Postat 27 February 2004 - 12:17 PM
Salut,
in general modelele ARF sint grele de coada si trebuiesc echilibrate cu ceva balast in fata. Motoarele recomandate la ARF sint in general mai mici decit cu adevarat necesar pentru a nu "speria" cumparatorul cu pretul total prea mare.
Cred ca in cazul de fata un motor de 7,5 - 8,3 ccm ofera cu siguranta o rezerva optimala de putere la urcare. Cit despre consumul de combustibil ... nu cred ca este un argument impotriva unui motor mai mare . Diferenta de consum este mult prea mica. Pentru o urcare va ajunge oricum un rezervor de 50 - 70 ml.
Atentie trebuie acordata eliciei la supramotorizare. In general trebuie folosita o elice mai mare ( si in diametru ) la un motor mai mare. E ash monta trenul de aterizare si as masura distanta intre ax si sol in pozitie de rulaj la decolare pentru a nu avea surpriza neplacuta ca elicia sa fie prea mare si sa nu pot rula cu motoplanorul.
Cindva am avut un AlphaClub Multiplex caruia i-i pusese-m gind rau. Vroiam sa-l modific si sa-i montez in loc de Permaxul 600 un motor termic de 7,5 ccm. Greutatea totala at fi fost mai mica decit in versiune E cu 10 celule. Pina la urma l-am facut cadou unui planorist mare asa ca a scapat saraul de fierastrau :D
CF4U
Mesterica, pe ce pune mina strica.