Modelism - RHC Forum: fail-safe - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

fail-safe ...cica se intoarce la mal(cu spatele)

#61 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 06 October 2008 - 10:00 PM

Vlad2000

1. Daca esti unul si acelasi cu aclaimed sau cum naiba se scrie... inseamna ca ai o clona! Fapt ce contravine regulamentului acestui forum.
2. La fail-safe nu ma bag ca nu ma pricep...dar atat cat ma pricep si ce am patit eu personal pe balta acel montaj nu face 2 lei.
3. Cel care a cumparat Crap-Taxi de la mine a cumparat doar coca cu toate accesoriile ...dar statia, petarda de e-fly era a lui....nu i-am dat-o eu..... si chiar i-am recomandat sa si-o schimbe. Eu i-as fi dat Graupnerul meu....
4. Eu chiar nu am nimic cu tine si de cateva ori te-am recomandat amicilor interesati ...... ca fiind constructor serios....dincolo de neintelegerile gratuite dintre noi doi....Cum am mai spus pe aici...iti respect munca , atat tie cat si celorlalti dedicati constructiei de navomodele ...
5. Cel care a cumparat-o a insistat ca vrea barca in 2 zile...pentu ca urma sa plece la pescuit ... O sa-l sun si o sa vorbesc cu el....sper sa-mi recuperez coca in primavara....

Numai bine!

Aceasta postare a fost editata de nch: 06 October 2008 - 10:01 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#62 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 06 October 2008 - 11:26 PM

Pentru ca nu mai pot edita as dori sa stiu ce statie si receptor i-ai dat lui in schimb? Asa de conversatie...

Aceasta postare a fost editata de nch: 06 October 2008 - 11:30 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#63 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 802
  • Inregistrat: 29-March 08

Postat 29 July 2009 - 08:17 PM

ce nu pricep eu la acest sistem e urmatorul fapt:
presupunem ca ma aflu pe o balta suficient de mare si am atata guta incat barca sa iasa din raza de acoperire.Ok.S-ar putea intampla...Dar asta inseamna ca nu am apucat sa dau drumul la fire...si atunci nu e mult mai simplu sa recuperez din lansete 10-20 de metri pana cand reintra in raza de actiune...eu zic ca da,ceea ce din punctul meu de vedere face inutil acest sistem...iar la intoarcere chiar nu vad cum sa raman fara semnal.
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu