Modelism - RHC Forum: Flight addicted - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Flight addicted Site Flightaddicted.ro

#31 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 21 January 2009 - 03:20 PM

Vezi postareagicosu, la Jan 21 2009, 11:02 AM, a spus:

Bai Zod sincer nu am nimic persoanal cu tine,cum sa fac sa ma intelegi.....uite na ..xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx??!!!!
Dar nu te da tu mare atotstiutor pe kitila pentru ca nu e asa ,mai ales sa-i pui si pe altii pe langa tine care chiar nu se baga in ciorba ta .
Din cate imi amintesc ultima oara cand te-am lasat sa ma ajuti s-a lasat cu o paguba pentru mine ....dar n-am mai spus nimic!!!!!

Hm, Gicosule hai ca te-ai dat pe brazda... pacat ca am ratat mesajul suburban dar vreau sa spun asta:
- Cand gelozia, ranchiuna si ura pe succesul altuia iti devine factor guvernant in viata atitudinea ta este similara cu cea de aici. Pune in balanta ce preferi, sa ramai cu ura, gelozia si invidia dar singur? Sau prietenii/colegii de zbor, comunitatea si faptul ca va uneste un hobby comun. Pentru ca intr-un final vei ramane singur prietene, am cel putin un exemplu concret al unei persoane care s-a comportat ca tine si acum da prin laturi sa revina in grupul nostru (inca nu-l lasa aroganta dar se va intampla asta)...

- Este fapt dovedit (si am mai spus-o de n ori) ca e mai usor sa scuipi un om pt ce incearca sa faca doar sa-i pui bete in roata pentru niste convingeri acolitice inoculate de formatorul de opinie ce-l urmezi, dar repet, rationeaza putin ce afirmi si vezi fata cealalta, nemodificata de cei care te-au otravit (cum zici si tu) impotriva lui ZOD.

Este clar un atac orchestrat impotriva lui zod si tot ce face el. Solutia? RATIONEAZA... sau intalniti-va si impartiti-va pumni pe camp... sa vedeti ce rezolvati... apoi adu-ti aminte de ce sunteti amandoi pe acelasi camp si de ce boschetareala nu-si are sensul acolo.

Parerea mea.

0

#32 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 21 January 2009 - 03:45 PM

Draga Kriminel vorbesti fara sa ai habar,nu stiu ce exemplu spui tu acolo dar eu am o gramada de prieteni si colegi pe camp........si cred ca am si fani!
Ma mir ca a sters Silviu ce am spus eu acolo pentru ca sunt altele scose pe goarna chiar de Zod si Silviu care sunt mai nasoale decat cuvantul kur,pentru ca asta am spus ca ma doare in posterior de Zod si compania!!!!!!
Si stii ce cred de fapt ca pana la urma ei or sa ramana singuri.

Aceasta postare a fost editata de gicosu: 21 January 2009 - 03:49 PM

0

#33 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 04:23 PM

A..si daca ar fi sa si glumesc un pic ,eu daca as ramane singur as fi un tip frumos si singur pe cand ei ar fi si urati si singuri!!!!! :unsure:
0

#34 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 21 January 2009 - 04:26 PM

Gicosule, eu unul cred ca tu tocmai te-ai izolat de comunitate singur. Sigur, tu si fanii tai, dar a face ce ai facut tu aici, gratuit, e in sine o carte de vizita a ta personala, care toti o pot citi si crede-ma o vor face. Eu unul n-as sterge nimic in locul lui Silviu si as muta totul intr-un topic numit Gicosu si fanii lui.

Nu stiu cu ce te-a calcat Zod pe coada, de ai reactionat improscand cu rahat peretii, dar probabil asta nu s-a intamplat pe un forum public, ori ce-ai facut tu s-a dezlantuit aici, pe un forum public.

Noi cei care citim vedem doar veninul si incrancenarea ta. Nici macar aparent n-ai adus argumente, asta daca nu cumva frustrarile gen "smecheri cu 3D" sunt argumente.

Nivelul de inteligenta aproape intotdeauna are ca rezultat un minim de diplomatie, care tie aparent iti lipseste. Eu sper totusi, ca tu esti doar exceptia, care a generat cuvantul "aproape" din fraza anterioara si ca "aparent" e motivat.

Ai repetat de mai multe ori ca tu faci modelism din placere. Da-mi voie sa-ti spun ca eu nu deduc asta din textele tale din topicul aici de fata. Eu deduc ca tu faci modelism din invidie si frustrare si cand nu-ti iese si nu-ti iese, rabufnesti. Poate ca Zod e un modelist bun sau poate ca e doar gura de el. Nici macar nu conteaza. Dar cu siguranta el o face din placere si sunt aici multi pe forum pe care i-a ajutat, o sa-ti spuna ei singuri marturiile lor. Asta spre deosebire de tine, care te lauzi ca o faci de placere, dar e doar o aparenta. Te minti singur, asta vad eu.

Citeste-ti singur textele si ai sa intelegi. Sigur, pentru asta, e nevoie de un anumit grad de inteligenta, dar sunt convins ca dupa ce te racoresti, il ai la dispozitie printr-un colt uitat de creier.

In alta ordine de idei, CV-ul tau public, in comunitatea modelistica, a fost completat aici si multumim ca ai facut-o singur, fara sa ti-o ceara nimeni.

In opinia mea, a da cu parul, pe o chestiune aparent personala - adevarul e ca nu stim - intr-un topic despre un site, care aduce un aport comunitatii modelistice din Romania, e o optiune care tu ai facut-o, probabil din placere, asa cum faci si modelismul pe care te tot lauzi ca-l faci. Nimeni nu contesta asta, ca nu e concurs. Oricum, prezinta-ne si noua fanii aia ai tai.

Nu e treaba mea, ce ai tu de impartit cu Zod, sau cu smecherii 3D, dar tu ai decis sa faci publica chestiunea intr-o rabufnire fara sens, si fara a aduce nici un fel de motivatie, nici macar aparenta, pentru a ridica primul piatra. Ca urmare, am simtit nevoia sa-ti spun si opinia mea. Si sa ma delimitez de ce ai facut tu printr-o opinie si sa nu stau deoparte.

Si da, probabil si eu sunt smecher 3D la cum gandesti tu si sincer, sper sa fiu. Prefer sa fiu smecher 3D decat un om a carui singura coloana vertebrala e in mana pe post de bâtă.

Aceasta postare a fost editata de Romulus: 21 January 2009 - 04:39 PM

0

#35 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 04:34 PM

Vezi postareagicosu, la Jan 21 2009, 04:23 PM, a spus:

A..si daca ar fi sa si glumesc un pic ,eu daca as ramane singur as fi un tip frumos si singur pe cand ei ar fi si urati si singuri!!!!! :unsure:

Si eu dac-ar fi sa glumesc putin, dar nu-mi place sa injur in gluma, doar in serios, as spune ca ti se potriveste Gicosu ca rimeaza cu Frumosu'. In plus eu propun schimbarea nick-ului tau in AMMR - Adonis Mesia Modelismului Romanesc.

Dar nu am sa glumesc deloc, nici macar in serios.
0

#36 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 04:38 PM

Vorbesti aiurea!!!!
0

#37 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 04:39 PM

Foarte posibil, dar tu ai inceput.
0

#38 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 04:59 PM

Propunere:eu nu mai scriu absolut nimic aici,dar nici voi nu mai pomeniti de mine.Pana la urma sa lasam postul sa continue!
Deci propun un "ceasfire".Nu de alta dar totul a luat-o razna!
E ok?
0

#39 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 05:03 PM

Ok, dar tu esti talibanii. Deal?

Aceasta postare a fost editata de Romulus: 21 January 2009 - 05:03 PM

0

#40 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 21 January 2009 - 05:06 PM

Vezi postareagicosu, la Jan 21 2009, 03:45 PM, a spus:

...ca ma doare in posterior de Zod si compania!!!!!!

Nu de alta dar totul a luat-o razna!

adica despre cine vb?

oau da cine o fi inceput ?

ce imi plac fazele astea in care mai vine cate unu sa se bage in seama total aiurea....daca nu iti convine siteul lu zod nu il accesa si cu asta basta, da nu faci aicia tamtam...
sictir!
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#41 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 21 January 2009 - 05:14 PM

Putin respect domnilor ..........se poate?
ADOR VITEZA!!!
0

#42 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 21 January 2009 - 05:15 PM

Vezi postareagicosu, la Jan 21 2009, 04:59 PM, a spus:

Propunere:eu nu mai scriu absolut nimic aici,dar nici voi nu mai pomeniti de mine.

da a pomenit cineva de tine aici sau pe flightaddicted? din cate vad fanii tai nu indraznesc sa se arate in public sa te sustina in problema de fata.
nu inteleg de ce te acidulezi? un afront personal impotriva lui gicos pe rhc sau pe flightaddicted?
te-a jignit cineva cu ceva? te-a deranjat ceva?
incredibil.
flying is my life...
0

#43 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 05:22 PM

@florin%
Asa cred ca raspunzi si profesorilor tai de la scoala,cu sictir,probabil de aia nu ai invatat sa scrii inca corect.
0

#44 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 05:27 PM

In primul rand ai spus ca nu mai postezi aici. in al doilea rand, crede-ma toti facem greseli gramaticale, pana si inaltimea ta, in textul de raspuns lui florin100% face. Se pune spatiu dupa virgula. Deci iar ai ridicat primul piatra si iarasi degeaba... O fi scriind florin100% prost, dar el mai are inca timp sa invete. Noua ne-a expirat timpul.
0

#45 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 21 January 2009 - 05:35 PM

si ce daca am scris gresit ? se pare ca oricum ai priceput mesajul....
tot nu inteleg de ce sa te aperi cu ortografia altuia....poate nu imi merge tastatura, sau poate ca mi-a alunecat degetul dupa buton...probleme?
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#46 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 21 January 2009 - 05:38 PM

Asta da PUBLICITATE PERSONALA :unsure:
Fotografie Aeriana
0

#47 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 21 January 2009 - 05:40 PM

Pai da... chiar ca...

Propun o sectiune de CV-uri :unsure:) :lol:
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#48 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 05:50 PM

Doar pentru cei care nu s-au autostigmatizat aici singuri. Lucru manual se cheama... Ca altceva n-au realizat decat s-au pus stema-n frunte...
0

#49 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 05:55 PM

5 MIN ..PAUZA

http://www.youtube.com/watch?v=W6SpZQ81GbQ...feature=related

CAND VA CALMATI?
ADOR VITEZA!!!
0

#50 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 21 January 2009 - 05:59 PM

EU! Eu sunt fan Gicosu! Si nu numai fan dar si prieten de fo 30 de ani de cand facem aeromodele.Buei astia mai tineri mai lasati carcoteala pe subiecte despre care habar nu aveti.Noi nu am invatat aviatia cum o invatati voi! Stie careva ce inseamna cuvinte ca MODESTIE, PRIETENIE, RESPECT, ingamfare, infatuare, impostura?
Stiu ca e greu in ziua de astazi sa pastrezi principii morale si mai ales traditii morale.Va mai repet pentru ultima oara: fiti modesti, dati dovada de spirit de echipa si nu de turma.In aviatie se moare din nerespectarea unor principii umane.Cand incepi sa te dai mare devii sigur o victima.
Nu e vorba despre nici un conflict intre generatii, nici macar orgolii personale, numai ca noua astora mai batrani ne suna urat anumite nuante si interpretari.Noi nu am facut ca voi cand eram de varsta voastra.Si ca sa intelegeti mai bine am fost de nenumarate ori peste gard in tari cu traditie in aviatie si am gasit peste tot acest spirit universal, sublim, pe care l-am invatat de la maestri nostri.
PS:
ZOD-el a uitat cine i-a pus mansa in mana prima oara, cine i-a deschis ochii despre zbor si aeromodele, baghete, adezivi bla bla...Cred ca a uitat in momentul cand in jurul lui au aparut alte tentatii cu jeep, bani, scule....Dar ma rog, toti uitam intr-un fel! ...dar de unde am plecat nu am sa uit niciodata.SPRE CE NE INDREPTAM?(asta e retoric, oricum fara raspuns)
PS: GICOS nu o sa fi singur, o sa fim doi!(aici sper sa nu intelegeti altceva in afara subiectului)
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#51 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 06:00 PM

CU MINE ................[3] :unsure:
ADOR VITEZA!!!
0

#52 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 21 January 2009 - 06:02 PM

Vezi postareaRomulus, la Jan 21 2009, 05:50 PM, a spus:

Doar pentru cei care nu s-au autostigmatizat aici singuri.

Si tu ai gresit aici Romulane! Corect era sa scrii "cei care s-au autostigmatizat ei insisi singuri pe ei!" :lol: :unsure:

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 21 January 2009 - 06:09 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#53 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 24-November 04

Postat 21 January 2009 - 06:02 PM

Ma tot minunez cata energie si timp se consuma de pomana in unele "discutii" de pe forum. Zice-se c-ar fi criza! Nu treceti pe buget de austeritate?
Loc de mai bine e peste tot! Si-n Rai! De mai rau, nu mai zic. Se vede...
Eugen Fomino
0

#54 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 06:09 PM

Vezi postareaDom*PROFESOR, la Jan 21 2009, 05:59 PM, a spus:

[...] Stie careva ce inseamna cuvinte ca MODESTIE, PRIETENIE, RESPECT, ingamfare, infatuare, impostura? [...]

Poti sa-mi dai un citat public din Zod, unde a dat dovada de vreuna din atributele negative de mai sus? Probabil am invatat limba romana din manuale diferite, ca din veninul lui Adonis eu n-am dedus decat frustrare, impostura, imbecilitate, invidie. Poate-mi arati si mie cum poti vorbeste Adonis despre modestie, prietenie si respect in frazele:

"Bai Zod sincer nu am nimic persoanal cu tine,cum sa fac sa ma intelegi.....uite na ..ma doare in cur de tine..asa ai priceput??!!!!
Dar nu te da tu mare atotstiutor pe kitila pentru ca nu e asa ,mai ales sa-i pui si pe altii pe langa tine care chiar nu se baga in ciorba ta .
Din cate imi amintesc ultima oara cand te-am lasat sa ma ajuti s-a lasat cu o paguba pentru mine ....dar n-am mai spus nimic!!!!!"

Hai sa facem analiza de caz. De unde cuvintele astea? L-a invatat Adonis pe Zod sa zboare si acum e invidios ca el nu e la gazeta si altii sunt?

"Ma mir ca a sters Silviu ce am spus eu acolo pentru ca sunt altele scose pe goarna chiar de Zod si Silviu care sunt mai nasoale decat cuvantul kur,pentru ca asta am spus ca ma doare in posterior de Zod si compania!!!!!!"

Sunt convins ca avem dictionare diferite pentru atributele umane stimabile profesor.

Poti sa-mi dai un contraexemplu in ce-l priveste pe Zod?

Si lasa-ma cu varsta ca nici eu nu sunt pustan si nici nu ne-am legat sireturile impreuna la scoala. Aduci argumente si spui ce problema ai in capusa nu demagogie de 3 lei.

Vezi postareaMarinaru, la Jan 21 2009, 06:02 PM, a spus:

Si tu ai gresit aici Romulane! Corect era sa scrii "cei care s-au autostigmatizat singuri pe ei!" :lol: :unsure:

Ai dreptate marinare. Eu intotdeauna gresesc... :lol: Dar macar nu se umfla muschiu-n mie si nici culturismul nu mi-a placut.

Aceasta postare a fost editata de Romulus: 21 January 2009 - 06:11 PM

0

#55 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 21 January 2009 - 06:12 PM

Vezi postareaRomulus, la Jan 21 2009, 06:09 PM, a spus:

Eu intotdeauna gresesc... :unsure: Dar macar nu se umfla muschiu-n mie si nici culturismul nu mi-a placut.

Ce semanam noi doi =))
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#56 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 21 January 2009 - 06:12 PM

[4]
0

#57 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 06:14 PM

Uite, avem 4 pe care-i doare-n fund. Ca altceva n-a spus Adonis. Banuiesc ca despre asta e vorba.
0

#58 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 21 January 2009 - 06:23 PM

Romulus &CO.Mai baieti, am ramas fara cuvinte.Asta pentru ca despre GICOS nu se poate vorbi.Gicos este un martir devenit inger.Despre el nu pot decat sa SIMT.El poate sa vorbeasca cat vrea din punctul meu de vedere.Gicosu a dovedit de cand il stiu ca el nu transmite vorbe ci senzatii.Incearca sa privesti un tablou pictat de el sau un aeromodel lucrat de el.Garantat creerul blocheaza vorbirea instantaneu.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#59 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 06:30 PM

cei 4 acoliti n-au decat sa ramana in gasca aia. Pariu ca se vor manca intre ei pretty soon, asta va e firea din pacate. Sau sper sa ma insel. Repet, vorbesc din experiente trecute similare cu oameni ca voi.

DOM' profesor, poa sa-i fi pus mata statia in mana lu zod sau oricui i-ai mai fi pus... cui ii pasa ca mi-ai pus ceva in mana daca atunci cand te depasesc faci tot posibilul sa ma tragi in jos sub tine doar doar sa nu para unu mai cu mot ca tine? CUI II PASA CINE MI-A PUS IN MANA CEVA DIN MOMENT CE EU CU MINE SI DOAR CU MINE AM INVATAT SA FAC CE STIU!

Ajunge balacareala, sunteti penibili, sunt curios care dintre aia 4 au auzit de amenitarile de altfel patetice cu "sa nu te mai prind pe chitila" si alte peniblisme demne de minti infantile!

Asta este hobby-ul asta este respectul omenesc? Aastea sunt valorile promovate de cei 4? Sau au sarit doar ca formatorii de opinie le-au infectat si astora mintile cu opinii false personal formulate bazate pe ranchiuna ciuda si invidia fata de unul care chiar nu a facut nimic rau?

0

#60 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 06:36 PM

si ca sa raspund si ultimului post. Dom' profesor, inger? MARTIR??! Din umilele mele cunostiinte religioase, un inger face bine, iubeste tot in jur, apreciaza tot ce e bun si constructiv. Pe un inger nu-l doare in cur de altii in special cand ii uneste un scop comun. Un inger nu e distructiv, ofensiv fals si ranchiunos. Un inger nu cauta aliati impotriva altcuiva ce incearca sa aplaneze o situatie. Un inger are aripi, gicosul de iubeste pe el si numai el. Mai continuam?

0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu