Modelism - RHC Forum: Orange - probleme - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Orange - probleme mari...

#1 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 23-May 08

Postat 17 August 2008 - 11:45 AM

Salut,
Am deshis acest topic ca sa imi exprim supararea pe cei de la orange pentru pierderile repetate de credit fara motiv si ca sa va intreb si pe voi daca ati mai patit asa ceva vreodata. Ce se intampla?! In realitate imi dispar eurocenti pretiosi din cont fara sa ii consum pe ceva. M-am gandit sa fac o reclamatie la orange dar nu credeam ca va avea vreun rost (contul fiind pre-pay). Dati-va aici cu parerea despre hotii de la orange.
Multumesc!
0

#2 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 17 August 2008 - 12:08 PM

Vezi postareadan.munteanu, la Aug 17 2008, 12:45 PM, a spus:

Salut,
Am deshis acest topic ca sa imi exprim supararea pe cei de la orange pentru pierderile repetate de credit fara motiv si ca sa va intreb si pe voi daca ati mai patit asa ceva vreodata. Ce se intampla?! In realitate imi dispar eurocenti pretiosi din cont fara sa ii consum pe ceva. M-am gandit sa fac o reclamatie la orange dar nu credeam ca va avea vreun rost (contul fiind pre-pay). Dati-va aici cu parerea despre hotii de la orange.
Multumesc!

Intai uita-te in jur cine mai pune mana pe telefon...
Daca nu pune nimeni mana, incearca sa iti notezi ce bani mai ai :D si nu in ultimul rand sa iti blochezi tastatura!
Mai poti sa iti tii si o agenda cu de cate ori folosesti telefonul :D.

Chiar crezi ca pentru fiecare prepay orange, sta cineva sa scada niste eurocenti din contul preplatit ?
Crezi ca este o conspiratie nationala in orange impotriva eurocentilor tai?

Fratilor pana unde poate merge paranoia asta ? Un om care opereaza in baza de date, castiga de 100 de ori mai mult in timpul necesar sa iti scoata tie eurocentii facand altceva util pentru firma sau pentru el.
0

#3 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2008 - 12:23 PM

Vezi postareaalexvid, la Aug 17 2008, 01:08 PM, a spus:

Intai uita-te in jur cine mai pune mana pe telefon...
Daca nu pune nimeni mana, incearca sa iti notezi ce bani mai ai :D si nu in ultimul rand sa iti blochezi tastatura!
Mai poti sa iti tii si o agenda cu de cate ori folosesti telefonul :D.

Chiar crezi ca pentru fiecare prepay orange, sta cineva sa scada niste eurocenti din contul preplatit ?
Crezi ca este o conspiratie nationala in orange impotriva eurocentilor tai?

Fratilor pana unde poate merge paranoia asta ? Un om care opereaza in baza de date, castiga de 100 de ori mai mult in timpul necesar sa iti scoata tie eurocentii facand altceva util pentru firma sau pentru el.

bA FRATILOR: acum 5 minute aveam 149 eurocenti si acum am 84 eurocenti... (telefonul a stat langa mine si nu am sunat pe nimeni) da voi vorbiti degeaba fara sa stiti situatia...
0

#4 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 17 August 2008 - 02:12 PM

Si de ce nu suni la ei?Ei pot verifica imediat unde se duc banii. Poate ai conexiune pe net undeva si a ramas activa, sau pot fi si alte variante. Nu ai zis nici ce aparat ai, poate e cu sistem de operare si e virusat si uite asa, simplu, pleaca si banutzii... Si o spun la modul foarte serios!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#5 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 17 August 2008 - 02:16 PM

Primul pas: blocheaza tastatura :D
Daca ai tel in buzunar si te misti mai aiurea... de doua ori ``yes`` si da singur telefon... (ultimul apelat). Astfel dispar ``pretzioshii`` :D

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 17 August 2008 - 02:17 PM

0

#6 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2008 - 04:09 PM

[quote name='AG-74-HESS' date='Aug 17 2008, 03:16 PM' post='234409']
Primul pas: blocheaza tastatura :D
Daca ai tel in buzunar si te misti mai aiurea... de doua ori ``yes`` si da singur telefon... (ultimul apelat). Astfel dispar ``pretzioshii`` :D

Nu am de ce sa blochez tastatura pentru ca telefonul era langa mine pe birou... O sa sun la ei...
0

#7 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 17 August 2008 - 04:42 PM

Ce telefon ai? sa nu fie ce zice viper...
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#8 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 10:36 AM

Nu e un telefon cu sistem de operare symbian este un samsung e 210... deci problema nu este asta...
0

#9 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2008 - 01:43 PM

Am sunat la cei de la Orange si mi s-a dat inapoi creditul furat... Ca sa vedeti si voi ca se poate...
A mai avut cineva probleme de genul asta?
0

#10 Useril este offline   ice.age 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 24-July 04

Postat 20 August 2008 - 02:05 PM

da , io la vodafone
pretiosii nu puteau sa zboare pt ca telefonu era inchis, plus ca eu faceam cerere sa nu mai primesc factura detaliata iar ei imi trimeteau in fiecre luna ( 1 euro factura ), plus alte magariii.
Nu zic ca si connex era super dar astia de la vodafone te fura pe fata. Sesizarile , apelurile , etc nu au nici un efect , se poarta cu tine ca si cum las ca daca pleaca prostu de la noi vin alti fraieri. RUSINE !!!!

Aceasta postare a fost editata de ice.age: 20 August 2008 - 02:06 PM

0

#11 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 August 2008 - 03:20 PM

Vezi postareaCOCONUL, la Aug 20 2008, 02:43 PM, a spus:

Am sunat la cei de la Orange si mi s-a dat inapoi creditul furat... Ca sa vedeti si voi ca se poate...

Ok, atunci zi-ne si noua, cum au explicat sau care a fost cauza disparitiei banilor "furati".
0

#12 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 20 August 2008 - 04:24 PM

Vezi postareadan.munteanu, la Aug 17 2008, 12:45 PM, a spus:

Salut,
Multumesc!

Vezi postareaCOCONUL, la Aug 20 2008, 02:43 PM, a spus:

Sublinierile imi apartin. Nu lucrez la Orange (as vrea io :blush:). Dar inainte sa aruncam cu pietre, nu e mai simplu sa cercetam, sa intrebam, sa verificam?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#13 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 20 August 2008 - 08:44 PM

Io nu i-am prins furand.. dar am probleme mari cu semnalul la Orange... 2-3 ani de zile nu am putut sa vorbesc de la mine din casa (tineretului)... am sunat sa fac reclamatie si mi s-a zis sa ma duc sa strang semnaturi in bloc si sa le trimit fax ca sa faca ceva.

A mai fost o faza cand sunam pe cineva care avea casuta postala dar neactivata.. adica nu puteam sa las mesaje... De fiecare data cand sunam si intra casuta pe mine ma taxa dar nu puteam sa las mesaje . Am sunat la serviciu clienti sa intreb de ce mi-au luat bani daca nici mesaj nu am putut sa las nici sa vorbesc n-am putut... Mi s-a raspuns asa "Daca dai beep-uri frate ce sa iti fac.." cand am interbat cu cine vorbesc mi s-a inchis telefonu in nas.. am sunat din nou si am cerut explicatii si mi s-a zis ca nu se stie cu cine am vorbit... dar am ramas cu banii luati . cativa euro.. era mai mult de principiu decat de bani..

Recent la un concert pe stadion de pe vodafone puteam sa vorbesc.. de pe orange nu (network busy) ...

Deja au prea multi clienti ca sa mai plece urechea la reclamatii. Daca enerveaza 10 clienti si pleaca de la ei .. in acelasi timp intra 10 de la alti operatori asa ca m-am resemnat .

Stiu pe cineva care a facut scandal mult mai mare pe tema convorbirilor facturate aiurea.. si-a primit banii inapoi si a primit si bonus, minute gratis, reducere la abonament .. etc.. Dar nu as fi in stare sa fac scandalul ala.. si sincer nici timp nu cred ca as avea.
DT
0

#14 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 20 August 2008 - 09:44 PM

Daca in ce zici tu schimbi Orange cu Vodafone, parca citesc patanii de ale mele :blush: Deci sa stam linistiti, totul e "sub control"...
Flickr - pozele mele
0

#15 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 21 August 2008 - 07:18 AM

Vezi postareaVIPER, la Aug 20 2008, 10:44 PM, a spus:

Daca in ce zici tu schimbi Orange cu Vodafone, parca citesc patanii de ale mele :lol: Deci sa stam linistiti, totul e "sub control"...

Da.. sub controlul lor http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :D :D :D
DT
0

#16 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 07:57 AM

Vezi postareaalexvid, la Aug 20 2008, 04:20 PM, a spus:

Ok, atunci zi-ne si noua, cum au explicat sau care a fost cauza disparitiei banilor "furati".

Cauza? O greseala de tarifare: m-au taxat pentru ca intram pe internet chiar daca eu aveam activat serviciul wap unlimited.
0

#17 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 10:21 AM

Vezi postareaCOCONUL, la Aug 21 2008, 08:57 AM, a spus:

Cauza? O greseala de tarifare: m-au taxat pentru ca intram pe internet chiar daca eu aveam activat serviciul wap unlimited.

Ok, in sfarsit un raspuns corect. Asta nu se cheama furat, se cheama greseala.
Daca tot ai lansat topicul, trebuia sa bagi detaliile astea singur sa iasa ceva constructiv,
nu doar frustrari si cuvine aiuerea.
Oricum, frumos ca te-au rezolvat .

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 21 August 2008 - 10:21 AM

0

#18 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 11:21 AM

Da... si acum m-au umplut de credit :lol: ce propuneti sa fac cu atata credit? 50$ ? hmm...
0

#19 Userul este online   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 21 August 2008 - 01:29 PM

Sa va descretesc fruntile. Se poarta si la altii. Vorbesc de Bell...compania celui de a inventat telefonul....
Aveam, ca multi altii, acces nelimitat la internet. Magarii au introdus o limita de 30Gb pe luna. Dar au ''uitat'' sa anunte plebea. Urmarea a fost ca m-am trezit cu o factura mai mare cam cu 30$. Doar nu faceam nici o economie. Am sunat si mi-au dat banii inapoi (urmatoarea factura au redus-o cu suma respectiva). Datorita valurilor iscate de nemultumiti intreaga conducere a fost schimbata.....dar limita a ramas.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 21 August 2008 - 01:29 PM

0

#20 Useril este offline   dan munteanu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 02:17 PM

Mare atenti ca la fel este si la orange wap unlimited nu este unlimited decat in limita a 500 mb trafic, dupa ce depasesti megabitii fiind taxat cu 0,9 euro/MB.
Deci cum ar veni este un fel de nelimitat limitat sau ce?:angry:)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu