spre stiinta site admin si moderatori verificare useri
Postat 22 August 2008 - 10:08 PM
Dupa cum bine stiti acum cateva zile in topicul deschis de mine au fost postate injurii la adresa mea si a colegilor de forum de un user numit "nenea_rares", daca analizati situatia si detineti softuri cat de cat performante o sa vedeti ca acest user posteaza si sub alt nick de la acelasi IP. Inca o dovada poate fi si faptul ca din 03 oct 2007 are doar 4 postari deci apare doar in momentul in care considera ca nu are putere de convingere sau dreptate prin postarile lui si ataca sub alt nume. Ce user sta si asteapta aproape 1 an si spune ca este expert cu doar 4 postari?, un user care are cunostinte in ale modelismului nu apare dupa un an in repaus cu patru postari la activ si spune citez "eu cand citesc ceva postat de george10 sau de Florin Nae ma gandesc automat la doi......., aproape de fiecare data isi cer scuze aiurea unul altuia..... isi iau apararea inutil, in discutii la fel de inutile, se dragalasesc unul pe altul.....
BAI ............, ascultati ce zic oamenii astia ca nici Ipsihi nici Alexandru si nici Coman33 nu va invatau de rau, daca vreti sa aplicati bine daca nu iar bine dar nu va mai luati aiurea si lungiti superficial orice discutie in care ajungeti si voi, stati draq in banca voastra si f...... in ..... nu va mai dati pe forumuri ca dupa ce ca sunteti tufe de venetia amandoi va mai dati si mari atotstiutori. Au inceput bulangii sa prinda curaj in Romania frate..... "
asta denota inca o data faptul ca omul cunoaste tot forumul iar eu intreb: poate sa stea un user 1 an si sa scrie doar 4 postari
si inca ceva, dupa atacurile si postarile indecente in afara faptului ca au fost sterse postarile nu prea se vad alte masuri
cu respect
Postat 22 August 2008 - 10:19 PM
Sunt si useri fantoma , din astia care urmaresc aici ce se intampla cu 20 de conturi , si cand vor sa se dea mari sau asa posteaza de pe alte conturi... cine stie .. ala poate sa fie oricine ! Sa vorbim cu Silviu si sal baneze pe ip si asa o sa-l lecuim !
Numa bine ! , ad525
Postat 22 August 2008 - 10:27 PM
respecte domnilor
Aceasta postare a fost editata de Florin NAE: 22 August 2008 - 11:32 PM
Postat 22 August 2008 - 11:11 PM
Postat 22 August 2008 - 11:18 PM
Postat 22 August 2008 - 11:21 PM
alcatel21, la Aug 23 2008, 12:11 AM, a spus:
daca va uitati la membri activi vedeati ca a iesit nenea_rares si a intrat alcatel21, nu neg ca nu pot intra ambii in acelasi timp...
Postat 22 August 2008 - 11:47 PM
am un proverb "fereste-te de drumul lung si omul prost", dumneavoastra sunteti pleava societatii, va las sa postati la nesfarsit parerile dumneavostra, pentru mine sunteti "0" si barat
Postat 23 August 2008 - 07:58 AM
Tel. 0744915775
Postat 23 August 2008 - 07:59 AM
moderatorul vostru doarme???
Postat 23 August 2008 - 08:36 AM
SILVIU66, la Aug 23 2008, 08:59 AM, a spus:
moderatorul vostru doarme???
Dar cine este moderatorul nostru ?
Tel. 0744915775
Postat 23 August 2008 - 08:56 AM
Postat 23 August 2008 - 09:15 AM
Citeaza
discutii intre cei care fac valuri
Subforums: Nave de epoca, Modele de viteza, Modele militare si submarine, Modele civile, Veliere, Diorame navale, Coltul incepatorului, Navomodele pentru nadit
Forum Led by: gun man
Postat 23 August 2008 - 09:17 AM
Florin NAE, la Aug 22 2008, 11:08 PM, a spus:
Dupa cum bine stiti acum cateva zile in topicul deschis de mine au fost postate injurii la adresa mea si a colegilor de forum de un user numit "nenea_rares", daca analizati situatia si detineti softuri cat de cat performante o sa vedeti ca acest user posteaza si sub alt nick de la acelasi IP. Inca o dovada poate fi si faptul ca din 03 oct 2007 are doar 4 postari deci apare doar in momentul in care considera ca nu are putere de convingere sau dreptate prin postarile lui si ataca sub alt nume. Ce user sta si asteapta aproape 1 an si spune ca este expert cu doar 4 postari?, un user care are cunostinte in ale modelismului nu apare dupa un an in repaus cu patru postari la activ si spune citez "eu cand citesc ceva postat de george10 sau de Florin Nae ma gandesc automat la doi......., aproape de fiecare data isi cer scuze aiurea unul altuia..... isi iau apararea inutil, in discutii la fel de inutile, se dragalasesc unul pe altul.....
BAI ............, ascultati ce zic oamenii astia ca nici Ipsihi nici Alexandru si nici Coman33 nu va invatau de rau, daca vreti sa aplicati bine daca nu iar bine dar nu va mai luati aiurea si lungiti superficial orice discutie in care ajungeti si voi, stati draq in banca voastra si f...... in ..... nu va mai dati pe forumuri ca dupa ce ca sunteti tufe de venetia amandoi va mai dati si mari atotstiutori. Au inceput bulangii sa prinda curaj in Romania frate..... "
asta denota inca o data faptul ca omul cunoaste tot forumul iar eu intreb: poate sa stea un user 1 an si sa scrie doar 4 postari
si inca ceva, dupa atacurile si postarile indecente in afara faptului ca au fost sterse postarile nu prea se vad alte masuri
cu respect
...amice florinel, spre regretul tau tre' sa te anuntz cu parere de rau ca nu eu sunt rares, sau alcatel sau aiurea cineva, care are ceva de comentat pro sau contra capodoperelor voastre plutitoare, eu ce am avut de spus, am spus ,si imi asum raspunderea pentru afirmatiile pe care le-am facut iar daca am ceva de spus ,iti spun direct si in fatza; daca prin cercurile voastre de felicitaci trebuie sa va aplaude lumea pentru orice lipitura cu cianoacrilat pe care o aplici la coparsheul plutitor pe care il executi este treaba voastra, dar nu uita ca asta este un forum deschis unde fiecare are dreptul la opinie si e liber sa spuna ce vrea,bineinteles in limita bunului simt, de acord?!!!
...daca omul nu a mai rabdat dragalaseniile si finetzea dialogului idilei voastre modelistice ,e treaba lui, raspunde pentru asta, insa dupa cum observi nu este singurul!!!
Postat 23 August 2008 - 09:26 AM
Si rog sa se vada daca nu cumva ei jignesc mai mult ca altii.
Postat 23 August 2008 - 10:24 AM
Postat 23 August 2008 - 10:48 AM
Intrebarea este ce face adminul gun man ? trage cu pusca si nu ia foc.Propun schimbarea adminului cu ungrup de admini si "obligatoriu" si cineva din nordul tarii.Daca vreti o sa dau si explicatii despre acest lucru.
Tel. 0744915775
Postat 23 August 2008 - 10:48 AM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 23 August 2008 - 12:45 PM
PS: si la mine la clicknet este la fel si am luat ban ip pe un server de cs si a doua oara cand am intrat am luat ban pe clasa de ip. (la mine clasa de ip este 92 - nu stiu la voi)
Postat 23 August 2008 - 12:55 PM
ipsihi, la Aug 23 2008, 10:17 AM, a spus:
...daca omul nu a mai rabdat dragalaseniile si finetzea dialogului idilei voastre modelistice ,e treaba lui, raspunde pentru asta, insa dupa cum observi nu este singurul!!!
problema se pune altfel, daca citeai atent vedeai ca nu a fost nicio acuza la adresa ta, nici prin cap nu mi-a trecut sa te banui pe tine, sti bine ca am avut cateva schimburi de informatii si stiam din start ca esti exclus din acest cerc de suspecti dar asta este, esti liber sa gandesti si sa-ti spui parerea despre orisicine, cat despre respectul reciproc intre colegi eu zic sa mai analizezi inca o data situatia si dupa aceea sa-ti expui parerea
inca ceva vreau sa aflati, in afara de marian, nch, fulgerica, zue si dily nimeni nu ma cunoaste personal (si cu acestia m-am vazut o data, de doua ori), daramite sa mai vorbim de cercuri, eu zic sa ne vedem fiecare de treaba lui si sa nu mai jignim semenii
daca te deranjeaza postarile cu realizarile coparseelor noastre (marian, nch, eu, allen si multi altii care construiesc coparsee) afla ca nu sunteti obligati sa le cititi, mergeti direct la acele topicuri care relateaza constructii de inalta tehnicitate
Aceasta postare a fost editata de Florin NAE: 23 August 2008 - 01:26 PM
#20 Guest_cubix_*
Postat 23 August 2008 - 01:35 PM
Cati useri trebuie sa jigneasca, ca sa se faca ceva ? Puneti-ma si pe mine la lista celor jigniti de ei, va rog frumos !
Postat 23 August 2008 - 01:41 PM
cubix, la Aug 23 2008, 02:35 PM, a spus:
Cati useri trebuie sa jigneasca, ca sa se faca ceva ? Puneti-ma si pe mine la lista celor jigniti de ei, va rog frumos !
domnule, in momentul in care postezi ca parte vatamata trebuie sa vi si cu dovezi, te rog frumos trimit-ne catre postarile noastre care au fost postate cu jignire la adresa dvs...
Postat 23 August 2008 - 01:42 PM
Postat 23 August 2008 - 02:15 PM
stima domnilor
Postat 23 August 2008 - 02:29 PM
Tel. 0744915775
Postat 23 August 2008 - 03:12 PM
Postat 23 August 2008 - 03:50 PM