in primul rind tin sa va multumesc pt.raspunsuri!
aripa nu este torsionata, interventia mea la aripa sa rezumat la desprinderea piesei de consolidare(cea care da si unghiul diedru), piesa pe care din prostie am si lipito pe respectiva aripa.asadar desfoliat ,desprins usor cu caterul, eliberat piesa (care defapt era rupta la jumatate),dupa care lipit bagheta de 4mm, refacut locasul ,placat cu balsai,nfoliat si bineinteles verificat planeitatea aripei
in priviinta motorului,cert ce-l de 10ccm este mai greu numai ca domn pilot motiva lipsa de putere(si cred ca stie ce vorbeste deoarece are o gramada de termice mici si mari).
acum dupa cele explicate de voi chiar nu stiu ce sa fac , sa-l pun pe ce-l de 7.5ccm mie teama de acelasi narav .(dupa o discutie cu un prieten de la Timisoara care a patit exact la fel , cu exact acelasi model si care motiva deasemenea incapacitatea motorului ,dupa care la echipat electric cu un AXI marisor si nu a mai fost nici o problema.l
in principiu, daca il echipez cu motorul de 10ccm,scot centrul de greutate la 1/3 din aripa si o las mai domol cu motorul , pot aparea altfel de probleme ?
modelul afost verificat inclusiv la masuratorile pe diagonala,ampenajul centrat si aliniat corespunzator,motorul are 2grade in jos si 2 grade la dreapta.
multam :Alifly :(
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_03.gif