nch, la Aug 5 2008, 09:26 PM, a spus:
Adica ceva de genul...."Bai ce prosti sunte-ti voi si ce destepti suntem noi" daca nu postai filosof ramaneai...
argumente ai? deja mi se face greata......:rolleyes:
Citesc si ma minunez cum nu puteti intelege ideea de Fail-Safe. De fapt nu problema lui este si asta este lesne de inteles. Am sa incerc sa explic in cateva cuvinte pentru ficeare in parte si pentru ceea ce se numeste NEINTELEGERE sau este doar pur si simplu un pic de invidie fara sa jignesc pe nimeni.
In primul rand domnule NCH , cred ca barcutza dumitale avea nevoie de acest Fail-Safe pentru ca ai folosit la ea o statie de 2 lei si a trebuit sa faca omul baie ca sa o recupereze. Si nu doar o singura data. Stai linistit ca ti-am spalat rusinea .I-am schimbat omului statia , i-am facut oarece reparatii si inlocuiri la acel asa zis catamaran. Mie unul nu m-i s-a facut greata ca sa repar barca pe care tu ai vandut-o clientului tau care a venit la mine sa i-o fac calumea. Mie mi-a venit pur si simplu sa vomit! ( dovada este la mine in atelelier, daca vrei o poti vedea sau intreaba-l pe Marian DMD )
Luminile ( modulul de lumini ) care asista navomodelul sunt create de noi si i l-am pus si pe asta , care minune ! se foloseste pe intensitate si se aprinde atunci cand navomodelul iese din raza sau cine naiba mai stie ce se intampla. ( imi dau seama ca este inca de neinteles ) aa... si era sa uit ! Vezi ca a inceput sa t-i se dezlipeasca Forexul si ia foarte multa apa !
Pentru d-l IPsihi. Ipshihi..... cu tine de fiecare data am evitat sa intru in polemici pentru ca orice am spune la tine oricum este de neinteles sau aduci afirmatii neconcludente si fac cu tine discutii doar ca sa discutam. Oricum ... tot ca tine vrei sa fie. Asa ca nu ma mai obosesc sa iti spun ca la tine inca nu a ajuns electronica pe tip SMD. Si pentru tine am o dovada tip sonar modificat , bineinteles tehnologie URSS . care ..... dupa eliminarea emitatorului si receptorului pus de tine ... Sonarul omului merge ca uns. Apropo, era sa uit ! Foloseste si tu o statie de lipit , Letconurile nu se mai folosesc! Asa ca nu mai putem intra in discutii de tip Fail-Safe sau modul electronic de lumini.
Acum ca raspuns pentru ceilalti colegi de forum fara a face afirmatii gresite , ci doar a aduce acest lucru in practica voastra, ( nu tinem neaparat sa o si folositi) Fara a face bascalie de tip " Ne facem de ras" sau " ne incaltam cu fesul "Noi doar dorim sa impartasim experienta noastra care se poate sa fie folositoare unuia dintre voi. Nu am tinut sa explicam acest fenomen sau sa explicam vreun circuit electronic, dar la Afirmatiile voastre am sa va explic ce inseamna aceste module electronice.
In speranta ca voi fi inteles la modul serios, mai jos gasiti explicatiile ficarui modul in parte. ( fara a face vre-o reclama vreunui produs, site , producator)