Modelism - RHC Forum: Cauciucuri reconditionate - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cauciucuri reconditionate oare se poate?

#1 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 09 July 2008 - 12:17 PM

Rog impatimitii sa nu rada de mine...

Am un model DarkKnight electric, care desi este un offroad a mers 80% pe asfalt. Va dati seama cum arata gumele...
Am un set nou de schimb insa ma gandeam sa incerc sa fac niste gume care sa reziste mai bine pe asfalt.
Am purces la treaba, si m-am hotarat sa le invelesc intr-un cauciuc de camera de bicicleta. Le-am decupat corespunzator astfel incat la invelire sa acopar putin si din lateralul cauciucului original si le-am lipit cu prenandez. Zona de imbinare a capetelor am intarit-o cu super-glue.
Nu am apucat sa testez inca aceasta "capodopera" de resapare, insa as vrea sa stiu daca a mai incercat careva traznai de genul asta si au mai si functionat? Mi-e teama de zona de imbinare, care nu stiu cat de bine va tine la derapaje, frane si alte manevre in forta.
Ceva idei de adezivi folositi sau solutii constructive ...!!!

... multumesc anticipat...

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 09 July 2008 - 04:10 PM

URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#2 Useril este offline   SHAKS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 17-January 05

Postat 09 July 2008 - 12:22 PM

Cred ca benzile "de resapare" vor zbura la prima forja... In alta ordine de idei, oare merita efortul, mai ales ca exista gume speciale pentru asfalt? Sau si mai bine, foam-uri, care au super-aderenta, chiar daca sunt mai scumpe.
20cm of RC experience
0

#3 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 09 July 2008 - 12:34 PM

PT o lipire optima ...cauciucul crud face minuni ..in anumite cazuri ....mai exista si anumite firme care iti poate turna cauciuc ...si apoi cu ajutorul unui strungar ...se poate face minuni . :D
ADOR VITEZA!!!
0

#4 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 17-July 07

Postat 09 July 2008 - 12:35 PM

ce e de off road e de off road, ce e de onn road e de onn road!!
unele fete sunt ''radiocomanda''' iar unii baietzi sunt ''masina''
0

#5 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 09 July 2008 - 01:53 PM

TUROK, la 9 Jul 2008, 12:34, a spus:

PT  o lipire optima ...cauciucul crud face minuni ..in anumite cazuri ....mai exista si anumite firme care iti poate turna cauciuc ...si apoi cu ajutorul unui strungar ...se poate face minuni . :lol:

Ele are care cum ar veni...

Vanghelie tu esti ?

Pardon.. Vanghelie care esti .

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 09 July 2008 - 01:56 PM

0

#6 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2008 - 03:14 PM

Pentru acest model nu exista ca si piese de schimb decat un singur tip de gume, care sunt cu dedicatie offroad .. din pacate.
Montarea jentilor se face pe hex-uri de 12mm, modelul fiind 1:10. Imi puteti recomanda un set de gume mai tari, ca si pentru asfalt... cu jentile aferente bineinteles...?

Si eu sunt foarte curios cat vor rezista "peticele" puse de mine. Altfel arata interesant... un off-road cu slick-uri :lol:
Oricum la prima iesire imi voi lua si gumele de rezerva :lol:. Va voi tine la curent!

Multumesc pentru sfaturi si sugestii!
0

#7 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 09 July 2008 - 04:10 PM

eu tot nu am intels ce model este...ok 1/10 aici ai cateva variante fie este buggy cu rotile fata mai inguste decat cele spate fie este truck cam cu acceeasi latime fata spate....fie este 4wd fie este 2wd daca e 4wd poate sa fie decat buggy.....recomand linia de la proline road rage...
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...RAGE+&search=Go

daca e doar 2wd merg puse doar pe spate si pe fata se pun unele fara profil......

jantele ar fi acestea pentru spate..... http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXDW24&P=SM

iar pentru fata depinde de ce ai tu...la 2wd in janta se pun rulmenti la 4 wd doar hexul...sunt jante pentru ambele variante

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 09 July 2008 - 04:11 PM

0

#8 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2008 - 04:16 PM

Modelul este Dark Knight de la Robbe, din categoria stadium truck 1:10 electric.
Tractiune 4x4... nu stiu diametrul exterior al rotilor dar il voi masura cand ajung acasa.
0

#9 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 09 July 2008 - 06:04 PM

ok asa stim si noi ce sa recomandam.....ideea e ca linia road rage de la proline a fost creata exact pentru asa ceva masini offroad scoase pe asfalt ...am vazut cauciucurile la treaba si nu pot sa spun decat .....sunt foarte rezistente pe asflat...

ca si cauciucuri ai mai avea urmatoarele variante de asfalt

http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXDU03&P=SM
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXDU17&P=SM

si bineinteles varianta de baza http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXLN12&P=SM

din cate am vazut eu pe siteul robbe sunt aceleasi cauciucuri fata spate deci ramane sa iti alegi jantele

http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXDW24&P=SM
am vazut ca au mai multe variante de culori....in orice caz iti trebuie doua seturi de jante de spate asa cum zic ei pentru ca cele care la ei sunt de fata se refera la modelele care au tractiune 2wd si in loc de locas pentru hexagon au locas pentru 2 rulmenti

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 09 July 2008 - 06:04 PM

0

#10 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2008 - 09:14 PM

Iti multumesc foarte mult Flo234 pentru indicatiile extrem de exacte. Voi achizitiona aceste gume imediat ce ma vaoi intoarce din concediu.

In alta ordine de idei am scos resapatele la plimbare :lol:. Dupa ce am consumat 2 packuri in full si derapaje, am fost placut surpins sa observ ca solutia adoptata a rezistat. Voi mai insista sa vad cat rezista in final lipiturile. Cauciucul camerei de bicicleta aproape ca-i permite masinutei sa faca drifting... senzatia este foarte placuta!

A avut loc si un mic accident azi... eu si cu o alta masinuta Dark Knight ne-am ciocnit frontal cu viteza destul de mare. Din pacate celalalt model a suferit ceva pagube, rupandu-se o fuzeta. Modelul meu, care are o serie de upgrade-uri printre care si fuzete de AL, nu a patit nimic.
0

#11 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 10 July 2008 - 09:46 AM

Flyboy3D, la 9 Jul 2008, 13:53, a spus:

TUROK, la 9 Jul 2008, 12:34, a spus:

PT  o lipire optima ...cauciucul crud face minuni ..in anumite cazuri ....mai exista si anumite firme care iti poate turna cauciuc ...si apoi cu ajutorul unui strungar ...se poate face minuni . :D

Ele are care cum ar veni...

Vanghelie tu esti ?

Pardon.. Vanghelie care esti .

Scuze a fost o greseala ...dar este total off topic...este prietenul meu si-l apar :D
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#12 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 16-March 08

Postat 10 July 2008 - 10:49 PM

Caocioace de Dark Knight am cumparat eu de la Auto Art ro. Le-am folosit la un Jato. Nu le au pe site, dar poti sa dai un tf., sa intrebi daca mai au.
Cessna 182 BL Frecv. 35.120
0

#13 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 July 2008 - 10:09 AM

Te referi la cauciucuri originare de Dark Knight? Pentru ca eu caut ceva de asfalt... asa cum mi-a indicat Flo234!
0

#14 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 16-March 08

Postat 11 July 2008 - 11:57 AM

Ai dreptate. Erau de off-road. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Ia-ti atunci de Jato (de spate). Au hex-uri de 12 si tin pe asfalt intr-o veselie.
http://www.amainhobbies.com/product_info.p...oducts_id/19203
Cessna 182 BL Frecv. 35.120
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu