Modelism - RHC Forum: Rock Crawler - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Rock Crawler are careva?

#1 Useril este offline   IronM 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 31-March 08

Postat 15 August 2008 - 07:17 AM

Mi-ar placea mult de tot un Crawler (mie-mi place mult si Trialul la masini scara 1:1 :D ) si chiar mi-ar placea unul kit...cred ca am ajuns la stadiul in care m-as incumeta sa-l fac io bob cu bob...
Intrebari:
- are careva un crawler? kit sau rtr nu conteaza...
- a facut careva un crawler "home made" (adica a modificat alta masina ca sa iasa crawler)?
- ce marca si model recomandati? (cum nu prea stiu sa existe concursuri de crawler in Romania, nu m-ar interesa unu foarte bun...) Ceva acceptabil si ca pret si ca performanta.
- la noi in tara se gaseste asa ceva?

Mie mi-ar placea ceva asa:

http://www.rcplanet...._p/tam58405.htm dar e prea scump asa ca am sa ma limitez la ceva din seria asta...

http://www.rcplanet....p/hbz1111pc.htm

Daca aveti si alte sugestii...
E-Maxx Power #3095 Frecv. : 27.145 MHz (galben)
0

#2 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 15 August 2008 - 07:45 AM

am eu unul...asta din poze (stai sa vad daca am poze cu el pe calcul asta)...din pacate nu am poze cu el pe calcul asta...asa ca pun un link:
http://www.junfac.com/shop/index.php?main_...a2ba7d8d1bb328f

iar acum ma uit la asta:
http://www.tamiyausa...roduct-id=58405

Aceasta postare a fost editata de EZ*: 15 August 2008 - 07:47 AM

0

#3 Useril este offline   IronM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2008 - 08:09 AM

WOW...super tare. Si un filmulet cu el n-ai???

Ala de vrei sa ti-l iei, i-am pus eu linku mai sus. ciudat ca pe rcplanet e mai ieftin ca la producator...Dar e super!!! :D

Aceasta postare a fost editata de IronM: 15 August 2008 - 08:11 AM

0

#4 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 15 August 2008 - 08:59 AM

Si pe mine m-ar tenta un rock crawler. Cel de la Tamiya mi se pare foarte tare
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#5 Useril este offline   IronM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2008 - 09:07 AM

Vezi postareadiesel1.4, la Aug 15 2008, 09:59 AM, a spus:

Si pe mine m-ar tenta un rock crawler. Cel de la Tamiya mi se pare foarte tare

Sunt de acord. Singura chestie e ca mi se pare prea ingust pt cat e de inalt...sau prea inalt la cat e de ingust. Nu are probleme de stabilitate?? Adica, fata de cele tip buggy, mi se pare mai instabil... (vezi http://www.youtube.c...h?v=IVzJGpSzIak )
Plus ca asta http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...LXVCZ3&P=ML mi se pare ca are o cursa mai mare la amortizoare...si se poate contorsiona mai usor :D
http://www.youtube.c...h?v=o4BYV6RfUbI

Aceasta postare a fost editata de IronM: 15 August 2008 - 09:16 AM

0

#6 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2008 - 09:12 AM

Din ce vad eu din poze, are centrul de grutate destul de jos. Uita-te ca sub caroserie nu este aproape nimic, totul este in interiorul sasiului (se vede bine in ultima poza de pe rcplanet). In plus de asta, acumulatorul este amplasat destul de central dar totusi putin inspre partea din fata, ceea ce oricum ajuta la cresterea stabilitatii si a tractiunii pe urcare.

Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 15 August 2008 - 12:31 PM

MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#7 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 15 August 2008 - 11:35 AM

http://www.youtube.c...h?v=rtYET1jwoa8
0

#8 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 25-November 07

Postat 15 August 2008 - 05:46 PM

Uite colea despre CR01

http://www.rhc.ro/fo...showtopic=16397

Cit despre inaltime si latime, nu asta e problema. De fapt asta vrei la un crawler, sa poti sa treci peste bolovani (desi din filmuletul vazut de mine aicea, nu s-a inteles bine destinatia unui crawler).

Ideea e nu a trece peste bolovanis ci a te catara pe bolovani iata:

http://www.youtube.com/watch?v=qTPXaPlj8qA...feature=related

Si in rezumat, aicea:

http://www.youtube.com/watch?v=FPrJWc4J7i0...feature=related

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 15 August 2008 - 06:05 PM

0

#9 Useril este offline   brutusanf 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 357
  • Inregistrat: 18-August 07

Postat 15 August 2008 - 06:17 PM

Asta mi se pare super tare :

http://www.tamiyausa...roduct-id=58405

sau weely king 4x4 modificat in creawler :

http://www.hpieurope...p?lang=en&id=18
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
0

#10 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2008 - 07:20 PM

Vezi postareaBarabula, la Aug 15 2008, 06:46 PM, a spus:

Cit despre inaltime si latime, nu asta e problema. De fapt asta vrei la un crawler, sa poti sa treci peste bolovani (desi din filmuletul vazut de mine aicea, nu s-a inteles bine destinatia unui crawler).

Ideea e nu a trece peste bolovanis ci a te catara pe bolovani iata:

Nu ziceam de inaltime si de latime, ci despre centrul de greutate a crawler-ului si cum cred eu ca amplasarea acumulatorului influenteaza acest lucru.
Pana la urma nu am inteles din post-ul tau... ideea e sa poti trece peste bolovani sau sa te poti catara pe ei??
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#11 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 04:30 AM

Daca citesti linkul pus de mine o sa vezi ce comentarii am facut eu despre pozitionarea bateriei, etc.

Daca deschizi linkurile (la youtube e data asta) puse de mine o sa intelegi si ce am vrut sa spun cu bolovanii.

Din nefericire asta e efectul pe care il au linkurile puse aiurea de forumisti care vor sa se afle in treaba. Lumea se plictiseste sa deschida linkuri aiurea mai ales cind acelasi link e postat de mii de ori intr-un topic (mai obositi-va si macar cititi linkul inainte de a-l posta a tzispea oara). Administratorii/moderatorii ar putea sa educe un pic lumea (alte aiureli sunt citatele cu intregul post citat re-postat cu poze, linkuri, etc, uneori de mai multe ori si asta numai din lenea de a taia buruienile si a lasa in citat doar partea la care se face referire, ginditi-va cit spatiu inghitit pe server ca sa vezi aceeasi poza in cinci citate de la cinci pliznotzi care n-au nimic de spus- de obicei ceva de genul "si io" sau "tare!" sau si mai debil "super tare!!")

dar inapoi la intrebare.

Una e sa treci peste bolovanis (pietroaie imprastite pe drum) si alta e sa te cateri pe ei (bolovani imensi, cit casa). Diferenta mea de exprimare sugereaza diferenta de dimensiune si daca te uiti in videourile din linkurile puse de mine o sa vezi mai clar ce spun eu aicea. Eu imi dau osteneala sa scriu ceva care are noima, incearca si tu sa faci efortul sa te uiti in linkuri ca nu degeaba le-am pus acolo (stiu ca multi le pun degeaba, dar eu incerc sa evit prostologeala asta). Almintrelea discutam de-a surda.

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 18 August 2008 - 04:40 AM

0

#12 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 09:13 PM

In primul rand, eu am zis ceea ce cred eu despre pozitionarea acumulatorului, si chiar nu am spus niciodata ca altcineva nu stie mai bine, sau orice altceva care lasa sa se inteleaga acest lucru. Totusi, nu ma poate obliga nimeni sa fiu convins de ceea ce spune cineva care dupa cum spune si in titlul topicului pe care l-a deschis, iesise atunci prima oara cu CR-01.

Chestia cu efectul creat de linkuri puse aiurea, chiar nu am inteles-o, si sincer nici nu m-am chinuit sa o inteleg, fiind un prost obicei de-al meu de a nu citi ceea ce mi se pare offtopic (chiar daca uneori mai fac si eu offtopic, pentru ca pur si simplu sunt om si ca orice om gresesc (shoot me please).

Propun sa incheiem aici cu discutiile depre prostologealea, pliznoti si debili ;) si sa revenim la crawlere.

Stima

Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 18 August 2008 - 09:14 PM

MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#13 Useril este offline   IronM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 10:26 PM

Revenind la subiect:
intre:

Tamiya Toyota Land Cruiser 40 CR-01 Kit (aici)

si

Axial AX10 Scorpion Rock Crawler ARTR

care ar fi mai ok?? Sau cam care-s diferentele mari/sesizabile intre ele (ca vad ca pretul e destul de diferit).
Merita 100$ in plus Tamiya??
0

#14 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 August 2008 - 04:02 AM

Vezi postareadiesel1.4, la Aug 18 2008, 09:13 PM, a spus:

In primul rand, eu am zis ceea ce cred eu despre pozitionarea acumulatorului, si chiar nu am spus niciodata ca altcineva nu stie mai bine, sau orice altceva care lasa sa se inteleaga acest lucru. Totusi, nu ma poate obliga nimeni sa fiu convins de ceea ce spune cineva care dupa cum spune si in titlul topicului pe care l-a deschis, iesise atunci prima oara cu CR-01.

Absolut!
In schimb cei care au vazut masina doar in poze au o autoritate incontestabila si e obligatia tuturor sa asculte fara cirtire parerile lor!

Vezi postareadiesel1.4, la Aug 18 2008, 09:13 PM, a spus:

Chestia cu efectul creat de linkuri puse aiurea, chiar nu am inteles-o, si sincer nici nu m-am chinuit sa o inteleg, fiind un prost obicei de-al meu de a nu citi ceea ce mi se pare offtopic (chiar daca uneori mai fac si eu offtopic, pentru ca pur si simplu sunt om si ca orice om gresesc (shoot me please).

Da, greu la deal cu boii mici.

Succes

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 19 August 2008 - 04:08 AM

0

#15 Useril este offline   brutusanf 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 357
  • Inregistrat: 18-August 07

Postat 19 August 2008 - 05:18 AM

Tamiya este o firma mare si face lucruri foarte bune , eu zic ca merita !
Eu as alege tamiya !!!
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
0

#16 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 07:29 AM

Uite o noua varianta

http://www.towerhobb...x/dtxd18_e.html
0

#17 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 September 2008 - 11:43 AM

eu voi opta pentru AX10. are mai multe optiuni pentru "mod contest", iar la CR01 nu-mi prea plac arcurile alea curbate asa...
vor sosi in curind ambele si le vom vedea la lucru.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#18 Useril este offline   IronM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2008 - 12:58 PM

Vezi postareamizzone, la Sep 2 2008, 12:43 PM, a spus:

eu voi opta pentru AX10. are mai multe optiuni pentru "mod contest", iar la CR01 nu-mi prea plac arcurile alea curbate asa...
vor sosi in curind ambele si le vom vedea la lucru.
bafta si minuni!

Unde vor sosi si unde le vom vedea?? ca vreau si eu sa le vad...
0

#19 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 September 2008 - 07:51 PM

speram(foarte probabil, de fapt...) spre sfirsitul acestei luni.
vom anunta si cind le scoatem pe "strasse"...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu