Modelism - RHC Forum: Card pt comenzi Externe - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Card pt comenzi Externe MasterCard ?

#1 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 18-April 08

Postat 30 June 2008 - 09:25 AM

Salut, ash dorii sa shtiu ce tip de card itzi trebuie pt comenzi externe..sa zicem www.towerhobbies.com
Eu ma gandeam la un http://www.bancatran...o/index/92.html mastercard Mondo ,dar intrebarea este, cardul trebuie sa fie in valuta ? euro/dolari ?...acesta este in lei.

Hush little baby, dont say a word; And never mind that noise you heard;
Its just the beast under your bed, In your closet, in your head.
0

#2 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 17-July 07

Postat 30 June 2008 - 09:32 AM

pai din cate stiu eu potzi sa alegi cu ce moneda incarci cardul, la banca transilvania cand iti faci card te intreba daca dorestii sa platesti numai in romania sau si inafara tari si ce valuta sa bagi pe card, eu am si mi-am facut 2 , unu pt euro unu pt dolari, daca e ceva am.....mergi la ei la banca si te lamuresc ei cel mai bine..stima
unele fete sunt ''radiocomanda''' iar unii baietzi sunt ''masina''
0

#3 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2008 - 09:39 AM

multumesc shane, deci in principiu este in regula, cam ce comision imi ia banca dak vreau sa platesc cu cardul lor o comanda in afara ?

Aceasta postare a fost editata de razyel: 30 June 2008 - 09:40 AM

0

#4 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2008 - 09:43 AM

da....mergi vb platesti...astepti 1 sapt si esti gata de comandat..cu placere..cam in principiu 3...4% din valoare....de fiecare data cand scotzi bani iti ia un comision, acest comision este si lunar,ti se ia 3...4%din suma care o ai pe card....acest comsion se va lua si inafara si inauntrul TARII!!!

Aceasta postare a fost editata de Shane: 30 June 2008 - 09:45 AM

0

#5 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 30 June 2008 - 10:02 AM

Terminati cu prostiile! Cum sa fie comision lunar de 4%? Tu iti dai seama ce spui?

Comisionul de tranzactie este fix.... ~ 3ron (eu atat platesc la BancPost). Comisionul de administrare lunar este pana in 5 ron. Ma uit acum la sfarsitul lunii...

Eu cred ca te complici daca faci card in alta valuta, pentru ca si depunerile se fac tot in acea valuta. Doar daca nu ai ceva venituri direct in valuta. Eu am card in lei (MasterCard) si tranzactionez in orice valuta la cursul bancii.
2 fast 4 you 2
0

#6 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2008 - 10:06 AM

mda cum spui CristiM dar eu am card de cateva luni si stiu cam cum merge eu la 100 lei plateam 3 lei-4...in rest nu stiu ce sa zic
0

#7 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2008 - 10:31 AM

Am rezolvat, card la BT cu conversie automata in orice moneda in momentul platzii, comision de 3-4% nu exista...
cel putzin nu la BT

0

#8 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 30 June 2008 - 10:34 AM

Da... eu am card din 2001 si uite ce zice:

Taxa administrare lunara a contului de card de lei persoane fizice 1,50 DB

Aaaa... si am gresit la cumparaturile online nu se plateste nici un comision. Ala de ~ 3 ron e pentru tranzactiile on line din contul curent.
2 fast 4 you 2
0

#9 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2008 - 10:43 AM

ok ...ma retrag...
0

#10 Useril este offline   Axu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 17-August 03

Postat 30 June 2008 - 11:19 AM

Si eu am Mondo de la BT si nu au nici un comision la plata, nici in tara si nici afara (ca afara l-am folosit mai mult). Bani ii pui in lei si face conversia in ce moneda doresti tu. Un avantaj mare este cursul la care se face conversia, adica se face la cursul de pe mastercard.com, curs pe care nu l-am gasit niciodata afisat, dar de obicei conversia mi-a facut-o la un curs mai bun decat daca ai schimba la banca sa zicem.
Ceva nu-i bine oricum!
0

#11 Useril este offline   Alexxxandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 505
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 30 June 2008 - 12:09 PM

eu aveam un card pe care nu il foloseam la nimic, fusese un card de salarii mai vechi pe care l-am reactualizat de curand si pe urma imi parea rau ca nu am inchis contul.... de curand insa mi-am facut un cont la paypal si in contul de paypal am activat card-ul asta, pe care pun cat vreau si cand vreau, on-line, de pe card-ul principal. Nu cred ca vor fi probleme cu paypal dar e mai bine sa fiu precaut. Cand iti faci cont pe paypal e bine sa fie o mica suma disponibila pe card-ul pe care il activezi la ei (poti activa mai multe card-uri), un minim de 2 euro cred. Conversia se face automat dar nu stiu la ce curs, nu mi-am facut probleme de curs. In felul asta, cand vrei sa cumperi ceva de afara pui inainte suma respectiva pe card-ul activat la paypal si cand ai banii disponibili pe respectivul card faci cumpararea. Este o varianta, poate mai complicata dar.....
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu