Salut am si eu o problema,vechiul cont nu imi mai merge ( Fantomas_xp ) iar daca vreau sa fac cont cu aceleasi data spune ca sant deja folosite de alt user ( tot eu ) dar nu merge sa ma loghez cu acel nume si parola,poate imi explica si mie cineva care poate fi problema si nu sant singurul care are aceasta problema... :rolleyes:
Pagina 1 din 1
contul vechi nu imi merge problema logare
Postat 02 August 2008 - 10:22 AM
ok,am citit undeva : Pentru cei ce nu stiu inca, la logare sa foloseasca in loc de vechea parola, adresa de email!!!
am observat ca asa merge dar cand scrii parola trebuie sa bagi tot,de exemplu : gigel_2008@yahoo.com si merge,se baga toata adresa completa.......trebuia sa primim si noi un mesaj din partea forumului sau administratorului sa stim ce avem de facut,asa consider ca e normal mai ales daca avem soft nou..
am observat ca asa merge dar cand scrii parola trebuie sa bagi tot,de exemplu : gigel_2008@yahoo.com si merge,se baga toata adresa completa.......trebuia sa primim si noi un mesaj din partea forumului sau administratorului sa stim ce avem de facut,asa consider ca e normal mai ales daca avem soft nou..
Postat 03 August 2008 - 02:38 AM
asa am patit si eu..... am rugat un amic de pe forum sa anunte moderatorii ca nu imi merge parola.... si a intrat pe contul meu si mi-a schimbat el parola ca sa pot sa intru....(shtie adresa mea de mail sin lista de date personale pe care am pus-o pe profil...) si mi-a schimbat parola in numele lui.... nu stiu de ce a facut asta... putea doar sa imi zica faptul ca tre sa folosesc adresa de mail pe post de parola.... mno... oricum... esential e ca am reusit sa intru... a fost putin cam indiscreta faza... dar sa presupunem ca moderatorii nu au gasit o modalitate mai buna pentru a face facelift-ul site-ului...au si ei problemele lor...
aero
Arata acest topic
Pagina 1 din 1