MIRCIONE, la Sep 30 2008, 06:37 PM, a spus:
nu am gasit nimic referitor la decupajul din carena barcii si unghiurile de decupare a laturilor coastelor..............coastele se taie nu drept .......de ce ???
sper ca nu va luati de mine .....si-mi raspundeti la intrebari.........
inca ceva ......a incercat careva sa dea cordon de lipire cu pistolul de lipire la cald(baton de plastic) ????
multam
S-a mai pus intrebarea asta, dar daca nu vrei sa citesti.....
Nu stiam ca nu stii....Cotele pe desene sint puse de mine in acad (asta este unu din putinele lucruri pe care pot sa la fac in acad :blink: ) cu scop mai degraba de verificare gabaritica si asezare pe folia de forex pentru consum minim.
Trecerea desenului din digital pe foaie de hirtie si pe urma pe forex (sau cine poate direct pe forex...
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif ) nu se face asa dupa cotele respective, oricum cotarea este incompleta.
Pentru trece proiectul pe hirtie, eu am apelat la un ploter, pe hirtie A0, 2 buc. Trecerea se face automat din ACAD sau alte programe , care trec desenul la cote pe hitie sau forex.
Sper ca ai priceput cit de cit. Asta a fost metoda mea. Alti poate au procedat altfel.
Spor