gicosu, la Jan 21 2009, 11:02 AM, a spus:
Dar nu te da tu mare atotstiutor pe kitila pentru ca nu e asa ,mai ales sa-i pui si pe altii pe langa tine care chiar nu se baga in ciorba ta .
Din cate imi amintesc ultima oara cand te-am lasat sa ma ajuti s-a lasat cu o paguba pentru mine ....dar n-am mai spus nimic!!!!!
Hm, Gicosule hai ca te-ai dat pe brazda... pacat ca am ratat mesajul suburban dar vreau sa spun asta:
- Cand gelozia, ranchiuna si ura pe succesul altuia iti devine factor guvernant in viata atitudinea ta este similara cu cea de aici. Pune in balanta ce preferi, sa ramai cu ura, gelozia si invidia dar singur? Sau prietenii/colegii de zbor, comunitatea si faptul ca va uneste un hobby comun. Pentru ca intr-un final vei ramane singur prietene, am cel putin un exemplu concret al unei persoane care s-a comportat ca tine si acum da prin laturi sa revina in grupul nostru (inca nu-l lasa aroganta dar se va intampla asta)...
- Este fapt dovedit (si am mai spus-o de n ori) ca e mai usor sa scuipi un om pt ce incearca sa faca doar sa-i pui bete in roata pentru niste convingeri acolitice inoculate de formatorul de opinie ce-l urmezi, dar repet, rationeaza putin ce afirmi si vezi fata cealalta, nemodificata de cei care te-au otravit (cum zici si tu) impotriva lui ZOD.
Este clar un atac orchestrat impotriva lui zod si tot ce face el. Solutia? RATIONEAZA... sau intalniti-va si impartiti-va pumni pe camp... sa vedeti ce rezolvati... apoi adu-ti aminte de ce sunteti amandoi pe acelasi camp si de ce boschetareala nu-si are sensul acolo.
Parerea mea.