Modelism - RHC Forum: Dezastrul din Romania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Dezastrul din Romania

#1 Useril este offline   gogoo 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 122
  • Inregistrat: 20-July 08

Postat 28 July 2008 - 02:23 PM

Oare de ce este acest mare dezastru in romania ?Si cand zic dezastru ma refer la acele multe localitati inundate,casele luate de ape,oameni lasati pe drumuri,animale decedate,ba chiar si cativa oameni.De ce ?Pai dezastrul acesta s-a produs si se va mai produce in urmatorii ani din cauza noastra pentru ca nu protejam mediul.Toti vor sa fie comozi,toti sunt zmardoi,nepasatori si iata ca nepasarea se intoarce impotriva noastra.

De ce sa nu ies si eu cu masina azi ?De ce sa nu o las si eu acasa sa mai ajut mediul,mai fac si o economie de benzina.Ce se poate intampla daca ies si eu cu masina .Pai se intampla ceva.Daca stai si te gandesti ca si altii gandesc ca tine,aduna si vezi ce iese.O mare poluare care distruge aerul,iar aerul strica plantele,plantele nu mai dau oxigen si intr-un final ne sufocam.Exemplul sunt orasele pline de masini.NU POTI SA RESPIRI,iar daca te duci la munte,unde nu este nici o masina,respiri aer cat vrei.LA oras ai aer limitat,as putea spune.Asta e gandire tipic ROMANEASCA.

De ce sa merg 2 metri in plus pana la un cos de gunoi sa arunc hartia cand pot sa stau pe loc si sa o arunc pe jos.Iarasi gandire si purtare tipic ROMANEASCA.De asta avem o tara jegoasa,de asta fug toti de noi,ne-o facem singuri.

De ce sa nu mai tai atatea plante ,pe care intr-un final le voi arunca ?Sunt hapsan de asta.Exemplu sunt cei care vand iarna brazi;taie in prostie brazi,ii dau scumpi rau,lumea nu ii cumpara,si raman cu ei iar dupa ii arunca,si ajung la foc de strada.Si ce am rezolvat?Nu am rezolvat nimic,decat am distrus natura.Asa daca iei brazi,ia cu masura,nu mai fii hapsan.

La mare de exemplu.De ce sa ma duc pana la toaleta cand pot sa ma pis si sa ma cac en-gross in apa fara sa ma mai deplasez.Pai ati vazut voi in alte tari,mari sau occeane jegoase ca marea neagra din dreptul nostru ?Plina de cacati,alge,sticle,tampoane,chistoace si cate si mai cate.

In concluzie,raul care este acum si va fii in continuare in tara noastra,este tot din cauza noastra,ne-o facem cu mana noastra.
0

#2 Useril este offline   gogoo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2008 - 08:46 PM

49 de vizualizari si nici un raspuns.Frumos.Chiar nu va pasa.
0

#3 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 28 July 2008 - 09:00 PM

Eu cred ca ai vazut de curand "An Inconvenient Truth (2006)"

http://www.imdb.com/title/tt0497116/

...si pe mine m-a marcat filmul cateva zile ....apoi mi-a trecut
:)

Nu spun ca nu ai dreptate....dar curatenia nu se face incepand din Romania....si asa suntem vai mama noastra !

America , ca principal poluator, China si India care se dezvolta in draci.... Europa e inca mic copil :)

Titlul e oarecum aberant....

Aceasta postare a fost editata de nch: 28 July 2008 - 09:02 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#4 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 17-July 07

Postat 28 July 2008 - 09:01 PM

eu am vrut sa scriu mai devreme,dar m-am gandit sa tac decat sa fiu banat!! desi nu cred ca pt adevar sa fiu banat,acestea numai la noi in romania se intampla!! in alte tari daca ii prinde ca polueaza mediu se ajunge de la amenda la inchisoare,mai demult,venind din ceva statiune,opresc pe la marginea unei paduri unde erau mese de kamping,vreau sa va zic mai mare groaza!! mi-a venit sa vomit si am pomenit pe mai multi!! gunoaie peste tot,cuti,ambalaje,etc iar nu la mai mult de 20 metri era un cos de gunoi....cred ca lenea,si nepasarea is au prezenta aicea,cred ca ar trebui facut ceva in privinta asta,ar terbui cineva de sus sa se inplice!!dar ce sa faci....nu noi o sa avem de suferit!!ci copii nostri!! iar aicea va transmit un mesaj!! Ganditi-va la copii vostri,doriti sa aiba o viata sanatoasa sau toata ziua cu perfuzia in mana!! , ganiti-va bine!!
unele fete sunt ''radiocomanda''' iar unii baietzi sunt ''masina''
0

#5 Useril este offline   gogoo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2008 - 09:13 PM

Sincer nu m-am inspirat din nici un film .A fost o chestie care o aveam pe suflet si vroiam sa o spun.
0

#6 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 July 2008 - 09:16 PM

gogoo, la 28 Jul 2008, 21:13, a spus:

Sincer nu m-am inspirat din nici un film .A fost o chestie care o aveam pe suflet si vroiam sa o spun.

Daca nu ai vazut filmul inca ..... il recomand ..... daca nici Al Gore cu acel film nu convinge....
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#7 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2008 - 09:19 PM

unde dau sa vad filmuletu??
0

#8 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 28 July 2008 - 09:42 PM

"Dezastrul" nu este doar in Romania... este o plaga mondiala... cum insa se poate contracara?
Traim intr-o societate "consumista"... suntem "educati" sa ne hranim sanatos.... Ce ziceti de aceasta aberatie ? Ce mancare mai este sanatoasa ? Mai deunazi am vazut un borcan de crenvusti pe raft, inca in termenul de valabilitate, dar cu data fabricatie in 2006.. cam cat de sanatosi pot fi ?
Ambalam totul frumos, stralucitor, antiseptic bla bla... bun... dar ce facem cu ambalajele. Ma ingrozesc acasa dupa ce imi desfac cumparaturile de cate deseuri adun.
Si ce face mass-media? Ne baga tampenii pe gat si in cap cu aceste "dezastre"... stiri de tot rahatul prezentate in marele stil CNN... cei care au si inventat de altfel "senzationalul". Ne distrage atentia de la dezastrul individual, prezentand un "dezastru" colectiv :).. mie mi se pare o reactie absolut normala a naturii...

Ce pretentii putem avea de la muritorii de rand care traiesc intr-o societate guvernata de atot-puternicul ban si cu o scara a valorilor total inversata? Cati credeti ca inteleg ce se petrece cu adevarat?

Imi amintesc cu nostalgie de vremea cand mergeam sa luam laptele pe cartela cu sticle la schimb. Cand trebuia sa-mi iau sacosa de panza de acasa cand ma duceam la piata. Cand cumparam rosiile murdare de pamant, chiar daca atarna putin la cantar, dar aveau culmea gust. Nu sustin ca a fost neaparat bine... insa acum dupa 18 ani de "libertate" incep sa vad diferentele...

Ce avem acum? Stiinta, informatie... mancam hrana sintetizata, D-zeu stie ce e in ea... suntem pozitionati oricand prin noile "minuni" tehnologice pe care le purtam cu mandrie cu noi pentru a putea fi deranjati oricand de oricine pentru orice...

Consumam, consumam, consumam... dar ce producem in schimb? Un mare "caca" si atat... mai poate avea cineva pretentii ????
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#9 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 July 2008 - 11:18 PM

Shane, la 28 Jul 2008, 21:19, a spus:

unde dau sa vad filmuletu??

Fie cumperi DVD-ul .....fie DC++.... te credeam baiat inteligent :)
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#10 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 29 July 2008 - 02:58 AM

nch, la 28 Jul 2008, 22:00, a spus:

America , ca principal poluator, China si India care se dezvolta in draci.... Europa e inca mic copil  :)

Nu prea sunt de acord. Ieri am venit de la New York. Pot sa va asigur ca din Montreal si pana acolo, inclusiv centrul orasului, nu am vazut nimic ingrijorator. Aer curat, curatenie si ordine peste tot. De India si China nu stiu dar Canada si bucata de SUA pe care am vazut-o este ok.
Despre Quebec nici nu mai vorbesc. Zonele industriale si rezidentiale nu sunt poluate. Ar fi si cam greu. Totul este actionat electric. Avem toti containere mari (~80l) in care depozitam hartia, plasticul, metatul si sticla. Municipalitatea le descarca o data pe saptamana. Se recicleaza o cantitate imensa de materiale.
Londra a rezolvat de asemeni cu poluarea. Cred ca am ramas cu cliseele comunismului.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 29 July 2008 - 04:45 AM

0

#11 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 05:12 AM

Michigan polueaza mai mult decat cea mai mare tara din AfricaStatul american Michigan emite mai multe gaze cu efect de sera decat Nigeria, tara cu cea mai numeroasa populatie din Africa, subliniaza o organizatie neguvernamentala americana intr-un raport prezentat joi la conferinta despre clima de la Bali, transmite AFP.

Statul Texas (696 milioane de tone de CO2 la 23,7 milioane de locuitori) polueaza mai mult decat 116 tari in curs de dezvoltare cu un total de un miliard de locuitori, si tot atat de mult cat Marea Britanie (60 milioane locuitori). Cifrele sunt continute in raportul "Taking Responsability" (Asumarea responsabilitatii: De ce Statele Unite trebuie sa preia conducerea in reducerea emisiilor mondiale de gaze cu efect de sera) al organizatiei National Environment Trust (NET).

"42 de state americane emit, fiecare, mai mult gaz cu efect de sera (GES) decat peste 100 de tari in curs de dezvoltare la un loc", subliniaza NET.

Astfel, California (395 milioane de tone de CO2) polueaza mai mult decat 106 tari in curs de dezvoltare la un loc si decat Brazilia, care are o populatie de cinci ori mai mare.

"Chiar si Wyoming, statul american cu cea mai mica densitate a populatiei, avand doar 510.000 locutiori, emite mai mult CO2 decat 69 de tari in curs de dezvoltare cu o populatie totala de 357 milioane de persoane", remarca autorii studiului, care cer administratiei Bush sa isi asume responsabilitatile.

"Liderii politici americani nu mai sunt credibili atunci cand cer tarilor in curs de dezvoltare sa inceapa sa-si reduca emisiile de gaze de sera, pentru a o face si ei la randul lor", insista Angela Anderson, vicepresedinte NET, prezenta la conferinta din Bali.

"Vestea buna este ca pana in prezent 17 state americane ce reprezinta 31% dintre emisiile americane si 45% din populatie au adoptat obiective de reducere, iar multe altele au fixat reduceri pe sectoare de activitate, "punand bazele unei viitoare politici nationale" de combatere a incalzirii climatice.

NET reaminteste de asemenea ca din 1750 pana in 2005, Statele Unite si cateva tari industrializate, printre care cele din Europa, Rusia, Japonia sau Canada, au fost responsabile de peste 73% din emisiile de gaze de sera cumulate prin folosirea energiei fosile. Statelor Unite le revin 27,8% din aceste emisii. in aceeasi perioada, China, pe cale sa devina in prezent cel mai mare poluant al planetei, nu a emis decat 7,8% din totalul de gaze de sera provenind din energiile fosile. :)

Bloombiz.ro Newsletter

dan mitea ne lasi cu cliseele democratiei?

Nu uita faptul ca, CO2 aflat acum in atmosfera a fost generat de-a lungul deceniilor ghici de cine :) spre deosebire de Romania care dupa 1990 nu prea mai are CU CE sa polueze ....pentru ca nu se mai produce....
Citatul e luat la intamplare de pe net....google rulz
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#12 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 07:43 AM

nch,am descoperit pana la urma,filmul este super misto dar in acelasi timp imita realitate 100%, cred ca ar trebui publicat la tv,sambata sau ceva de genu!...vb
0

#13 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 29 July 2008 - 10:42 AM

Din marea serie a teoriei conspiratiei mai sunt o serie de filme interesante. Nu trebuie crezut tot ce se spune in ele....
Un exemplu in acest sens este Zeitgeist. Il gasiti pe youtube in secvente. Cuvant cheie de cautare: Zeitgeist - The Movie.

Definitie zeitgeist: din germana "zeit" - timp, "geist" - spirit.

http://youtube.com/results?search_query=Ze...arch_type=&aq=f

Cat despre Al Gore, trebuie sa mai asteptam sa vedem care este adevaratul lui scop ... ma rog nu al lui personal, el fiind doar o eticheta!
Toata mascarada actuala este inceputa inca din 1848... :lol:... comunismul - a fost un test picat.

Cum pot fi masele facute sa consume si mai mult in conditiile in care piata e saturata? Exista atat de multe masini acum si suntem atat de dependenti de ele incat e foarte simplu sa simulam o criza a petrolului si sa inlocuim tot parcul auto cu masini ce vor functiona cu energii neconventionale => noi locuri de munca pentru industria adiacenta si o piata de desfacere enorma... Avem oare cum sa ne opunem?

... cred ca deja am zis prea multe... :lol:
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#14 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 06:14 PM

Dragii mei, ce zice nenea Google este una. Ce vezi pe viu este alta. Pot doar sa va asigur ca in Canada si bucata de America in discutie nu ai nevoie de masca de gaze, nu-s rahati in apa sau in parcuri, etc. si oamenii sunt extrem de draguti. Orice altceva este politica sau interese diverse.
0

#15 Useril este offline   gogoo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 06:28 PM

Celelalte tari sunt educate,la noi,la romani nesimtirea domina.
0

#16 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 29 July 2008 - 07:25 PM

Nu stiu cum sa incep.....
E un loc forumu` asta unde ne mai simtim bine....
Ce se intampla cu inundatiile din Ro e trist! Ce se intampla cu Somalia e trist, deasemenea...... ETC.
Multe chestii pe lume sunt triste. Hai sa nu le afisam/discutam aici pe forum, ca destul le vedem pe la TV.... Ca nu au ``sarit`` toti sa dea raspuns nu inseamna ca suntem nesimtiti sau dezinteresati, ca nu e forum de cocalari, dar asa cum am spus, nu isi au rostul aici pt ca provoaca iar sentimente de ``iubire si adanca recunostinta`` pt incapabilii nostri conducatori, si iar descoperim noi injuraturi la adresa lor, a celor ce ar trebui sa faca ceva pt oamenii sarmani si batuti de soarta.
D`aia nu are rost aici....
Cat despre poluare???!!! NU va muri nimeni de poluare! Vom muri de......PROSTI! De ce? Pai in loc sa investim in cercetare, sa descoperim noi forme de energie,noi mijloace de transport, tehnologii utile, sa ne oprim in a mai ``arde`` si scoate ``fum``, noi facem razboaie, submarine, rachete, scuturi, mega consortii, banci rechin...... Si cand se va termina si petrolul, si uraniul??? Ce vom mai arde??? De asta o s-o mierlim, nu de poluare ci de lipsa de ``combustibili``.
Asta ca veni vorba, dar de ce ati legat ce e acum in Ro de ``poluarea globala``??? :rolleyes:
0

#17 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 29 July 2008 - 07:49 PM

Mai baieti daca nu v-ati prins era vorba despre aia cu metanoale!
Voi polutati!
Noi cu electricele suntem ecologisti!

PS:
Totusi e un forum de modelism!
0

#18 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 29 July 2008 - 08:40 PM

AG-74-HESS, la 29 Jul 2008, 20:25, a spus:

Asta ca veni vorba, dar de ce ati legat ce e acum in Ro de ``poluarea globala``??? :rolleyes:

...pen'ca se leaga, poluare -efect de sera- incalzire globala-schmbarea climei-fenomene meteo extreme-ploaie-inundatii !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#19 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 09:39 PM

``poluare -efect de sera- incalzire globala-schmbarea climei-fenomene meteo extreme-ploaie-inundatii !!!``

Asta e ``tzambal``.....
Mai Ipsihi, tu chiar crezi toate bazaconiile green-peace-uristilor ??? Chiar crezi ca asa-zisul ``efect de sera`` e provocat de monoxidul asta ``imprastiat `` de activitatile omului? Pana sa se apuce omu` sa polueze, poate chiar inainte ca el sa apara, cat monoxidu` dracu au emanat vulcanii si scoarta? Cat n-o sa ``produca`` omu` in 1000 de ani de acum inainte! Si nu mai era efectul de sera.
Asta e un rahat de cacealma. De activitatea soarelui care a suferit modificari majore in ultimii ani (crestere spectaculoasa) ,nu zice nimeni nimic.... De ce oare? Cum reactioneaza Pamantul la asta? Cum poate: modificandu-si clima.
E.S. s-a acutizat exponential in ultimii 10 ani, odata cu aceasta activitate solara in expansiune. (idem si modificarea incredibil de ``rapida `` a rezonantei schuman)
Nu NOI cu esapamentele noastre papam ozonu`..... Sau mai corect spus nu noi suntem principalii vinovati. Avem o ``vina`` mai mica, insignifianta in raport cu efectele din ce in ce mai vizibile pe tot globul.

Ma rog, fiecare cu ipoteza lui, dar eu nu le dau sacazul! Sa o ia pe ``uscat``! :rolleyes:
0

#20 Useril este offline   gogoo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 09:43 PM

Dragut, la 29 Jul 2008, 19:49, a spus:

Mai baieti daca nu v-ati prins era vorba despre aia cu metanoale!
Voi polutati!
Noi cu electricele suntem ecologisti!

PS:

E forum de modelism,dar e sectiunea generalitati,deci nu prea ai dreptate cu ps-ul acela.
0

#21 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 09:47 PM

PS:(dragut)

nu prea cred ca isi are rolul p.s-ul acela!,poate sa fie un forum de modelisti
, daca esti in spital cu infecti de tot felu sau boli de nu stiu care te mai poti juca cu masinutza?? sau ce? aiceea e vb despre viata noastra!!nu de 3 bucati de plastic care ne ocupa timpul,ar trebui sa ne mai intereseze si de mediu!!

Aceasta postare a fost editata de Shane: 29 July 2008 - 09:48 PM

0

#22 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 09:55 PM

...eu cred ca fumatorii, gratarele si afumatorile de peste, slanina si carnatzi au provocat efectul de sera, eu de pilda fumez 2 pachete zilnic, daca scap la bere fumez chiar 3 ,dar atunci se'ntampla tornadele din romania si zapada in egipt si cand il desfac si pe al 4-lea ploua in atacama, ciclu solar se reseteaza si se largeste gaura in stratul de ozon!!! :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 29 July 2008 - 10:00 PM

0

#23 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 10:01 PM

pfoaaaaa atuncea inseamna ca plamani tai sunt ca si o toba de dacia 1310:D......las-o mai moale omule!!:rolleyes:
0

#24 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 10:15 PM

1. Subiectul mi se pare foarte ,foarte interesant!
2. Subiectul il consider complementar cu subiectul " Energie alternativa ecologica" , cu subiectul " generator eolian" astea pe sectiunea "tehnice"
3. Etimologia cuvantului "forum" vine parca din limba greaca , ceea ce insemna pe atunci o adunare in care se discutau problemele comunitatii.....sau ceva de genul asta!
4. Subiectul fiind postat pe sectiunea "generalitati" nu vad de ce nu s-ar dezvolta in continuare, in limita regulamentului si al bunului simt! Avand implicit tangenta cu "modelismul" in masura in care, Microsoft s-a nascut intr-un garaj, Atari asemenea, Tetris dintr-un impuls al unui matematician "plictisit" , You tube e plin de "nebuni frumosi" care construiesc/aplica cam tot ce se poate de la electromagnetism la pilele de hidrogen.....astia tot in garaje!
5. Acest subiect ar putea raspunde la intrebarea "DE CE? " avem nevoie de energii alternative, subiect discutat la sectiunea "Tehnice"
6. Consider "Teoria Conspiratiei" prea departe de subiectul initiat de GOGOO !
7. Desi o chestie care-l "frige doar pe el" , e valabil in ultimii ani, zeci de ani , la nivel global! resimtit de fiecare.....inundatii in Romania, seceta in China, ninsoare in Egipt ...parca
8. Fenomenul incalzirii globale , complex, se bazeaza peste aceleasi legi cunoscute si in modelism.....de fapt ce naiba e modelismul altceva decat, replica la o scara mai mica a unei idei! ...care mai si trosneste :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de nch: 29 July 2008 - 10:15 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#25 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 10:24 PM

ipsihi, la 29 Jul 2008, 21:55, a spus:

...eu cred ca fumatorii, gratarele si afumatorile de peste, slanina si carnatzi au provocat efectul de sera, eu de pilda fumez 2 pachete zilnic, daca scap la bere fumez chiar 3 ,dar atunci se'ntampla tornadele din romania si zapada in egipt si cand il desfac si pe al 4-lea ploua in atacama, ciclu solar se reseteaza si se largeste gaura in stratul de ozon!!! :rolleyes:

poti sa fumezi cat vrei si ce vrei, ca nu tu distrugi ozonu`, crede-ma! Nici ala cu mici si carnati la gratar si nici ala cu masina.

Greu de crezut asta acum, cand ne ``indoapa`` astia cu TV-ul cum indopa Inchizitia pe ``credinciosi``.
Dar, totusi.....se invarte, desi se vede marginea :huh:

ASTA E BESTIALAAAAAAAAAAA!!!! URA de trei ori, si sa traiesti, ca ne trebuiesti!

``8. Fenomenul incalzirii globale , complex, se bazeaza peste aceleasi legi cunoscute si in modelism.....``

Sa modific putin in avantajul nostru. Teorema Efectului de Sera:
Fenomenul incalzirii globale, are la baza exact aceleasi principii ca si modelismul. :D

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 29 July 2008 - 10:34 PM

0

#26 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 10:40 PM

...analizand profund cauzele si efectele incalzirii globale ca urmare a poluarii intense am ajuns la concluzia ca de nu ninge inseamna ca ploua ,iar daca nici asta nu se intampla inseamna ca e soare sau nu, e frig sau e cald , iar radiatiile solare ajung invariabil pe pamant macar odata la 5 ani si ii lasa in bezna pe canadieni si americani, care nu sunt poluatori pentru ca au o bucata de tzara frumoasa, dan mitea a vazut asta din avion cand s-a intors de la new york, dar de dragul meseriei de taietori de surcele se duc si defriseaza jungla amazoniana, americanii de nervi ca nu au ajuns inaintea canadienilor acolo ,mai scufunda cate un exxon valdez pe coastele canadiene, industrializeaza puternic asia si mai trag cu pushcociu prin irak ca acolo e ciolanu' ,canadienii mai vand niste cartuse kandu sa se'nvarta atomoelectrica in numele unei energii curate, iar noi in romania taiem tot, vindem tot, restructuram tot, si scapam de poluare !!!
...green peace si asistentza sociala trebuiesc desfiintzate prin lege!!!
P.S. .....................................
0

#27 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 10:44 PM

AG-74-HESS, la 29 Jul 2008, 23:24, a spus:

ipsihi, la 29 Jul 2008, 21:55, a spus:

poti sa fumezi cat vrei si ce vrei, ca nu tu distrugi ozonu`, crede-ma! Nici ala cu mici si carnati la gratar si nici ala cu masina.

Greu de crezut asta acum, cand ne ``indoapa`` astia cu TV-ul cum indopa Inchizitia pe ``credinciosi``.
Dar, totusi.....se invarte, desi se vede marginea :D

ASTA E BESTIALAAAAAAAAAAA!!!! URA de trei ori, si sa traiesti, ca ne trebuiesti!

``8. Fenomenul incalzirii globale , complex, se bazeaza peste aceleasi legi cunoscute si in modelism.....``

Sa modific putin in avantajul nostru. Teorema Efectului de Sera:
Fenomenul incalzirii globale, are la baza exact aceleasi principii ca si modelismul. :D

...uash, ce usurare, si eu incepusem sa-mi fac un proces kafkian de constiintza cu tigarile astea, multzumesc hess!!! :D
0

#28 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 10:58 PM

Tine minte asta cat vei trai: FUMEZI, DECI EXISTI!!!
(asociatia nonguvernamentala, nonprofit ``Protejati Fumatorii``
Si un secret, ca nu ``aude`` nimeni: nu cumpara din alea cu impotenta, ia din alea cu cancer! eu asa fac!

Dovada ca tutunul NU afecteaza grav sanatatii:
Un fumator american a scapat de SIDA: a murit de cancer. Sa fie sanatos!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 29 July 2008 - 10:59 PM

0

#29 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2008 - 11:11 PM

@ HESS "Sa modific putin in avantajul nostru. Teorema Efectului de Sera:
Fenomenul incalzirii globale, are la baza exact aceleasi principii ca si modelismul. "

Hess a inteles perfect ce vroiaim sa spun eu oarecum stangaci.....

:rolleyes:

Hess iti recomand filmul "An Inconvenient Truth (2006)"

http://www.imdb.com/title/tt0497116/

...si o sa intelegi ce vroiam sa spun.

Aceasta postare a fost editata de nch: 29 July 2008 - 11:17 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#30 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2008 - 12:50 AM

ipsihi, la 29 Jul 2008, 23:40, a spus:

.....canadieni si americani, care nu sunt poluatori pentru ca au o bucata de tzara frumoasa, dan mitea a vazut asta din avion cand s-a intors de la new york, dar de dragul meseriei de taietori de surcele se duc si defriseaza jungla amazoniana....

Doar de placerea de a discuta cu tine:
-Am fost cu autocarul...nu am avut curaj sa merg cu masina. Dar circulatia a fost oricum mai buna ca in Bucuresti, deci se poatea si cu masina....Deci am vazut de aproape ca nu-i nevoie de masca de gaze.
-Crezi sau nu dar sunt suficient de ciudat ca sa-mi fac probleme in privinta balsei. Am citit ca la mama ei este un fel de buruiana. Ceva in genul otetarului din tara. Nu se poate folosi la nimic altceva.
-Brazii de craciun care se vand aici sunt de cultura. Sunt plantatii speciale aici sau in Norvegia. Oricum nu pot trai mult fiind plantati des. Special pentru acest lucru.
-Se fac impaduriri majore tot timpul.
-Cei din Quebec sunt suparati pe autoritati ca datorita barajelor hidrocentralelor strica ecosistemul. Copii cu suflet curat si inocenti. Le tot explic ca se schimba un ecosistem de padure cu unul de lac. Viata cu viata. Sa vina sa vada cum arata ecosistemele din jurul unei termocentrale pe carbuni.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 30 July 2008 - 01:37 AM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu