Modelism - RHC Forum: Primul circuit RCP Track in Romania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Primul circuit RCP Track in Romania

#1 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 01 September 2008 - 10:26 PM

Acum cateva zile au sosit in tara primele suprafete profesionale, fabricate de RCP Tracks, special concepute pentru modelele 1/28. Bineinteles ca am fost la Palat sa testam imediat circuitul cu modelele pe care le-am avut la dispozitie - 3 Iwaver 02 M, nou noute, scoase din cutie cu aceasta ocazie.
Prima reactie WOW...circuitul are 2 fete, una mai rugoasa ( high grip ) si alta mai moale ( soft grip ). Noi am pus modelele pe partea soft si va pot spune ca folosind cauciurile stock, cu care modelele au venit din fabrica, stau excelent pe pista. Aproape ca se rasturnau daca luai virajul cu viteza maxima, atat de aderente erau. Pentru cei ce nu stiu, pe mocheta, atat la Iwaver cat si la Mini Z, cauciucurile stock practic nu pot fi folosite din cauza slabei aderente....pe RCP, nu au nici o problema.
Aceasta suprafata pune in valoare modelele si le face sa poata fi folosite de catre incepatori, fara nici cea mai mica modificare.
Am testat pentru cateva secunde si un MIni Z, full upgradat si atat cat a apucat sa mearga ( pana sa se arda PCB - ul ), la viteza maxima, pur si simplu parca era lipit de circuit.

Continuarea articolului precum si imagini ale circuitului, pot fi vazute AICI
0

#2 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 02 September 2008 - 11:28 AM

Pe cand prima cursa?!?
Proud member of MRT Club
0

#3 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 04 September 2008 - 05:50 PM

abia astept sa dau o tura pe noua suprafata......asta dupa ce m-am chinut sa imbunatatesc suspensia
tel.0745026562
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu