Pagina 1 din 1
Baterie ARCUS Cum instalez o baterie de 1300mA ?
Postat 17 September 2008 - 08:44 PM
Am terminat de montat arcus-ul.
Problema e ca nu reusesc sa montez si acumulatorul
Nu pot sa il indes pe nicaieri fara sa blochez servouri-le.
Am vazut pe forum ca ati facut unele modificari, dar nu am reusit sa imi dau seama ce si cum.
Imi puteti arata cateva poze / da cateva sfaturi ?
Cred ca in prima faza o sa il folosesc fata Canopy si fac din polistiren armat cu fibra de sticla
niste suporti pe care fixez bateria.
Problema e ca nu reusesc sa montez si acumulatorul
Nu pot sa il indes pe nicaieri fara sa blochez servouri-le.
Am vazut pe forum ca ati facut unele modificari, dar nu am reusit sa imi dau seama ce si cum.
Imi puteti arata cateva poze / da cateva sfaturi ?
Cred ca in prima faza o sa il folosesc fata Canopy si fac din polistiren armat cu fibra de sticla
niste suporti pe care fixez bateria.
Postat 18 September 2008 - 06:02 PM
Vezi ca in canopie este un mot cilindric de polistiren, taie-l sa intre pack-ul mai mult
https://SecreLocal.com - Girls Near Me - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Girls Chat Dating
Postat 18 September 2008 - 07:43 PM
Romulus, la Sep 18 2008, 07:14 PM, a spus:
Eu am mutat un servo mai in fata, acum sunt in aceeasi pozitie. Si apoi am sapat sub aripa putin si am pus un lipo de 1300 mAh. Sunt multumit de rezultat. Pot pune si poze daca este cazul.
Mie nu mi-a incaput sub aripa din motive de receptor... :) Oricum, sta bine si in canopy, cum zic TUROK. si Porumbeu.
Ave
Postat 18 September 2008 - 10:21 PM
personal zbor cu packuri de 1800 care incap la fix deasupra servourilor in canopy. trebuie un pic aranjate firele inainte de inchiderea canopiului si merge perfect. nu incurca servourile. peste canopy trag un elastic din ala de bani sa il tzina klumea
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ |
| Hash84 |______________ \______====== )-+
| | ~~~|/~~ |
\------------------------/ ()
Postat 19 September 2008 - 05:15 PM
Am montat acumulatorul acolo.
A iesit prea greu de bot - centrul de greutate este la 50 - 55mm fata de 95 mm recomandati in manual.
Din pozitia bateriei nu mai pot regla .
Cata greutate ii pot pune in spate fara sa ii stric prea mult zborul ? / Il pot folosi asa ?
A iesit prea greu de bot - centrul de greutate este la 50 - 55mm fata de 95 mm recomandati in manual.
Din pozitia bateriei nu mai pot regla .
Cata greutate ii pot pune in spate fara sa ii stric prea mult zborul ? / Il pot folosi asa ?
Postat 19 September 2008 - 05:34 PM
CG cade la bagheta !!
De fapt ie cam asa:
pack 3s 1300mAh CG ie ok
pack peste 1500mAh iese greu de bot si trebuie pus adaos pe coada.
De fapt ie cam asa:
pack 3s 1300mAh CG ie ok
pack peste 1500mAh iese greu de bot si trebuie pus adaos pe coada.
Aceasta postare a fost editata de Porumbeu: 19 September 2008 - 05:37 PM
https://SecreLocal.com - Girls Near Me - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Girls Chat Dating
Postat 22 September 2008 - 07:32 PM
am un Arcus si ca si voi ,am vrut un pack pe 1800. dar am luat unu de 1300 care incape !
Prima data l-am zburat cu un pack de 2100 pus pe Arcus unde trebuie el sa vina dar sus prins cu banda dublu adeziva si a zburat super am si un filmulet cu el si poze !
A doua varianta ar fi sa se mute un servo mai in fata !
Io zic dintr-o bucata de polistiren sa o ciopliti pana intra in locul original al acumulatorului fara nici o modificare , dupaia comparati acumulatorul cu bucata de polistiren cioplita si vedeti care sunt diferentele si in felu asta va puteti da seama cat sa scobiti in locas ca sa va intre acumulatorul ! Domnul Dragosi cunoaste ca doar el la zburat cu packu de 2100 pe Arcus !! Mie mia placut mai mult faza cu packul pus pe el ,nu mai zic ca se raceste si acumulatorul mai bine ..fiecare cum vrea si cum dispune de imaginatie !Multumesc anticipat !
Prima data l-am zburat cu un pack de 2100 pus pe Arcus unde trebuie el sa vina dar sus prins cu banda dublu adeziva si a zburat super am si un filmulet cu el si poze !
A doua varianta ar fi sa se mute un servo mai in fata !
Io zic dintr-o bucata de polistiren sa o ciopliti pana intra in locul original al acumulatorului fara nici o modificare , dupaia comparati acumulatorul cu bucata de polistiren cioplita si vedeti care sunt diferentele si in felu asta va puteti da seama cat sa scobiti in locas ca sa va intre acumulatorul ! Domnul Dragosi cunoaste ca doar el la zburat cu packu de 2100 pe Arcus !! Mie mia placut mai mult faza cu packul pus pe el ,nu mai zic ca se raceste si acumulatorul mai bine ..fiecare cum vrea si cum dispune de imaginatie !Multumesc anticipat !
Rx: Futaba T6EXP,T14MZ , Airtronics MX-3.
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla