salut!!!! sunt nou pe aici dar am intrat pe acest site in speranta ca voi gasi niste planuri de navomodele. am 14 ani si mi s-a pus mie in gand sa fac o barcuta.. please care are ajutati-ma si pe mn.
Pagina 1 din 1
are careva planuri pt navomodele??
Postat 18 August 2008 - 10:24 AM
poi una mai simpla eu am motor si ghidarea am tot dar nu am barca si nu stiu cum sa o construesc.. deci una simpla ..... simpla..... dar stiu ca toate navomodelele au un principiu ...e ala eu nu-l stiu. si deaia vreau un plan ...dak are cineva.. pleace dati-mi si mie :D
Postat 27 August 2008 - 07:45 PM
cauta cu atentie ca sunt mai multe pe forum ,poti gasi o gramada de planuri si grele si usoare...tinere invata sa folosesti forumul cum se cuvine !Multumesc anticipat.
Rx: Futaba T6EXP,T14MZ , Airtronics MX-3.
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Postat 27 August 2008 - 07:49 PM
serbanutzzu, la Aug 17 2008, 09:16 AM, a spus:
salut!!!! sunt nou pe aici dar am intrat pe acest site in speranta ca voi gasi niste planuri de navomodele. am 14 ani si mi s-a pus mie in gand sa fac o barcuta.. please care are ajutati-ma si pe mn.
uite prietene am si eu 14 ani!!!experienta 2 ani la navo si ma pricep binisor:)
gaseesti aici plan(catamaran) http://www.rhc.ro/fo...showtopic=16369 <---- eu zic ca e foarte usor de facut :lol: dar cine cum poate
Bafta!
Sers
N/A
Postat 28 August 2008 - 10:46 AM
Al treilea model(triton) este foarte frumos,ma refer si la model cum arata si la perforatele pe care le are(dupa cum am vazut pe http://www.youtube.c...h?v=bfVQFpUiMSg <--- nu stiu daca e asemenea... )
Dar insa nu stiu daca se poate construi si daca e usor de construit...iar planul nu-i prea detaliat...
[parere]
:D
Dar insa nu stiu daca se poate construi si daca e usor de construit...iar planul nu-i prea detaliat...
[parere]
:D
N/A
Postat 25 September 2008 - 07:19 PM
Te pot ajuta eu cu un plan de la Predator Outrigger.
Fisiere atasate
-
PredatorOutrigger.pdf (56.28K)
Number of downloads: 939
Arata acest topic
Pagina 1 din 1