nu am folosit niciodata, dar cred ca de airbrush am nevoie, pentru vopsirea de ansamblu a modelelor.
nu am lucrat decat cu pensula si vopsea revell nediluata.
ma intereseaza tot de ce este nevoie pentru o vopsire impecabila.
multumesc.
0

#2 Useril este offline   brutusanf 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 357
  • Inregistrat: 18-August 07

Postat 01 December 2008 - 10:18 PM

Da sunt bune vopselele revell , poti sa le diluezi cu diluant auto d506 sau cu diluantul special revell .
In cea ce priveste airbrush -ul ar trebui sa le gasesti in oras la tine la magazinele de arta plastica in general sau daca ai magazinul hornbach , acolo mai gasesti .
Se gasesc si vopsele la spray dar nu se merita , costa mult .
Tehnica vopsirii este simpla , trebuie sa degresezi bine suprafata de vopsit cu apa si sapun sau dero , uscat bine si cu vopseaua diluata incepi sa ii dai primul strat .
Daca ai ceva mai mare de vopsit , amesteci in ceva mai mare ca sa nu fi nevoit sa mai amesteci dupa aceea ca risti sa nu mai nimeresti nuanta .
Ca sa intelegi mai bine, vopseaua din capacelul revell mai trebuie diluata pt airbrush cam in proportie de 70% vopsea si 30% diluant , merge si proportie de 60-40 acum depinde de nuanta .

Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 01 December 2008 - 10:25 PM

REVO 3.3 modelul nou #5308 !
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu