Modelism - RHC Forum: Indoor 2009 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Indoor 2009 Concurs indoor

#151 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 15 February 2009 - 05:37 PM

felicitari castigatorilor, dar nu in ultimul rand, organizatorilor si tuturor celor implicati in acest eveniment.

filmarea celor de la Kanal D am sa o iau eu direct de la ei, sapt. ce vine. imaginile de la mine in 2 zile, dupa ce le editez.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#152 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 15 February 2009 - 06:02 PM

Un eveniment foarte reusit. Mi-au placut majoritatea evolutiilor.
Castigatorii cred ca si-au meritat pe deplin statutul, iar ordinea mi s-a parut corecta. Chiar daca la sectiunea freestyle Florin a avut zic eu cea mai spectaculoasa evolutie, la capitolul precizie cel mai spectaculos mi s-a parut Dragos. Lucian a avut cea mai echilibrata reprezentatie pe toate mansele.
La clasa "Sport" sincer sa fiu nu stiu ce a cautat Romulus acolo. :D Parerea mea e ca ar fi trebuit sa mearga la "Master" :D.
Pentru timpul foarte scurt de cand piloteaza ar fi meritat un premiu de excelenta :D)

Asadar, felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor in egala masura.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#153 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 15 February 2009 - 07:03 PM

Vezi postareaAbburo, la Feb 15 2009, 06:02 PM, a spus:

[...]
La clasa "Sport" sincer sa fiu nu stiu ce a cautat Romulus acolo. :D Parerea mea e ca ar fi trebuit sa mearga la "Master" :D.
[...]

Cred ca n-ai vazut tu mansa in care n-am reusit sa tin modelul in aer la a 3-a manevra... Mai am nevoie de antrenament, mult ca sa ajung sa ma compar cu cei din clasa Master.
0

#154 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 15 February 2009 - 07:32 PM

citeva poze si de la mine , pina reusesc sa editez filmele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1010883.JPG
  • Imagine atasata: P1010884.JPG
  • Imagine atasata: P1010940.JPG
  • Imagine atasata: P1010956.JPG

Fotografie Aeriana
0

#155 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 15 February 2009 - 07:34 PM

altele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1010993.JPG
  • Imagine atasata: P1010976.JPG
  • Imagine atasata: P1020028.JPG
  • Imagine atasata: P1020045.JPG

Fotografie Aeriana
0

#156 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 15 February 2009 - 07:36 PM

altele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1020046.JPG
  • Imagine atasata: P1020059.JPG
  • Imagine atasata: P1020061.JPG

Fotografie Aeriana
0

#157 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 15 February 2009 - 07:54 PM

Suntem in drum spre casa, mai multe impresii maine dimineata.

Pe scurt, ad525 permite-mi sa te contrazic, nu a fost vorba de nepregatire la nici un pilot ce pur si simplu o competitie unde stresul si-a aratat coltii ireal. Nu puteam crede vre-odata ca un depronel ma poate duce la un nivel de stres atat de ridicat, si nu ma refer doar la mine ci si la persoane consacrate :D Am vazut colegi care nu-si puteau deconecta bateria dupa zborul din mansa, iar acest lucru combinat cu lipsa experientei indoor duce la greseli stupide, vezi crash-ul lui John in mansa 1 sau al meu in mansa 3 in manevre total lejere...

Am aproxmativ 60 de minute de film cu majoritatea evolutiilor colegilor din concurs, maine le voi urca unul cate unul pe un server sa vedeti despre ce este vorba.

Multumesc pe aceasta ocazie tuturor ce au facut posibil acest eveniment, de asemenea pentru tratatia primita de la absolut toti colegii de zbor si in special lui Silviu, Cosmin, Men si multi altii care ne-au plimbat prin oras de la gara la hotel si sala, mi-au imprumutat scule, adezivi intaritori si alte tampenii ce nu am mai adus cu mine, etc.

Regret ca nu am avut ocazia sa ma intalnesc cu cei consacrati de pe forum sa ajungem sa ne cunoastem si in realitate, dar n-au intrat zilele in sac :D

Voi reveni cu alte impresii, filme si poze maine de acasa.

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 15 February 2009 - 07:56 PM

0

#158 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 15 February 2009 - 08:43 PM

NOTA 10 pentru arbitrii ! de la inceput, desfasurare si final totul foarte transparent ! nimic de reprosat - chiar daca am fost doar spectator.
0

#159 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 15 February 2009 - 11:12 PM

A fost un eveniment foarte bine organizat. Intr-adevar calitatea concursului creste in fiecare an.
Pacat ca exista doar un singur loc 1, diferenta dintre primii doi clasati de la "Master" fiind mai mica de 1 punct.
Florin a avut de departe cea mai spectaculoasa evolutie la freestyle.
Felicitari concurentilor si organizatorilor !
O sa pun si eu niste poze.

P.S.: Poate intr-o zi o sa avem si un concurs "outdoor" pe pista de la Chitila. :)
0

#160 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 16 February 2009 - 12:13 AM

Daca tot este sa ne dam cu parerea, sa zic si eu ceva, ca spectator. Singura evolutie in spiritul free-style eu consider ca a avut-o Lucian. In schimb, cele mai tehnice evolutii le-au avut Florin100%, Lucian si Dragos. Nu intentionez sa minimalizez sub nici o forma meritele pilotilor, dar free-style e destinat parca unui "show", apropierii publicului, precum si posibilitatea de a strecura in program elemente spectaculoase, pe care arbitrii cu siguranta le puncteaza iar ceilalti le gusta. Dupa mine, ca simplu spectator, a fost prea crispata mansa de free-style. In rest, chapeau! La mai multe!

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#161 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 16 February 2009 - 10:30 AM

Felicitari inca odata organizatorilor.. Dragos Marinescu si clubul Aeropower jos palaria nota 10 .

Pe arbitri ii stiu de la AcroRC eu unul sunt multumit de arbitraj nu mi-as dori alti arbitri. Si ei cu timpul devin mai buni si capata mai multa experienta.

Concurentii super tare. Lucian, Dragos, Florin, Vlad.. nu sunt surprize stim cu totii ca zboara super bine dar NIMSOC foarte tare ... il consider surpriza evenimentului !!! BRAVO. Tot la capitolul concurenti chiar daca nu au stralucit apreciez gasca de la timisoara/arad (gasca care a venit...) Oamenii s-au chinuit din rasputeri. Bravo si lor. Acum stiti cum sa abordati treaba pt la anu ... poate comandam din vreme ce trebuie ?...

Lucian pregatit ca intotdeauna (de data asta un pic mai mult), Florin genial ca de obicei si Dragos constant bun asa cum ne-a obisnuit.

Romulus bravo si tie mai ales ca stiu cat de mult te-ai pregatit pentru concurs si cu material si cu stres si cu antrenament si cu tot.

Evolutia mea a fost un pic patetica... chiar nu reusesc sa fac anumite figuri de la stanga la dreapta.. Aceleasi figuri m-au "ingropat" si la AcroRC. Poate si tipul de avion m-a tras in jos un pic ... 90% din greseli le-am facut pe mana mea. Locul castigat este cel pe care mi l-am propus.

Bafta tuturor...

PS : Am sters bucata asta de 1 milion de ori.. nu e treaba mea dar nu ma pot abtine .. Victor.. poate ar trebui sa iti schimbi abordarea ... designul ala de avion chiar nu merge... ma gandeam ca poate daca o vezi scris renunti la el.. . Nu vorbesc de material (si al lui florin era din acelasi material) nu vorbesc de electronica ca era ok cu toate ca o elice mai mare cu ture mai putine ar fi ajutat mult ... vorbesc pur si simplu de design. Te-am vazut zburand si cred ca zbori bine dar genul ala de avion pe care il iubesti tu asa mult te trage in jos rau de tot... Repet, nu e treaba mea.. imi cer scuze dar nu ma pot abtine.
DT
0

#162 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 16 February 2009 - 11:10 AM

Vezi postareaZOD, la Feb 16 2009, 10:30 AM, a spus:

PS : Am sters bucata asta de 1 milion de ori.. nu e treaba mea dar nu ma pot abtine .. Victor.. poate ar trebui sa iti schimbi abordarea ... designul ala de avion chiar nu merge... ma gandeam ca poate daca o vezi scris renunti la el.. . Nu vorbesc de material (si al lui florin era din acelasi material) nu vorbesc de electronica ca era ok cu toate ca o elice mai mare cu ture mai putine ar fi ajutat mult ... vorbesc pur si simplu de design. Te-am vazut zburand si cred ca zbori bine dar genul ala de avion pe care il iubesti tu asa mult te trage in jos rau de tot... Repet, nu e treaba mea.. imi cer scuze dar nu ma pot abtine.

Le-am distrus, ieri. Fac altele, dar cu aceleasi elici, ca nu pot schimba 3 motoare imediat.
Imi asum chestia asta cu modelele cu pricina, nu am nici o problema.
Era mai bine sa fi zburat cu cel verde, cu care aveam cam 2 ore de antrenament discutabil afara, decat cu cele doua noi, neincercate si nefranate.

Bravos la toata lumea!

Mie mi-a placut foarte mult Cristian Matica - Acitam. A zburat in stilul lui Florin, acum un an, rapid si facand tot programul.
Continuarea optului cuban dupa agatarea de grinzi arata ca baiatul nu are stresuri si deci are potential.
Sper ca la anul sa aiba un model mai lent si atunci, o sa fie mult mai bine.
La prezentarea orala a ierarhiei, dintr-o greseala, i-a fost atribuita o pozitie sub cea a mea si m-am mirat foarte tare.
Calin s-a prezentat mai bine ca mine, nu stiu de ce sunt in fata lui.

Nimsoc a aratat ca e talentat la Politehnica, in toamna. Cred ca ar fi meritat premiul ala cu cea mai spectaculoasa evolutie, care nu s-a mai dat. Era de ajuns o mentionare orala.
Sau poate Cristi Matica ar fi meritat, ca e mai tanar de vreo doua ori si ceva. ;)

Mi-a placut mult si Mihai Dinu von Pitesti.

Fara sa glumesc, la alte competitii ar trebui sa vin cu pastile anti-stres si sau pentru inima.

Multumiri organizatorilor si arbitrilor, bravos pentru persistenta si pentru instalarea concursului in peisajul aeromodelistic!
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#163 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 16 February 2009 - 11:18 AM

Un weekend super. Ma bucur mult ca am fost, dar mai ales ca am concurat. Participarea mea la concurs si din concurs s-a datorat baietilor, care m-au incurajat. Fara suportul lor moral nu cred c-as fi reusit. Atmosfera dintre concurenti fiind relaxata si placuta uiti de tracul provocat de public.

Sambata Zod a stat langa mine la antrenamente si mi-a explicat fiecare figura, cum sa intru, cum sa ies, Florin,Dragos, Romulus, Kriminel, Victor, m-au incurajat tot timpul. Lucian mi-a explicat cu unghiul motor, ca-mi zbura stramb de tot avionul a.i. sambata noaptea l-am desfacut si lipit din nou iar diferenta in zbor a fost enorma.

Despre organizare cuvintele nu-si mai au rostul.

Astept cu nerabdare sa mai puneti poze si filmulete de la antrenamente si de la concurs.
0

#164 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 16 February 2009 - 11:23 AM

a fost SUPER SUPER tare !!! bravos aeropower !!
A fost foarte fun...io cel putin m-am distrat ;) si sunt multumit cu locu doi....Dar la anu nu il mai las pe Luci sa mi-o ia inainte :(
Astept cu nerabdare pozele !
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#165 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 16 February 2009 - 02:03 PM

Incepand de la aceasta editie a inceput sa-mi placa cu adevarat avioanele si zborul indoor. Au contribuit imens de mult la aceasta, "aeropoweristii" cu organizarea celor trei editii.

Anul acesta mi-a placut extrem de mult. M-am simtit foarte bine.
Tot mai multi participanti, veniti din toata tara.

BETON!!

Citeaza

Dar la anu nu il mai las pe Luci sa mi-o ia inainte

Sint convins ca anul viitor o sa fie si altii care o sa-ti (sa ne) "stea in cale". Nivelu tehnic a crescut foarte mult fata de anii trecuti si o sa fie tot mai greu. Asa trebuie sa fie.

Inca odata felicitari organizatorilor, participantilor, arbitrilor si nu in ultimul rand numerosului public! Toti ati fost la inaltime.

PS
Si eu astept poze ca din pacate n-am apucat sa fac niciuna.

PSS
BETON ARMAT!!! :blink:)
www.redsky.ro
0

#166 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 16 February 2009 - 03:48 PM

Vezi postareaRed Sky, la Feb 16 2009, 02:03 PM, a spus:

PS
Si eu astept poze ca din pacate n-am apucat sa fac niciuna.

Eu caut macar o fotografie cu aparatul lui Lucian in hover pe perete, ca in calitate de bizon spectator am uitat sa apas pe "Record" da' stateam cu gura cascata la manevra. Si s-a vazut - lipsa momentului adica :blink:((

P.S.: montarea materialului o sa mai dureze putin, tocmai am descoperit ca am un coleg care a facut ATF la sectia montaj asa ca intentionez sa scot o chestie cat de cat profi (ma rog, cat permite calitatea materialului primar, calitate data de ochiul si mana neexperimentate ca si de camera).

Aceasta postare a fost editata de ave: 16 February 2009 - 03:50 PM

Ave
0

#167 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 16 February 2009 - 04:24 PM

filmul cu citeva din "zborurile" participantilor :blink:
http://vimeo.com/3236870
Fotografie Aeriana
0

#168 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2009 - 07:32 PM

Am promis ca revin cu impresii si acum cat filmele se proceseaza revin si cu niste poze.

Nici nu stiu cu ce sa incep, decizia de deplasare cu trenul s-a dovedit foarte buna, calatoria in site a fost extrem de relaxanta, si a contribuit la schimbarea complet a parerii mele despre CFR. Conditiile au fost excelente, de la plata cu card la ghiseu fara coada, pana la vagoane curate monitorizate CCTV, apa calda sapun lichid si servetele la WC, toaleta cu dus pentru activitatile de dimineata, haine de pat sigilate, compartiment curat si din partea casei cate o sticla de apa imbuteliata... pana si loc special de fumat pentru athiati!

De la gara ne-au luat in primire Cosmin si Silviu (multumim frumos) si ne-au aruncat direct in paine. Organizarea? Cum ma asteptam, foarte buna din toate punctele de vedere, sala (culmea) mi se parea mai mica decat in poze dar oricum mult, mult mai mare decat ce aveam noi aici.

Pe mine desi am avut atata timp sa ma pregatesc, m-a luat prin surprindere concursul... neprimid un colet la timp am fost nevoit sa improvizez 2 modele rapid (malibu si hawk) primul frezandu-l excesiv si rezultand o porcarie zburatoare... M-a scos hawk-ul care l-am terminat de asamblat chiar in dimineata de sambata, in timpul antrenamentelor, cu scule si adezivi imprumutati din stanga si dreapta (multumesc tuturor, si multumesc ZOD pentru primirea coletului cu motoarele pentru mine Nicu si Lucian :( ).

Concursul? Am clacat. Niciodata nu mi-am putut imagina ca ma poate stresa un zbor atat de mult incat sa vad ca modelul face ceva ce nu ma astept si sa nu fiu in stare sa reactionez. Mintea mea era complet in ceata, pauza, repaos, orice. Modelul m-a ajutat enorm, in ciuda faptului ca avea cea mai mare anvergura dintre modele din zbor, facea toate manevrele extrem de curat si la o viteza de invidiat.

Am reusit s-o pleznesc in mansa 3 cand in ciuda automotivarii mentale am clacat din nou la o manevra ordinara. Nu ca in primele 2 manse as fi performat mai bine... dar macar alea le-am terminat :(. Sunt multumit de locul final tinand cont de toate descrise mai sus. Mi-am propus sa ies in primii 15 si am reusit. Poate la anul voi veni si mai pregatit mental si tehnic :)

Am strans legaturile cu prieteni de pe forum cu care nu ne-am vazut niciodata, demonstrand ca socializarea reala este mult superioare celei virtuale iar oamenii sunt chiar calitativi.

Felicitari concurentilor, organizatorilor si albitrilor! Ati fost la inaltime si abia astept sa vin la anul sa-mi testez nervii din nou. Poate atunci nu voi mai claca lamentabil :)

Numai bine,
Calin

Si acum doar cateva poze, filmele sunt inca pe tzeava.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: HPIM0296__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0309__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0325__Large_.JPG

0

#169 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2009 - 07:34 PM

alte cateva poze.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: HPIM0329__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0331__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0342__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0372__Large_.JPG

0

#170 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2009 - 07:38 PM

altele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: HPIM0373__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0374__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0379__Large_.JPG
  • Imagine atasata: HPIM0380__Large_.JPG

0

#171 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2009 - 07:45 PM

Pentru aceste poze ii multumesc lui Laur!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1010968__Large_.JPG
  • Imagine atasata: P1020024__Large_.JPG
  • Imagine atasata: P1020057__Large_.JPG
  • Imagine atasata: P1020058__Large_.JPG

0

#172 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 16 February 2009 - 08:28 PM

Multumim tuturor pentru aprecieri!
Dar dati-ne voie sa va multumim in primul rand voua pentru participarea la un nivel tehnic atat de inalt. Am remarcat si am apreciat efortul facut de toti concurentii in pregatirea modelelor si a programului cu multa seriozitate si pasiune. Da, cu riscul de a fi acuzati de lipsa de modestie, afirmam ca ne aflam la un pas de a organiza un concurs profesionist de F3P. Editia de anul acesta a demonstrat ca avem conditii, resurse si concurenti hotarati sa atinga nivelul la care acum un an aveam curajul doar sa-l privim in filmuletele de pe net.
Noi masuram reusita evenimentului prin evolutia concurentilor si daca privim pe ansamblu putem spune ca suntem multumiti : ati fost cu un pas inaintea noastra! Suntem constienti ca au mai fost scapari si neajunsuri organizatorice pe care ni le insusim, insa va promitem ca la editia urmatoare vom face un efort mai mare pentru a le preintampina si rezolva.
In incheiere, noi organizatorii, ne inclinam in fata voastra dar totodata va provocam si va invitam la editia a patra care se va anunta mult mai dificila. Ce spuneti, acceptati provocarea?
0

#173 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 16 February 2009 - 08:35 PM

Cu siguranta acceptam Focke provocarea. Eu cel putin sper ca la anul, sa nu mai fiu nevoit sa ma inscriu la clasa "tinatorilor de model in aer" ci la clasa Master.

Recomand tuturor celor interesati sa incerce - si cred eu nu sunt putini - sa se pregateasca cu material de indoor din timp, nu in noiembrie, sa intrebe ce au de cumparat si sa pregateasca un model apt de zbor din timp. Nu e usor, dar departe de a fi greu. Si sunt multi aici pe forum, care se pricep si stiu ce si cum.

E nevoie doar de putin antrenament pentru o evolutie decenta la clasa sport.

Inca o data, multumesc Focke!
0

#174 Useril este offline   Acitam1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 11-July 07

Postat 16 February 2009 - 11:02 PM

A fost suuper tare. Fiind la prima editie la care particip, pot spune ca de acum inainte nu voi mai pierde nici una si voi avea modele mai usoare. Felicitari pentru toata trupa AEROPOWER, pentru tot ce ati facut. Tin sa multumesc in mod special lui Cosmin si Silviu pentru transport, lui ZOD pentru materialul care mi l-a dat anul trecut, si s-a intors la bucuresti, lui Calin si Doc Marius pentru tot ajutorul acordat si tuturor organizatorilor.

Aceasta postare a fost editata de Acitam1: 16 February 2009 - 11:03 PM

0

#175 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 17 February 2009 - 12:18 AM

In primul rand multumiri organizatorilor si tutror care ne-au ajutat sa si nimerim unde trebuie :unsure:.
Iar cum zicea Calin, decizia cu CFR-ul n-a fost una proasta. Intoarcerea a fost chiar mai comoda, modelul fiind intr-o punguta de 10x20cm! Daca am fi venit cu masina, drumul spre casa ar fi fost un calvar. Asa m-am simtit ca in Star Trek. Am inchis ochii pe la Rosiori si dupa cateva minute eram la Lugoj.

Iar Romulus are dreptate, cei 5 "sport" din care am ramas 3 cam se incadreaza la "tiuitor de model in aer". Mai putin Romulus, caruia ii transmit felicitari si pe aceata cale (ramane intrebarea: Eu ce am cautat pe acolo?). Si multumiri si celor care s-au straduit sa aplaude si in conditiile astea :lol:

Am zis ca stresul e un element dinamizant care iti creste atentia etc. Data viitoare o sa iau un Xanax inainte... Nici in facultate nu m-a stresat un examen in halul asta. Iar rezultatul a fost ca nu reuseam sa tin o linie dreapta in lungul salii. Si sincer mi-a lipsit un asemenea eveniment datator de adrenalina.
E mai tare ca bungee jumping-ul. Ala tine maxim 10 sec. Aici e de 3 ori vre-o 30-40. Ar trebui sa ma caut sa vad daca mai am glande suprarenale ;)

Inca o data multumiri tuturor!
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

#176 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 17 February 2009 - 05:38 PM

a vazut cineva reportajul kanalD? ca eu m-am tot uitat si nimic...
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#177 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 17 February 2009 - 06:18 PM

Nu l-au difuzat :rolleyes: Au scris in schimb in Adevarul... mai bine nu scria :((

http://www.adevarul....tru-adulti.html

(Stiu, poate suna dur, mai ales ca sunt singurii care au scris ceva - nu zic de aia care au preluat comunicatele oficiale, aia nu le-au scris. Dar "jucarii pentru adulti" mi se pare putin cam prea de tot. Si nu ca nu ar fi jucarii, dar putea pune niste ghilimele. Ma rog, stiu, asa sunt eu carcotas :( )

Aceasta postare a fost editata de ave: 17 February 2009 - 06:20 PM

Ave
0

#178 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 17 February 2009 - 06:24 PM

Ce m-a distrat la KanalD a fost ca atunci cand au inceput stirile "sportive" a fost ceva de genul:

"Si acum cele mai importante stiri sportive:
Fotbal
Rica Raducanu beat mort pe aeroport. Ha Ha

Alte sporturi:
Nu sunt "

Ce bine ca nu ma mai uit la stiri de ceva vreme!!!
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#179 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 17 February 2009 - 08:00 PM

SUPER CONCURS !,superba organizare!,felicitari tuturor celor care au participat la acest eveniment,Totusi intrebare de 100 de puncte pentru SILVIU -Pozitia mea in clasament care este : 6 afisata pe laptop la sfarsitul tuturor probelor;7 anuntata la festivitatea de premiere sau 8 afisata in clasamentului afisat pe forum? Nu vreau sa creada cineva ca sunt carcotas si nu ma impiedic de un loc sau doua dar vreau sa stiu pentru anul viitor daca am avansat sau nu "PRIETENII STIU....." .Multumesc!
0

#180 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 17 February 2009 - 08:41 PM

Vezi postareaave, la Feb 17 2009, 06:18 PM, a spus:

Nu l-au difuzat :D Au scris in schimb in Adevarul... mai bine nu scria :((

http://www.adevarul....tru-adulti.html

(Stiu, poate suna dur, mai ales ca sunt singurii care au scris ceva - nu zic de aia care au preluat comunicatele oficiale, aia nu le-au scris. Dar "jucarii pentru adulti" mi se pare putin cam prea de tot. Si nu ca nu ar fi jucarii, dar putea pune niste ghilimele. Ma rog, stiu, asa sunt eu carcotas :( )

Mda....este "tare" articolul din Adevarul.
Au scris ca un aeromodel se construieste in 3-4 zile si se confectioneaza doar din "deplon". Am pus ghilimele pentru ca asa au scris ei "deplon" in loc de depron.
Pacat ca un astfel de eveniment este foarte putin mediatizat.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu