Romulus, la Oct 21 2008, 02:51 PM, a spus:
Si pe mine cateodata ma deranjeaza ca nu stiu daca anuntul e destinat Auto, Aero sau Navo...Pe de alta parte, eu nu vad o faramitare, prin specializare. Forumul de Vanzari, ramane la fel, dar are cativa fii. Cine are de vandut ceva ce nu se poate incadra la o specialitate, il lasa in "forumul tata", cine poate incadra la o specialitate, il pune "intr-un fiu".Pana la urma, forumul ESTE separat pe domenii de activitate. Doar vanzarile sunt la gramada si view new posts.
OK, m-ati convins. Sa fie o rubrica pe specialitati...la aero sa fie la randul lor impartite pe electrice si termice; electricele sa se subimparta in brushless (astea impartite la randul lor in inruner si outruner) si periate...la termice, sa fie specializari pe metanol si cu benzina (si de aici mai departe subincrengatura capacitati)!!! Si eu consider ca nu se faramiteaza, doar va fi un forum cu bunic, tata, fiu, nepoti...cine nu poate posta la nepoti, sa incerce la "Belu si fiii" sau in forumul tata!!!
Vad ca au mai aparut si alte secte: "jurnal de prezbor heli"...rasu curului frate!!
In rest...daca omul vrea sa vanda ceva cu tot dinadinsul, sa stie sa-si descrie marfa inca din titlu...si la cumparare la fel!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 21 October 2008 - 02:06 PM