va salut pe toti..sunt un incepator care ar vrea sa afle cam ce unelte iar trebui pentru a fi un navomodelist....ce lemn este mai bun si pentru ce parte a navei si daca vrea cineva sa imi dea si un plan...daca vreti sa ma ajutati vas ramane recunoscator..
respect...
Pagina 1 din 1
ma puteti ajuta??? sunt incepator..
Postat 04 August 2008 - 12:40 AM
salut.de ajutat te pot ajuta cu niste planuri de nave.id-ul meu de mess este ninja_je.apropo,eu sint jeli.de cind a intrat noua versiune ,eu nu ma mai pot loga pe acest forum.nu stiu cine se ocupa de el si de noua versiune,dar ar fi bine sa stie ca nu sint singurul care nu mai poate intra de cind ati introdus aceasta versiune.lucru romanesc transpus pe alta limba dar de fapt este o porcarie.
Postat 04 August 2008 - 08:44 AM
ninja_je, la Aug 4 2008, 01:40 AM, a spus:
salut.de ajutat te pot ajuta cu niste planuri de nave.id-ul meu de mess este ninja_je.apropo,eu sint jeli.de cind a intrat noua versiune ,eu nu ma mai pot loga pe acest forum.nu stiu cine se ocupa de el si de noua versiune,dar ar fi bine sa stie ca nu sint singurul care nu mai poate intra de cind ati introdus aceasta versiune.lucru romanesc transpus pe alta limba dar de fapt este o porcarie.
Vezi ca ti-am explicat eu cam cum merge treaba cu logarea,pe celalalt post al tau!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
tel.0724686263
Arata acest topic
Pagina 1 din 1