morph, la Oct 29 2008, 03:22 PM, a spus:
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...056496285424000
Mda, gy401 accepta si servo digitale si normale.
De ce sunt date doua voltaje la servouri, cand e unul cand e altul? Care e cel normal?
sal.este adevarat si eu am hbk2.dar mai mult de 3-4 zboruri,cu motorul cu perii,nu faci.asa s-a intimplat la mine.este adevarat zboara bine dupa cum se vede (in mina unor "profi").problema cu,este sau nu este bun kitul,toate modelele standard din fabrica (cu mecanisme din plastic),au slabiciuni in anumite parti in functie de firma.nu putem face o comparatie intre hbk2 standard si un mini titan,t-rex,etc care din start astea vin din fabrica cu sasiu din fibra si ceva ubgraduri servo,giro,etc. nu stiu exact poate si motoare.hbk2 vine un kit complet din plastic RTR,care il scoti din cutie,faci ceva reglaje si zbori cu el.ca zboara bine sau nu?se vede in film.la banii astia de 110$(hong-cong ) un heli pe 6 canale rtr si pe deasupra si 3D,eu cred ca este destul de bun raportat la pret.cu 100$ nici macar o statie bunicica nu poti sa iti iei.daca nu luam heli asta nici acum nu apucam sa zbor.asa macar am avut cu ce sa zbor sa invat ceva,dupa care am strins ceva bani si mi-am luat sjm-ul si astept statia.intre timp pina fac scula ma antrenez cu hbk2.si nu mi se pare o pierdere aia 100$ consider ca i-am dat pe antrenament. salutari succes in luat decizii