as dori sami iau un savage dar nu stiu de care
savage 4.6 1/8 rtr 2.086ron
savage xl 5.9 18 rtr 2.276
diferenta nu e fff mare dar oare care e mai bun ? 4.6-le o fi mai agil sau 5.9-le mai rezistent????
va rog raspundeti:D
Pagina 1 din 1
savage 4.6 cu reverse sau savage xl 5.9 care e mai bun
Postat 20 November 2008 - 11:16 PM
la asemenea preturi :angry2: cred ca nu ar avea rost sa vorbim despre x 4.6, XL e mai puternic, sasiu de 3mm, are ecartamentul mai mare, centrul de greutate este mai jos decat la X, mergi pe XL
Postat 21 November 2008 - 11:40 AM
Agilitatea o vei gasi la buggy respectiv trugy. La monster truck gasesti forta si capabilitatea de a rula pe suprafete mai denivelate.
Ca regula generala, cea mai buna masina este cea pe care ti-o permiti, iti place mai mult, si vanzatorul are capabilitatea de ati oferi piese de schimb, service, ajutor, sfaturi competente.
Sa fi fericit cu alegerea facuta!
Ca regula generala, cea mai buna masina este cea pe care ti-o permiti, iti place mai mult, si vanzatorul are capabilitatea de ati oferi piese de schimb, service, ajutor, sfaturi competente.
Hormonu' bate neuronu'
Postat 21 November 2008 - 10:33 PM
bogdan luben, la Nov 21 2008, 11:40 AM, a spus:
Agilitatea o vei gasi la buggy respectiv trugy. La monster truck gasesti forta si capabilitatea de a rula pe suprafete mai denivelate.
deci
buggy am unu mare carson 1\5
monster am da nu prea merge si toata ziua repar la el...e un thunder tiger adus de pe nu stiu unde si nu imi prea place mai ales ca are 80% din componente din plastic
apropa PRETURILE am inteles ca nu au mai fost actualizate de MULT TIMP si au fost luate un la un dealer ansmann ROMAN!
asa ca nu mai sariti cu comentariii de gen "ce preturi mari" pt ca eu nu aveam de unde sa stiu ca acele preturi erau vechi...asta e am fost dus de val :lol: :lol:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1