Modelism - RHC Forum: spre stiinta site admin si moderatori - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

spre stiinta site admin si moderatori verificare useri

#1 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 613
  • Inregistrat: 06-June 08

Postat 22 August 2008 - 10:08 PM

Buna seara,

Dupa cum bine stiti acum cateva zile in topicul deschis de mine au fost postate injurii la adresa mea si a colegilor de forum de un user numit "nenea_rares", daca analizati situatia si detineti softuri cat de cat performante o sa vedeti ca acest user posteaza si sub alt nick de la acelasi IP. Inca o dovada poate fi si faptul ca din 03 oct 2007 are doar 4 postari deci apare doar in momentul in care considera ca nu are putere de convingere sau dreptate prin postarile lui si ataca sub alt nume. Ce user sta si asteapta aproape 1 an si spune ca este expert cu doar 4 postari?, un user care are cunostinte in ale modelismului nu apare dupa un an in repaus cu patru postari la activ si spune citez "eu cand citesc ceva postat de george10 sau de Florin Nae ma gandesc automat la doi......., aproape de fiecare data isi cer scuze aiurea unul altuia..... isi iau apararea inutil, in discutii la fel de inutile, se dragalasesc unul pe altul.....
BAI ............, ascultati ce zic oamenii astia ca nici Ipsihi nici Alexandru si nici Coman33 nu va invatau de rau, daca vreti sa aplicati bine daca nu iar bine dar nu va mai luati aiurea si lungiti superficial orice discutie in care ajungeti si voi, stati draq in banca voastra si f...... in ..... nu va mai dati pe forumuri ca dupa ce ca sunteti tufe de venetia amandoi va mai dati si mari atotstiutori. Au inceput bulangii sa prinda curaj in Romania frate..... "

asta denota inca o data faptul ca omul cunoaste tot forumul iar eu intreb: poate sa stea un user 1 an si sa scrie doar 4 postari

si inca ceva, dupa atacurile si postarile indecente in afara faptului ca au fost sterse postarile nu prea se vad alte masuri

cu respect
...
0

#2 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 22 August 2008 - 10:19 PM

Salut florine !

Sunt si useri fantoma , din astia care urmaresc aici ce se intampla cu 20 de conturi , si cand vor sa se dea mari sau asa posteaza de pe alte conturi... cine stie .. ala poate sa fie oricine ! Sa vorbim cu Silviu si sal baneze pe ip si asa o sa-l lecuim !

Numa bine ! , ad525
0

#3 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 10:27 PM

daca nu s-au luat masuri la momentul potrivit acum cred ca este prea tarziu, daca vizitati alte forumuri o sa vedeti ca se practica penalitati, am vazut site adminul on line si a ramas nepasator, am trimis mp-uri la doi moderatori si la site admin insa nici in acest moment nu am primit raspuns, singurul lucru care sa petrecut este postarea de avertisment ca catre un moderator responsabil cu alt topic care a si sters postarile respective, sunt constient ca nu el trebuie sa dea avertisment, oricum ii multumesc pe aceasta cale

respecte domnilor

Aceasta postare a fost editata de Florin NAE: 22 August 2008 - 11:32 PM

...
0

#4 Useril este offline   alcatel21 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 15-January 05

Postat 22 August 2008 - 11:11 PM

Daca mi se permite, si eu am exact aceeasi senzatie ca si nenea_rares cand va citesc posturile. Scuzele mele, poate sunteti, poate nu dar impresia pe care o lasati asta este. Si sincer mi se face sila la propriu automat. Sunteti primii, adevarat ca fiecare lucru are un inceput dar nu ne mai invinovatiti pe noi. Si nu cred ca eu sunt vinovat de asta. Si uite cate posturi am eu, te rog, nu ma bag aiurea. Si nu te supara dar in postul acela avea dreptate Ipsihi, ca-ti place tie sau nu dar avea dreptate.
0

#5 Useril este offline   petro 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 01-August 04

Postat 22 August 2008 - 11:18 PM

Subscriu. Desii era prea evident. Si uita-te si la mine cate posturi am. Babardeala placuta ingerasilor dar duceti-va in alta parte sau macar nu mai fiti recalcitranti, asa cum noi va respectam optiunea respectati-ne si voi pe noi.
0

#6 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 11:21 PM

Vezi postareaalcatel21, la Aug 23 2008, 12:11 AM, a spus:

Daca mi se permite, si eu am exact aceeasi senzatie ca si nenea_rares cand va citesc posturile. Scuzele mele, poate sunteti, poate nu dar impresia pe care o lasati asta este. Si sincer mi se face sila la propriu automat. Sunteti primii, adevarat ca fiecare lucru are un inceput dar nu ne mai invinovatiti pe noi. Si nu cred ca eu sunt vinovat de asta. Si uite cate posturi am eu, te rog, nu ma bag aiurea. Si nu te supara dar in postul acela avea dreptate Ipsihi, ca-ti place tie sau nu dar avea dreptate.

daca va uitati la membri activi vedeati ca a iesit nenea_rares si a intrat alcatel21, nu neg ca nu pot intra ambii in acelasi timp...
...
0

#7 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 11:47 PM

domnilor,

am un proverb "fereste-te de drumul lung si omul prost", dumneavoastra sunteti pleava societatii, va las sa postati la nesfarsit parerile dumneavostra, pentru mine sunteti "0" si barat
...
0

#8 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 23 August 2008 - 07:58 AM

E clar cineva (unul sau mai multi) vor sa distruga sectiunea navomodele pentru nadit.Masuri contra celor care provoaca astfel de discutii ,ioc,adminii or au un interes ori le convine situatia,ei au in mina toata situatia ,dar nu intervin ferm.De ce trebuie sa asistam la injurii ca la usa cortului?Moderatorul acestui topic e plecat in vacanta? sau nu vrea sa intervina?Oricum nu o sa primesc nici un raspuns.Mai mult poate o sa primesc si o sanctiune ca sa tac.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#9 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 23 August 2008 - 07:59 AM

sunt in concediu,am acces la net doar accidental...cand ma intorc fac curat in toate conturile clona.
moderatorul vostru doarme???
flying is my life...
0

#10 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 08:36 AM

Vezi postareaSILVIU66, la Aug 23 2008, 08:59 AM, a spus:

sunt in concediu,am acces la net doar accidental...cand ma intorc fac curat in toate conturile clona.
moderatorul vostru doarme???

Dar cine este moderatorul nostru ?
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#11 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 23 August 2008 - 08:56 AM

am vazut .. dar e la navo... am zis ca va rezolva cine modereaza acolo... da chiar cine e moderator la navo ??
0

#12 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 09:15 AM

scrie mare chiar pe rpima pagina a forumului

Citeaza

Navomodelism
discutii intre cei care fac valuri
Subforums: Nave de epoca, Modele de viteza, Modele militare si submarine, Modele civile, Veliere, Diorame navale, Coltul incepatorului, Navomodele pentru nadit
Forum Led by: gun man

flying is my life...
0

#13 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 23 August 2008 - 09:17 AM

Vezi postareaFlorin NAE, la Aug 22 2008, 11:08 PM, a spus:

Buna seara,

Dupa cum bine stiti acum cateva zile in topicul deschis de mine au fost postate injurii la adresa mea si a colegilor de forum de un user numit "nenea_rares", daca analizati situatia si detineti softuri cat de cat performante o sa vedeti ca acest user posteaza si sub alt nick de la acelasi IP. Inca o dovada poate fi si faptul ca din 03 oct 2007 are doar 4 postari deci apare doar in momentul in care considera ca nu are putere de convingere sau dreptate prin postarile lui si ataca sub alt nume. Ce user sta si asteapta aproape 1 an si spune ca este expert cu doar 4 postari?, un user care are cunostinte in ale modelismului nu apare dupa un an in repaus cu patru postari la activ si spune citez "eu cand citesc ceva postat de george10 sau de Florin Nae ma gandesc automat la doi......., aproape de fiecare data isi cer scuze aiurea unul altuia..... isi iau apararea inutil, in discutii la fel de inutile, se dragalasesc unul pe altul.....
BAI ............, ascultati ce zic oamenii astia ca nici Ipsihi nici Alexandru si nici Coman33 nu va invatau de rau, daca vreti sa aplicati bine daca nu iar bine dar nu va mai luati aiurea si lungiti superficial orice discutie in care ajungeti si voi, stati draq in banca voastra si f...... in ..... nu va mai dati pe forumuri ca dupa ce ca sunteti tufe de venetia amandoi va mai dati si mari atotstiutori. Au inceput bulangii sa prinda curaj in Romania frate..... "

asta denota inca o data faptul ca omul cunoaste tot forumul iar eu intreb: poate sa stea un user 1 an si sa scrie doar 4 postari

si inca ceva, dupa atacurile si postarile indecente in afara faptului ca au fost sterse postarile nu prea se vad alte masuri

cu respect

...amice florinel, spre regretul tau tre' sa te anuntz cu parere de rau ca nu eu sunt rares, sau alcatel sau aiurea cineva, care are ceva de comentat pro sau contra capodoperelor voastre plutitoare, eu ce am avut de spus, am spus ,si imi asum raspunderea pentru afirmatiile pe care le-am facut iar daca am ceva de spus ,iti spun direct si in fatza; daca prin cercurile voastre de felicitaci trebuie sa va aplaude lumea pentru orice lipitura cu cianoacrilat pe care o aplici la coparsheul plutitor pe care il executi este treaba voastra, dar nu uita ca asta este un forum deschis unde fiecare are dreptul la opinie si e liber sa spuna ce vrea,bineinteles in limita bunului simt, de acord?!!!
...daca omul nu a mai rabdat dragalaseniile si finetzea dialogului idilei voastre modelistice ,e treaba lui, raspunde pentru asta, insa dupa cum observi nu este singurul!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#14 Useril este offline   Malasorte_Cris_Dream 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 10-June 05

Postat 23 August 2008 - 09:26 AM

De acord cu Ipsihi, petro, alcatel: dulcegariti-va in alta parte ca deja nu mai deschideam sa citesc mai nimic la sectiunea navo ca sa nu dau de posturile voastre Florin_Nae & CO.
Si rog sa se vada daca nu cumva ei jignesc mai mult ca altii.
Cu Dumnezeu inainte nu ai cum sa te impiedici.
0

#15 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 23 August 2008 - 10:24 AM

ma sunt si eu deacord ca fiecare are dreptu la opinie , dar in limita bunului simt .. si io sustin ca ar trebui facut oleaca mai multa ordine in conturile fantoma.. si sa fie mai multi moderatori zic eu .. poate unu ii plecat in concediu , altu e la tara , altu in china .. stam asa cu .................................... pana ce vine un moderator ??? ma rog fiecare cu opinia lui
0

#16 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 10:48 AM

Cine sint alde alcatel,rares,malasorte si compania? isi dau ei cu presupusu si nici dracu nu ia vazut pe forum daramite sa lipeasca doua bucati de forex.Eu cred ca este o facatura a "producatorilor" de navomodele "profesioniste" .Cu sau fara imbirligarile voastre amatorii vor continua sa confectioneze barcute mai bune sau mai putin bune ,informatia deaja exista si asta nu o puteti sterge voi in nici un fel.Ma gindesc cu placere cind a aparut prima barcuta facuta dintr-un panou publicitar.
Intrebarea este ce face adminul gun man ? trage cu pusca si nu ia foc.Propun schimbarea adminului cu ungrup de admini si "obligatoriu" si cineva din nordul tarii.Daca vreti o sa dau si explicatii despre acest lucru.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#17 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 23 August 2008 - 10:48 AM

Banul pe IP nu este o solutie zic eu buna deoarece la RDS ai IP rotativ, adica la fiecare conectare la net iti da alt IP. Asta este situatia mea, de fiecare data intru cu alt IP, nu stiu la alti furnizori de net cum este.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#18 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 23-May 08

Postat 23 August 2008 - 12:45 PM

Atunci te va bana pe clasa de ip...
PS: si la mine la clicknet este la fel si am luat ban ip pe un server de cs si a doua oara cand am intrat am luat ban pe clasa de ip. (la mine clasa de ip este 92 - nu stiu la voi)
0

#19 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 12:55 PM

Vezi postareaipsihi, la Aug 23 2008, 10:17 AM, a spus:

...amice florinel, spre regretul tau tre' sa te anuntz cu parere de rau ca nu eu sunt rares, sau alcatel sau aiurea cineva, care are ceva de comentat pro sau contra capodoperelor voastre plutitoare, eu ce am avut de spus, am spus ,si imi asum raspunderea pentru afirmatiile pe care le-am facut iar daca am ceva de spus ,iti spun direct si in fatza; daca prin cercurile voastre de felicitaci trebuie sa va aplaude lumea pentru orice lipitura cu cianoacrilat pe care o aplici la coparsheul plutitor pe care il executi este treaba voastra, dar nu uita ca asta este un forum deschis unde fiecare are dreptul la opinie si e liber sa spuna ce vrea,bineinteles in limita bunului simt, de acord?!!!
...daca omul nu a mai rabdat dragalaseniile si finetzea dialogului idilei voastre modelistice ,e treaba lui, raspunde pentru asta, insa dupa cum observi nu este singurul!!!

problema se pune altfel, daca citeai atent vedeai ca nu a fost nicio acuza la adresa ta, nici prin cap nu mi-a trecut sa te banui pe tine, sti bine ca am avut cateva schimburi de informatii si stiam din start ca esti exclus din acest cerc de suspecti dar asta este, esti liber sa gandesti si sa-ti spui parerea despre orisicine, cat despre respectul reciproc intre colegi eu zic sa mai analizezi inca o data situatia si dupa aceea sa-ti expui parerea
inca ceva vreau sa aflati, in afara de marian, nch, fulgerica, zue si dily nimeni nu ma cunoaste personal (si cu acestia m-am vazut o data, de doua ori), daramite sa mai vorbim de cercuri, eu zic sa ne vedem fiecare de treaba lui si sa nu mai jignim semenii
daca te deranjeaza postarile cu realizarile coparseelor noastre (marian, nch, eu, allen si multi altii care construiesc coparsee) afla ca nu sunteti obligati sa le cititi, mergeti direct la acele topicuri care relateaza constructii de inalta tehnicitate

Aceasta postare a fost editata de Florin NAE: 23 August 2008 - 01:26 PM

...
0

#20 Guest_cubix_*

• Grup: Guests

Postat 23 August 2008 - 01:35 PM

ROG SI EU MODERATORII SA IA MASURI IMPOTRIVA LUI FLORIN_NAE, GEORGE_10 SI MANOLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cati useri trebuie sa jigneasca, ca sa se faca ceva ? Puneti-ma si pe mine la lista celor jigniti de ei, va rog frumos !
0

#21 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 01:41 PM

Vezi postareacubix, la Aug 23 2008, 02:35 PM, a spus:

ROG SI EU MODERATORII SA IA MASURI IMPOTRIVA LUI FLORIN_NAE, GEORGE_10 SI MANOLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cati useri trebuie sa jigneasca, ca sa se faca ceva ? Puneti-ma si pe mine la lista celor jigniti de ei, va rog frumos !

domnule, in momentul in care postezi ca parte vatamata trebuie sa vi si cu dovezi, te rog frumos trimit-ne catre postarile noastre care au fost postate cu jignire la adresa dvs...
...
0

#22 Useril este offline   Makabudu 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 01-February 04

Postat 23 August 2008 - 01:42 PM

Ma adaug si eu la lista userilor jigniti de cei trei prin aceste posturi in care ei au dreptate si ceilalti useri normali care isi spun un punct de vedere sunt cum le vine lor la gura ! Rog sa se ia masuri drastice impotriva lor! BAN IP !
'imagination is more important than knowlege'Einstein
0

#23 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 02:15 PM

pentru faptul ca vreau sa nu va fac pe plac, o sa inchei acest subiect si ma voi rezuma doar la topicul meu iar voi puteti sa mergeti pana la infinit cu jigniri, pentru mine sunt egale cu "0", las webmasterul, site adminul si moderatorii sa-si faca treaba

stima domnilor
...
0

#24 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 02:29 PM

Cu siguranta noii veniti sint clienti ai unor fabricanti de navomodele.De tot risul.ieri de fapt si azi habar nu au despre ce este vorba.Si cu asta basta sa trecem la lipit forex.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#25 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 23 August 2008 - 03:12 PM

...nici macar in topicul asta nu va dezmintiti, sunteti adevaratzi maestrii ....in batut campii, schimbatzi moderatorii, schimbati adminu', poate vretzi sa schimbati si proprietarul forumului ,ok ,dar pana una alta eu zic sa va schimbati pampersii ca vine asa un iz........... :unsure: !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#26 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2008 - 03:50 PM

topicul se inchide aici.cand aveti reclamatii ,rog cititi regulamentul inainte.pe mi catre moderator,daca nu se rezolva nimic catre admin etc.
flying is my life...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu