Gravity Park - Constanta cu pista de dirt jump
Postat 03 September 2008 - 03:09 PM
Eu sunt din Buc, dar prietena mea e din Cta si am fost we trecut prin zona si am dat, din greseala, peste acest parc. Au si site daca vreti detalii.
Pare facut la standarde inalte, cu terenuri pt orice tip de sport extrem (skate, role, dirt jump, bmx, catzarari...)....in fine...arata misto, parcare mare, langa lac...
Vroiam sa stiu daca-s multi prin constanta cu off roadere si/sau daca se stie de acest parc. Era interesant de folosit traseul ala de dirtjump (ca si cel din Sibiu) pentru curse sau doar de fun. Sunt curios daca stie careva ceva detalii despre locu asta...daca ne-ar lasa eventual sa intram sa ne dam pe traseul ala (mari stricaciuni nu cred ca am face cu "monstrii" nostri, nu?).
Postat 03 September 2008 - 04:43 PM
IronM, la Sep 3 2008, 04:09 PM, a spus:
Eu sunt din Buc, dar prietena mea e din Cta si am fost we trecut prin zona si am dat, din greseala, peste acest parc. Au si site daca vreti detalii.
Pare facut la standarde inalte, cu terenuri pt orice tip de sport extrem (skate, role, dirt jump, bmx, catzarari...)....in fine...arata misto, parcare mare, langa lac...
Vroiam sa stiu daca-s multi prin constanta cu off roadere si/sau daca se stie de acest parc. Era interesant de folosit traseul ala de dirtjump (ca si cel din Sibiu) pentru curse sau doar de fun. Sunt curios daca stie careva ceva detalii despre locu asta...daca ne-ar lasa eventual sa intram sa ne dam pe traseul ala (mari stricaciuni nu cred ca am face cu "monstrii" nostri, nu?).
Nu departe de C-ta in localitatea 23 august exista un super circuit de offroad, pt ce ai mai vrea sa te dai in alta parte ???, sau problema se pune ca si in Bucuresti, exista o pista in pipera dar nu se vine pt ca.................. nu e destul de.............

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 04 September 2008 - 10:10 AM
X-tra, la Sep 3 2008, 05:43 PM, a spus:
...agresiva?!?
Postat 04 September 2008 - 12:43 PM
P.S.
Generalizez nu ma refer la cineva

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 04 September 2008 - 06:05 PM
X-tra, la Sep 4 2008, 01:43 PM, a spus:
P.S.
Generalizez nu ma refer la cineva
N-o lua in nume de rau, dar poate nu toti vor sa concureze...sa faca curse. Unii mai vor si doar sa se distreze, sa sara cat mai sus si cat mai departe cu masina (cu presupusele riscuri, evident). Nu sunt neaparat basher, dar prefer sa vad ceva sarituri decat sa ma invart in cerc pe o pista...
...parerea mea!
Postat 04 September 2008 - 09:17 PM
Consider deci mult mai spectaculoasa o cursa pe circuit decat sa-mi rup modelul sarind asa de amorul artei.
Circuitul din Pipera se preteaza modelelor 1/10 offroad si rally dupa parerea mea.
Postat 04 September 2008 - 09:24 PM
Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 04 September 2008 - 09:25 PM
Postat 04 September 2008 - 09:36 PM
Postat 04 September 2008 - 10:37 PM
Postat 05 September 2008 - 07:55 AM
Dar la jumpuri tot e fun pana una alta :unsure:
In fine...nu cred ca-si mai are rostul topicul asta!