rachete la RAPA ROSIE pregatiti rachetele ...
Postat 16 February 2004 - 09:13 PM
Mai vedem ce si cum pe parcurs.
Telefon: 0721 385365
Postat 17 February 2004 - 01:30 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 26 April 2004 - 03:38 PM
CCu este util deoarce vom intocmi o lista cu rachetisti participanti la Festival.
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 27 April 2004 - 07:23 AM
Postat 26 April 2004 - 04:07 PM
M-am saturat de liste asa ca posibil sa lansez fara sa fiu pe vreo una. Si daca nu lanez nu moare nimeni!
Spor la treaba. Ne vedem acolo!
Postat 26 April 2004 - 06:47 PM
Trebuia din timp putina discutie, organizare, daca tot ziceti ca sunteti rachetisti cu experienta.
Adica: se indura careva sa care o rampa ca sa nu aducem toti ca nu-i usor pe tren, are cereva niste fitile de dat la schimb eventual pe alte maruntisuri sau o sursa de curent si ceva cablu, chestii de genul asta.
Ca o sa fim 10 cu 10 rampe, 10 acumulatori si alte cate 10 fleacuri din fiecare, poate fara rost. Eu de exemplu cedez 1-2 motorase pentru cine n-are daca aduce altceva care sa poata fi folosit la comun daca-i cazul. Numai daca-i cazul, la nevoie. Sper ca la cat suntem de multi la rachete sa nu apara acele orgolii...
Am sa aduc 10-15 tuburi de superglue, niste aracet, niste hartie, ceva abraziv sa facem conuri la fata locului daca-i cazul, eventual cateva calupuri de lemn de brad ca plop sau tei n-am, banda adeziva transparenta si ce cred eu ca mai trebuie sa se poata face un model la fata locului, pentu cine-i curios si doreste sa incerce. Incerc niste saci pentru parasuta, ata pentru suspante (am chirurgicala, dar e cam groasa) si ce mai gasesc eu de bagat prin buzunare. Vedem ce iese, in fond distractie sa fie. Io zic ca cine are si cate o legitimatie s-o puna la buzunar ca prinde bine la imagine pentru curiosi (ca una e sa fii cu certificat de nastere si alta fara)...
Am renuntat la timer ca e periculos. Dupa armare nu mai poti interveni fara risc pana la declansare, in schimb pot interveni o sumedenie de factori neprevazuti: un copil, o minge, un model, un caine etc. E prea riscant si nu se justifica. Am timerul, adaptat din unul de bucatarie, ca ala folosit in filmele cu prosti. Cel mai sfant e cu cablu si actionare ferma, la dorinta.
Toata faza e sa vedem ce ne permite si organizatorul ca regulile sunt reguli. Daca nu putem face prea multe, macar sa ne simtim bine. Ca rezerva, vin cu niste tije si fac un zmeu.
Mai vorbim! Spor la treaba!
Postat 27 April 2004 - 07:06 AM
Am tot asteptat sa vad putina coagulare si in randurile voastre, dar se pare ca inca nu e cazul.
Sa fim bine intelesi, la RR2004 sunteti bine primiti, si vom stabili impreuna acolo cand si unde si cum veti lansa, sa nu ne trezim cu probleme in plus. As fi vrut sa am si eu o idee despre cati vreti sa veniti, si am fost contactat de cativa dintre voi. Ideea lui Skyman vad ca va deranjaza desi eu nu vad unde este problema de fapt. In sfarsit, asteptam sa primesc ceva mai multe intrebari de la voi despre cum si ce sa facem. Ca nu au fost, iar nu e o problema, ca le rezolvam pe loc. Asa ca daca vreti sa veniti din partea noastra aveti unda verde.
big
Postat 27 April 2004 - 09:10 AM
Sa nu intelegi gresit, nu-s revolutionar si am tot respectul pentru organizatori. O sa respect absolut orice regula se impune.
Nu-s rachetist si nici nu vreau sa ajung. Mai vorbim.
Postat 27 April 2004 - 10:07 AM
am vrut initial sa o pun pe aia care trebuia, dar a cenuzurat-o RHC, pe tema asta ma tot discut cu Marinaru'.
<> ... iar legat de organizare "I'll do my best", cred ca e de datoria fiecaruia sa ajute organizatorul cit poate de mult ...
[skyman] "necunoscutul".
Aceasta postare a fost editata de Andrei: 27 April 2004 - 10:29 AM
Postat 27 April 2004 - 10:13 AM
Postat 27 April 2004 - 01:02 PM
ca vad ca numa bombe ziceati ..
cam astai si cu voi....!!!
astept raspuns :rolleyes: :) :D
Postat 27 April 2004 - 01:17 PM
Aprpo e departe ripa rosie de oras (cu ce se poate merge) pt ca nu vreau sa imi fac probleme cu transportul! Si ar fi bine sa ne strangem toata gasca de racheto la o ora precizata si un loc anume (poate spune cine cunoaste zona!)!
--------------------