PREA MULTE NU AR FI DE SPUS.
CONFECTIONEZ ORICE PIESA CE NECESITA STRUNJIRE SAU FREZARE
DOTARE ATELIER
1 STRUNG PE CARE SE POATE PRELUCRA DIAMETRU 400/ LUNGIME 2 METRI
1 STRUNG SN 400x1000
1 FREZA FUS-32
POT SUDA ALUMINIU,INOX,FONTA.
COLABOREZ CU O FIRMA DE VOPSITORIE IN CIMP ELECTROSTATIC.
ACCEPT SI LUCRARI MAI MICI (UNICATE)
Din pacate nu prea am timp de net decit seara dupa ora 21
Cei grabiti sunati la 0765 233 815
Pagina 1 din 1
STRUNGARIE EXECUT PIESE CE NECESITA STRUNJIRE , FREZARE
Postat 07 October 2008 - 07:51 PM
as vrea vreo 2 piese de-astea.
http://home.people.net.au/~aircommand/cons...obinsonCoupling
sunt acolo si poze si schema.
sunt din galati si vreau sa stiu daca esti dispus sa trimiti ramburs.
un pret/bucata se poate?
ar mai fi cateva chestii dar asta ma intereseaza in principal.
numai bine.
http://home.people.net.au/~aircommand/cons...obinsonCoupling
sunt acolo si poze si schema.
sunt din galati si vreau sa stiu daca esti dispus sa trimiti ramburs.
un pret/bucata se poate?
ar mai fi cateva chestii dar asta ma intereseaza in principal.
numai bine.
"Ne diferentiaza nu ceea ce suntem, ci ceea ce facem"
m.
m.
Postat 08 October 2008 - 05:07 PM
Cristi, ai textolit de 2,5-3mm? Imi trebuie niste discuri de vreo 14cm diametru, cu 8 gauri de 25mm dispuse la 6 cm de centrul discului mare. Si alte piese din metal.
mersi,
cezar
mersi,
cezar
Postat 09 October 2008 - 01:41 AM
Buna ziua domnule Cristi,ma numesc Ranetti Tonny si sunt din Bucuresti.
Am nimerit / thread-ul deschis de dvs. din nimereala,dintr-un singur search / google.
Sunt interesat de confectionarea a 4 inele de centrare jante aliaj, diamatrul este de 50mm,latimea de 1cm iar inaltimea trebuie sa fie de 5 aprox. mm (necesita masurare cu janta data jos evident).
Spuneti-mi si mie un pret pentru confectionarea acestor inele. ( Pot fi confectionate din orice material inafara de aluminiu ca se sudeaza de janta si inafara de materiale moi. ( De preferat facute la freza din textolid , sau din fier forjat sau plastic durificat,sau otel ). Depinde si ce materiale aveti dvs. la dispozitie.
Astept cu interes raspunsul dvs. cu aproximatie. Iar in cazul in care este unul decent cu siguranta mai am de facut si 4 picioare la eleron.
Multumesc anticipat.
Am atasat fotografia pentru a va da seama in mare despre ce este vorba. ( Cercul cu rosu este inelul de care am nevoie sa il confectionati dvs. ).
Am nimerit / thread-ul deschis de dvs. din nimereala,dintr-un singur search / google.
Sunt interesat de confectionarea a 4 inele de centrare jante aliaj, diamatrul este de 50mm,latimea de 1cm iar inaltimea trebuie sa fie de 5 aprox. mm (necesita masurare cu janta data jos evident).
Spuneti-mi si mie un pret pentru confectionarea acestor inele. ( Pot fi confectionate din orice material inafara de aluminiu ca se sudeaza de janta si inafara de materiale moi. ( De preferat facute la freza din textolid , sau din fier forjat sau plastic durificat,sau otel ). Depinde si ce materiale aveti dvs. la dispozitie.
Astept cu interes raspunsul dvs. cu aproximatie. Iar in cazul in care este unul decent cu siguranta mai am de facut si 4 picioare la eleron.
Multumesc anticipat.
Am atasat fotografia pentru a va da seama in mare despre ce este vorba. ( Cercul cu rosu este inelul de care am nevoie sa il confectionati dvs. ).

Postat 18 January 2009 - 03:27 PM
Un ax de motor de 4mm diam.si vreo 7 cm lungime m-ar interesa.Daca se poate dau toate detaliile si totodata as vrea si un pret pentru executie si expediere in Blaj-Alba.
Aceasta postare a fost editata de alexroad: 18 January 2009 - 03:30 PM
Hodina-i ca slanina
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
Postat 27 June 2009 - 07:10 PM
Esti doar un tepar nesimtit. Ai avut noroc astazi!
Aveti grija, va poate minti chiar si o luna ca v-a facut piese si ca le trateaza, etc. si cand colo el nu a facut nimic.
Un obraznic care nici macar nu si-a cerut scuze.
Daca totusi ajungeti la el si aveti dubii asupra acuzelor mele, va dau detalii, garajul este vopsit in verde, iar dantura lui arata de parca si-a tras cu alice-n gura.
Aveti grija, va poate minti chiar si o luna ca v-a facut piese si ca le trateaza, etc. si cand colo el nu a facut nimic.
Un obraznic care nici macar nu si-a cerut scuze.
Daca totusi ajungeti la el si aveti dubii asupra acuzelor mele, va dau detalii, garajul este vopsit in verde, iar dantura lui arata de parca si-a tras cu alice-n gura.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1