Pagina 1 din 1
Tower Hobbies ce se intimpla?!?
Postat 02 July 2008 - 09:06 PM
Am ramas uimit astazi cind intrind pe site-ul lor sa caut un kit am vazut ca majoritatea preturilor au crescut cu 10-15%. Si mai mirat am fost atunci cind am vrut sa vad cit costa transportul pina la noi si cu posta normala nu se poate aduce nimic!!! Am incercat mai multe produse pe care l-am luat de acolo si acum apare 0!!!
??? CE NE FACEM TOVARASI ???
??? CE NE FACEM TOVARASI ???
Postat 03 July 2008 - 08:43 AM
Am intrat si eu acum pe siteul lor si la obiectele pe care ma interesau si le cunosteam n-am vazut nici o modificare de pret. Iar expedierea se face catre Romania cu un pic peste 20 $, prin Priority Mail International (la 2 articole alese la intamplare ce costau 63$ in total).
Deci: ori s-au scumpit doar produsele ce te interesau pe tine (poate erau produse in alta parte decat SUA si erau afectate de scaderea dolarului), ori... te-ai pripit cu stirea asta. Cat priveste posta spre Europa, de fapt catre toata lumea, s-au produs niste modificari legate de dimensiunile maxime admise ale pachetelor, astfel incat unele pachete ce erau admise acum cateva luni, acum nu mai sunt. Asta este, nici mie nu mi-a convenit cand am observat si mi-am comandat din Romania caci costul de aici era mai mic decat m-ar fi costat sa-l iau de pe Tower expediat cu UPS Worldwide Saver plus tva dar in plus l-am avut in 3 zile.
Deci: ori s-au scumpit doar produsele ce te interesau pe tine (poate erau produse in alta parte decat SUA si erau afectate de scaderea dolarului), ori... te-ai pripit cu stirea asta. Cat priveste posta spre Europa, de fapt catre toata lumea, s-au produs niste modificari legate de dimensiunile maxime admise ale pachetelor, astfel incat unele pachete ce erau admise acum cateva luni, acum nu mai sunt. Asta este, nici mie nu mi-a convenit cand am observat si mi-am comandat din Romania caci costul de aici era mai mic decat m-ar fi costat sa-l iau de pe Tower expediat cu UPS Worldwide Saver plus tva dar in plus l-am avut in 3 zile.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 03 July 2008 - 08:45 AM
Postat 03 July 2008 - 10:14 PM
navigator, la 3 Jul 2008, 08:43, a spus:
Cat priveste posta spre Europa, de fapt catre toata lumea, s-au produs niste modificari legate de dimensiunile maxime admise ale pachetelor, astfel incat unele pachete ce erau admise acum cateva luni, acum nu mai sunt.
E posibil. As fi vrut un kit de avion care mai demult mergea adus. Dar apoi am incercat un motor termic si nu a mers nici asta si nu e chiar asa mare.
Postat 03 July 2008 - 10:35 PM
renatoa, la 3 Jul 2008, 07:02, a spus:
Si numai tower exista in lumea asta ?
Nu ati aflat deja alternative?
Nu ati aflat deja alternative?
Nu , nu numai Tower exista. Exista si altele. Dar asta e un subiect exclusiv TOWER. :)
Aceasta postare a fost editata de nimsoc: 03 July 2008 - 10:36 PM
Postat 05 July 2008 - 12:18 AM
Se pare ca a fost o problema temporara chestia cu transportul prin posta normala, vad ca acum merge!!!
Dar preturile ramin ceva mai mari. Sper sa nu ajunga si la ei ca la noi.
P.S. Renatoa sa stii ca am vazut si variantele tale dar Tower ramine pe departe cel mai mare si mai ieftin mag.
Bafta la cumparaturi !!!
Dar preturile ramin ceva mai mari. Sper sa nu ajunga si la ei ca la noi.
P.S. Renatoa sa stii ca am vazut si variantele tale dar Tower ramine pe departe cel mai mare si mai ieftin mag.
Bafta la cumparaturi !!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1