Pagina 1 din 1
futaba F7C 2,4Ghz
Postat 13 August 2008 - 12:00 PM
mad.rottwailer, la Aug 13 2008, 12:39 PM, a spus:
ce parere aveti de TX asta?
http://2.4gigahertz....s/futk7000.html
este compatibila cu Belt Cp, cu servourile stoc pina cumpar servouri mai performante?
http://2.4gigahertz....s/futk7000.html
este compatibila cu Belt Cp, cu servourile stoc pina cumpar servouri mai performante?
Salutare,
Este compatibila cu servo-urile esky. Sunt insa tentat sa te intreb de ce vrei o statie pe 7 canale ? Intentionezi sa achizitionezi un elicopter termic in urmatorul an? Eu as alege una pe 6 canale deocamdata. De exemplu dx6i. Sau daca vrei sa faci o investitie mai serioasa (a se intelege statie pentru urmatorii 5 ani) poate ar fi mai potrivita o statie cu 9 sau 10 canale (JR9303 sau Futaba 10). Daca iti trebuie doar pentru belt 6 canale mi se par suficiente si la 175$ plus livrare DX6i e oferta buna.
Postat 13 August 2008 - 12:31 PM
Statia, si in general sistemul RC, nu are nici o treaba cu servourile (nu intram in detalii).
Poti pune orice statie, cu receptorul compatibil, si servouri de care ai, sau de care se potrivesc.
6 canale e cam minimum la heli, 7 canale sunt suficiente, cel putin pentru electrice. Exact cand iti trebuie, nu mai ai canalul ala suplimentar.
Statia de mai sus este foarte buna pentru inceputul pilotajului pentru heli RC.
Numai bine
N-o rata!
Poti pune orice statie, cu receptorul compatibil, si servouri de care ai, sau de care se potrivesc.
6 canale e cam minimum la heli, 7 canale sunt suficiente, cel putin pentru electrice. Exact cand iti trebuie, nu mai ai canalul ala suplimentar.
Numai bine
Citeaza
o okazie s-o iau la bani putini fata de pretul pietei
N-o rata!
Postat 13 August 2008 - 12:58 PM
Primus, la Aug 13 2008, 01:31 PM, a spus:
Statia, si in general sistemul RC, nu are nici o treaba cu servourile (nu intram in detalii).
Numai bine
N-o rata!
Numai bine
N-o rata!
inseamna ca o sa am o Tx super? :)
Postat 13 August 2008 - 01:04 PM
Intre modelele cu pana in 6 canale si cele de la sapte in sus Futaba a facut un zid. Primele sunt cam chinezarii. Incepand cu cele cu sapte canale este vizibil saltul de calitate. Nu ezita.
Postat 01 September 2008 - 10:12 AM
vlad1, la Sep 1 2008, 10:58 AM, a spus:
Pai cam scrie pe el, 14-16 ore la 200 mA stabilizat (daca este complet descarcat).
asta stiu http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
eu vreau sa stiu ce incarcator imi trebuie tinind cont de mufa....
Postat 01 September 2008 - 01:51 PM
acumulatorul ala are decat o mufa din cate am vazut,ca sa poti sa incarci acumulatorul ala iti trebuie un adaptor(tot o mufa ) pe care sa poti la un cap sa il bagi in incarcator si la celalalt cap in acumulator !Banuiesc ca mufa de la acumulator se potriveste cu mufa de la statie,daca nu mai ai inca un conector la acumulator ,asta e varianta buna .Daca gresesc sa ma corecteze cineva !Multumesc anticipat !
Rx: Futaba T6EXP,T14MZ , Airtronics MX-3.
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Postat 02 September 2008 - 03:12 PM
1. Nu incarca acu direct pe statie
2. identifica care-i + si care-i - pe accu (+ e de obcei ROSU)
3. vezi de un prelungitor de servo
4. tai capatul care intra in receptie ....
5. pui mufe banane .... etc care sa poti cupla la alimentator.
NOTA nu se exista adaptoare, foarte bine, tai cablu de alimentare si pui mufele in paralel, aia de accu de statie cu aia ptr accu de mars.
PS: apropo daca incarcatorul tau stie numai Li-po nu incerca pe Ni-mh.
Stima
2. identifica care-i + si care-i - pe accu (+ e de obcei ROSU)
3. vezi de un prelungitor de servo
4. tai capatul care intra in receptie ....
5. pui mufe banane .... etc care sa poti cupla la alimentator.
NOTA nu se exista adaptoare, foarte bine, tai cablu de alimentare si pui mufele in paralel, aia de accu de statie cu aia ptr accu de mars.
PS: apropo daca incarcatorul tau stie numai Li-po nu incerca pe Ni-mh.
Stima
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 02 September 2008 - 03:16 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1