Modelism - RHC Forum: proiect navomodel - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

proiect navomodel ajutor incepator

#1 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 21-August 08

Postat 21 August 2008 - 08:50 PM

buna seara,

sunt nou pe acest forum si as dorii cu multumirile anticipate sa ma indrumati si sfatuiti pentu a alege un model de navo nadit din cele prezentate in topicurile deschise
am citit acest forum de cateva zile si sunt uimit de realizarile voastre, de aceea cei care au experienta ii rog sa ma dirijeze catre un topic care prezinta detaliat un model pentru nivelul meu de incepator, imi este greu sa aleg ca exemplu un model pentru simplul fapt ca toate modelele prezentate imi plac

astept cu nerabdare informatiile voastre
0

#2 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 21 August 2008 - 10:00 PM

Uite aici dulapurile lui mariandmd ....in special ultima , cea neagra, pare sa fie usor de construit....

http://www.rhc.ro/fo...showtopic=13855
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#3 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 August 2008 - 10:11 PM

multumesc,

am citit topicul si am constatat faptul ca sunt foarte multe linii drepte, avantaj incepator, nu as fi nevoit sa recurg la calcule costisitoare pentru un model rotunjit (consider un model ptr avansati), nu sunt departe nici de crap taxi, m-am documentat si sincer imi pare rau ca ai renuntat la el, dar probabil ai avut motive intemeiate, incerc sa ma documentez foarte bine inainte de a incepe un proiect, nu vreau sa deranjez cu intrebari care deja au raspunsuri in acest forum, am vazut ca multi dintre voi sunt experti in electronica, poate o sa primesc de la ei informatii necesare, nu pot spune ca sunt departe de aceste domenii, domenii care au legaturi pe acest forum dar, oricand este primita o informatie, de invatat se invata tot timpul, important este faptul cum percepi informatia
0

#4 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 August 2008 - 11:33 PM

va rog o recomandare pentru statie tinand cont de faptul ca am nevoie de 4-6 canale, am citit foarte mult in acest forum insa informatiile sunt degradate datorita faptului ca sunt pareri pro si contra, nu mai zic de razboaiele dintre voi
0

#5 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 23 August 2008 - 11:54 PM

Eu unul ti-as recomanda un
1. Grapner X408 numai cu receptor R700!!! are un pret de vreo 81Euro la Bistrita.....sau
2. Futaba T-4EX 4/6/1 FM 35 MHz numai cu receptorul R136F ...asta la 344 Ron .....plus bonusurile de rigoare in cazul unui pachet complet.....

Sunt si altele mai ieftine dar nu le-as recomanda.... Cele doua statii recomandate sunt dincolo de orice indoiala si opiniile de pe aici, foarte bune pentru un navomodel de plantat! Oricare dintre ele sunt putin peste necesitatile obisnuite dar calitatea la limita superioara pentru tine!

Nu pot sa-ti dau link-uri decat probabil pe PM (Private message) dar le gasesti cu GOOGLE usor....

Aceasta postare a fost editata de nch: 24 August 2008 - 12:07 AM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#6 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 August 2008 - 09:18 AM

multumesc pentru informatii, nu este nevoie de link, am cautat exact cum ai spus si am gasit vreo doi distribuitori, acum ramane sa ma decid asupra unui model, sper sa postez numai intrebari care nu se regasesc in acest forum asa nu o sa fiti nevoiti sa repetati informatiile cerute si de alti useri
0

#7 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 24 August 2008 - 09:22 AM

...x-408 cu receptor R700 este o alegere buna, "zebra" este o alta alegere buna, de fapt orice este mai bun decat e-fly!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#8 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip

Postat 04 September 2008 - 10:29 PM

avansam incet, incet...

am citit discutiile si controversele domniilor voastre despre regulatoare, pana la urma urmelor ce se preteaza la un navomodel de nadit care are in dotare 3 servo, motor si poate 2 lumini?, este indicat sa folosesti BEC separat?, nu vreau sa dau chisc, mai bine intreb, stiu ca printre dvs sunt foarte multi profesionisti in modelism si de aceea ii rog sa ma ajute cu un sfat de achizitie.

multumesc frumos
0

#9 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 September 2008 - 04:00 PM

Vezi postareacorsarul.alb, la Sep 4 2008, 11:29 PM, a spus:

avansam incet, incet...

am citit discutiile si controversele domniilor voastre despre regulatoare, pana la urma urmelor ce se preteaza la un navomodel de nadit care are in dotare 3 servo, motor si poate 2 lumini?, este indicat sa folosesti BEC separat?, nu vreau sa dau chisc, mai bine intreb, stiu ca printre dvs sunt foarte multi profesionisti in modelism si de aceea ii rog sa ma ajute cu un sfat de achizitie.

multumesc frumos

si daca nu cer prea mult inca o intrebare: in cazul in care optez pentru un BEC separat acesta de unde se alimenteaza? din esc? (reg am vazut ca au intrare alimentare si iesire motor iar cele cu BEC iesire ptr alim receptor) sau direct din acu si el alimenteaza receptorul

multam
0

#10 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 05 September 2008 - 06:16 PM

...becul se pune in paralel cu alimentarea regulatorului si se cupleaza la receptor prin intermediul caruia alimentezi servo si alte bazaconii ce functioneaza cu 5-6V.

Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 05 September 2008 - 06:17 PM

...tabula crasa, mortua est!
0

#11 Useril este offline   corsarul.alb 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 September 2008 - 06:49 PM

multumesc frumos,

poti sa ma ajuti cu o indrumarea in privinta alegerii unui reg