Campionatul National de Navomodele Viteza FSR V/E
Postat 22 July 2008 - 10:17 AM
prindema daca poti!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif
Imagini atasate
Postat 22 July 2008 - 10:46 PM
...vitezomanul gica spray...
Postat 27 July 2008 - 01:13 PM
Super frumos din ce vad aici... felicitari.. Voi chiar vreti sa dau banii si pe barci acu... :D. si-asa imi face cu ochiu catamaranul ala 26 brushless de la Pro Boat... cu doua lacuri pe langa mine... ;)
p.s. cine vine cu un catamaran pe Lacul Tei, ca l-am vazut prin parc mai acu ceva timp... eu pilotam carutzu... :D
p.s. cine vine cu un catamaran pe Lacul Tei, ca l-am vazut prin parc mai acu ceva timp... eu pilotam carutzu... :D
Aceasta postare a fost editata de Primus: 27 July 2008 - 01:14 PM
Postat 15 August 2008 - 07:14 PM
deejaydanyaero, la Aug 15 2008, 04:40 PM, a spus:
nice , motoare termice pt navo unde gasesc am un fsr pe aci si poate ma prezint si eu la competitiile viitoare.
Noi nu gasesti pe la noi. Incearca afara daca vrei ceva calumea si nou. Am facut si eu o coca FSR dar am abandonat-o temporar deoarece am facut-o special mai ``badarana``, pt un termic de 3.5cc iar pretul la un astfel de motor e mare. Modelul avand o lungime mica (aprox 600) l-am lasat pt alta data... deasemenea un motor de turatie mare e chiar scump.....
Oricum, daca revin la ea voi folosi coca drept model pt a face o noua coca din fibra de sticla.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 15 August 2008 - 07:14 PM
Postat 15 August 2008 - 10:17 PM
AG-74-HESS, la Aug 15 2008, 08:14 PM, a spus:
Noi nu gasesti pe la noi. Incearca afara daca vrei ceva calumea si nou. Am facut si eu o coca FSR dar am abandonat-o temporar deoarece am facut-o special mai ``badarana``, pt un termic de 3.5cc iar pretul la un astfel de motor e mare. Modelul avand o lungime mica (aprox 600) l-am lasat pt alta data... deasemenea un motor de turatie mare e chiar scump.....
Oricum, daca revin la ea voi folosi coca drept model pt a face o noua coca din fibra de sticla.
@hess, ce motor aveai de gand sa pui pe o coca de 600 mm ? ;)
oricum, daca ai nevoie tu si deejay spuneti-mi pe mi ce aveti nevoie si va gasesc ceva prin casa - pico, kalistratov, cmb, mac.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur