Modelism - RHC Forum: Avertizare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Avertizare Am primit avertizare zice 10%

#31 Useril este offline   panseluta 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 23-April 09
  • Interests:AEROMODELISM ,AUTO-MOTO <br />

Postat 01 July 2009 - 05:19 PM

Am primit avertizare 10% . Asta am inteles ...dar ce-i cu explicatia asta la warn:

Ca sa fi mai aproape de turok...

care-i treaba luminatia ta?....umbreste-ma putin?spune-mi si mie sa nu mor prost , ca destepti nu ducem lipsa ( cu siguranta o sa mai iau inca 10 % ca am intrebat) , doar asa se procedeaza .

BAHhhh ...nu suparati ADMINII ,CA E DE JALE . :)
ARUNCAREA CU PRIVIREA
0

#32 Useril este offline   panseluta 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 23-April 09
  • Interests:AEROMODELISM ,AUTO-MOTO <br />

Postat 01 July 2009 - 08:54 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Sep 23 2008, 09:00 PM, a spus:

Toti gresiti ca cereti AICI ``lamuriri`` in legatura cu penalizarile , in loc sa o faceti pe MI, asa cum zice Regulamentul, iar moderatorii gresesc pt faptul ca va raspund. (aici, si nu pe MI). Poate ma insel eu.

Sigur ai dreptate ...dar moderatori vad ca stau mai tot timpul cu mesageria ..plina ! ...si atunci ma intreb : ..IMI DA IAR WARN?
ARUNCAREA CU PRIVIREA
0

#33 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 07 July 2009 - 07:59 AM

Ai primit 10% warn fix ca sa fi mai aproape de turok... Daca nu cumva esti chiar Turok. De ce ? Pai e simplu .. lui tuork i s-a interzis accesu pe forum pentru o perioada pentru ca a terminat cu vorbele si a trecut la amenintari.. ca vine si ma bate cu nu stiu cine la Chitila ?!@!@! ... Revenind la interzicerea lui pe forum ... daca i s-a interzis accesu sa astepte sa i se dea drumu la loc si o sa dea up. Oricum nu stiam ca turok si-a angajat scribi la tastatura. dar repet.. nu am probe sa zic ca esti turok.. dar pare acelasi stil .

Mesageria mea e full din cauza voastra care va parati mai rau ca la securitatea.. toata lumea raporteaza pe toata lumea ... toti sunt nemultumiti de toti.. toti rapoarteaza offtopic toti raporteaza up-uri toti sunt lezati de diverse lucruri.. Cateodata cand e luna plina atunci nu mai reusesc sa golesc la timp mesageria si nu imi mai poti scrie...

Nu iti mai iei warn pentru ca am zis de data asta ca nu am fost destul de explicit .

Got'it trandafirut ?
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu