Trex 250 a fost lansat!
Postat 01 June 2009 - 09:26 AM
andrei_me, la Jun 1 2009, 09:49 AM, a spus:
Ai MI, nu discutam preturi, etc, afaceri in acest topic. Te rog sa respectam regulamentul. Multumesc
Postat 01 June 2009 - 07:35 PM
Cei de la botosani spun asa:
- Mod profesor-elev, normal
- Curba motor in cinci puncte, normal
- Curba pas colectiv in cinci puncte, normal
- Curba motor in cinci puncte, Idle-up 1
- Curba pas colectiv in cinci puncte, Idle-up 1
- Auto-rotatie
- Pas colectiv -> mixer rotor anticuplu (revo-mix)
- Meniu pentru sensibilitatea gyro-ului
- Platou ciclic (Swashplate) -> mixer pentru motor
- Mixere platou ciclic (Swashplate): H1, HR3 (CCPM 120°), H3 (CCPM 90°)
Si:
- Sistemul nu foloseste cristale de quartz si ofera maxima protectie la interferente - veti fi mai liberi la intilnirile cu prietenii vostri modelisti si mai putin stresati atunci cind pilotati orice model !!
- Emitatorul si receptorul sistemului de modulatie FASST fac trecerea constanta de la un canal la altul in acelasi ritm, de sute de ori pe secunda. Din momentul in care sistemul ocupa o anumita frecventa pentru o perioada scurta de timp, interferenta cu orice alt sistem este oprita in mod eficient. Tehnologia FASST elimina necesitatea unei scanari a emitatorului, deoarece emitatorul si receptorul sunt sincronizate, iar frecventa se schimba constant la fiecare doua milisecunde.
- Intersectarea canalelor este imposibila, deoarece exista mai mult de 130 milioane de combinatii de coduri posibile
- Pentru certitudinea identificarii emitatorul trimite un cod individual. Codul emitatorului este stocat in receptor - aceasta actiune "leaga" receptorul de un emitator anume. Nu are importanta cati utilizatori folosesc aceeasi banda ISM, receptorul va accepta semnale numai de la statia care emite acest cod special. Acest tip de legatura dintre emitator si receptor ofera baza potrivita pentru eliminarea interferentelor, deoarece receptorul include un filtru digital care accepta doar semnalele de la emitatorul utilizatorului.
- Display LCD clar cu 100 de segmente
- Sase memorii interne
- Trimmere digitale de precizie
- Antena scurta
- Sistem profesor-elev integrat
- Mufa de incarcare integrata
E bun pt ventilatorul asta?
Si accu :Acumulator LiPo 11.1V/ 850 mA
si poze de pe site
Postat 01 June 2009 - 08:45 PM
andrei_me, la Jun 1 2009, 08:45 PM, a spus:
Cu 2 celule nu cred ca se ridica de la sol ce sa mai zic de manevre...
Ai nevoie de 3 celule. 11.1 volti.
Sol: Axial SCX10 | Axial Exo | HPI Sprint 2
Postat 02 June 2009 - 07:17 AM
andrei_me, la Jun 1 2009, 08:50 PM, a spus:
Orienteaza-te totusi spre o statie in 7 canale, multi au facut greseala sa zica ce sa mai fac cu un canal si cand au vrut sa treaca la termice s-au lovit de o cheltuiala mare in plus. (inclusiv eu). Adica mai bine mai dai 3-4mil acum decat sa stai sa o vinzi pe aceasta la jumatate din pret si apoi sa pui o dif. mai mare.
Pentru accu, poti sa mergi si pe flightpower, sunt foarte buni, sau daca vrei mai ieftini mergi pe zippy. (lumea ii lauda) Vezi daca se potrivesc ZIPPY FLIGHTMAX 800MAH 3S1P 20C.
Legat de heli, fiind la inceput, iti recomand un trex 450 pro, e mai stabil si mai usor de invatat pe el si sta bine si pe vant. Cu trex 250 nu prea poti sa-l scoti afara daca bate vantul in casa iese din discutie sa-l pilotezi (e si periculos la ce forta are micutul)
Postat 02 June 2009 - 07:28 AM
Un vot in plus pentru o statie mai mare si mai tare, care poate ca-ti pare inutila acum dar vei vedea in scurt timp ca ai facut o investitie buna, tocmai din motivele mentionate mai sus.
Iar pentru invatat, cu cat mai mare elicopterul cu atat mai stabil si mai usor de pilotat. Costurile cresc desigur, dar vei avea costuri si cu 250-ul care e un tzantzar agresiv. Cu elicopterul mic esti in avantaj doar in cazul in care ai acces la o sala de sport, hangar sau in general un spatiu mare si inchis.
Postat 02 June 2009 - 09:53 AM
Daca trex 250 ziceti ca e periculos pt indoor in casa...ca eu in casa ma gandeam sa-l folosesc.
Si la 330 gCred si eu ca-l bate vantul.
Referitor la statie...Nu am bani de 7 canale!Si cu 6 rtf ajunge la 700 $
Tre sa strang de-a bani de nu mai pot.
Am o sala de sport unde cred ca pot veni cu el acolo,dar doar daca il intreb pe directorul scolii daca ma lasa.
P.S:Am gasit site in romania care ofera trex 250 super combo si combo.
Magazinul pe privat ca sa nu fie reclama.
Aceasta postare a fost editata de andrei_me: 02 June 2009 - 09:57 AM
Postat 02 June 2009 - 11:24 AM
morph, la Jun 2 2009, 07:17 AM, a spus:
Pentru accu, poti sa mergi si pe flightpower, sunt foarte buni, sau daca vrei mai ieftini mergi pe zippy. (lumea ii lauda) Vezi daca se potrivesc ZIPPY FLIGHTMAX 800MAH 3S1P 20C.
Legat de heli, fiind la inceput, iti recomand un trex 450 pro, e mai stabil si mai usor de invatat pe el si sta bine si pe vant. Cu trex 250 nu prea poti sa-l scoti afara daca bate vantul in casa iese din discutie sa-l pilotezi (e si periculos la ce forta are micutul)
Cand oi fi pensionar poate trec la termice! Niciodata! Electricile sunt deajuns de bune pentru mine.
Postat 03 June 2009 - 09:46 AM
Citeaza
Pot sa te citez cu asta la anul? Sa vedem ce parere vei avea de declaratia asta? :D
Dau puternic in offtopic (pana la urma in thread-ul asta era vorba de cel mai mic elicopter de la Align) dar trebuie sa sti ca mai toti ne-am gandit ca tine: "Ooo, pai de ce sa-mi cumpar eu incepatorul statie de X canale cand eu am nevoie de doar X - 1 sau X - 2!? Oricum nu voi trece la modele mai avansate niciodata!"
Nimic mai gresit! RC-ul e boala grea si dupa ce incepi sa inveti sa zbori vei incepe sa cochetezi cu felurite idei. Si o parte dintre ele iti vor fi curmate de statia ta care are numarul de canale FIX cat iti trebuiau tie la inceput. Daca esti norocos il vei da la jumate pret. Gandeste-te de trei ori inainte sa faci o achizitie ce o vei regreta mai incolo.
Si daca tot am inceput trancaneala: nu vreau sa te dezamagesc dar daca tu crezi ca vei investi 700 de dolari in elicopter si te vei distra pana la adanci batraneti te inseli amarnic. Nu exista elicopterist care sa nu fi dat cu aparatul de pamant. Si nu 1 data. Si fiecare reparatie costa. Cea mai dureroasa e desigur prima, ca dupa aia, cel putin la T-Rex majoritatea componentelor vin la pachet de 3. :D Si la urmatorul crash vei avea deja o mare parte din ce-ti trebuie si in timp vei vedea care piese se merita sa le ai pe "stoc" acasa.
Asta numa' asa, sa te aduc cu picioarele pe pamant cu toate ca vrei neaparat sa zbori. :D
Aceasta postare a fost editata de kitsched: 03 June 2009 - 09:56 AM
Postat 03 June 2009 - 09:56 AM
kitsched, la Jun 3 2009, 09:46 AM, a spus:
Dau puternic in offtopic (pana la urma in thread-ul asta era vorba de cel mai mic elicopter de la Align) dar trebuie sa sti ca mai toti ne-am gandit ca tine: "Ooo, pai de ce sa-mi cumpar eu incepatorul statie de X canale cand eu am nevoie de doar X - 1 sau X - 2!? Oricum nu voi trece la modele mai avansate niciodata!"
Nimic mai gresit! RC-ul e boala grea si dupa ce incepi sa inveti sa zbori vei incepe sa cochetezi cu felurite idei. Si o parte dintre ele iti vor fi curmate de statia ta care are numarul de canale FIX cat iti trebuiau tie la inceput. Daca esti norocos il vei da la jumate pret. Gandeste-te de trei ori inainte sa faci o achizitie ce o vei regreta mai incolo.
Si daca tot am inceput trancaneala: nu vreau sa te dezamagesc dar daca tu crezi ca vei investi 700 de dolari in elicopter si te vei distra pana la adanci batraneti te inseli amarnic. Nu exista elicopterist care sa nu fi dat cu aparatul de pamant. Si nu 1 data. Si fiecare reparatie costa. Cea mai dureroasa e desigur prima, ca dupa aia, cel putin la T-Rex piesele majoritatea componentelor vin la pachet de 3. :D Si la urmatorul crash vei avea deja o mare parte din ce-ti trebuie si in timp vei vedea care piese se merita sa le ai pe "stoc" acasa.
Asta numa' asa, sa te aduc cu picioarele pe pamant cu toate ca vrei neaparat sa zbori. :D
Hei,nu ma fac campion....doar FUN FLY.Stiu cum doare cand faci primul crash.Doar am avut vreo 20 cu un lama :lol:
Evident ca nu exista pilot fara greseala..pana si szabo mai are cateodata crash,dar nu plateste mai nimic.
Cu 14 canale e deajuns..nu?E cea mai mare statie de pana acum Si costa 8800 lei...
Postat 03 June 2009 - 10:14 AM
In alta ordine de idei, s-au terminat cadourile pentru cele mai multe posturi pe zi.
Inapoi la subiect, va rog
Aceasta postare a fost editata de Primus: 03 June 2009 - 10:15 AM
Postat 10 June 2009 - 08:43 AM