Pagina 1 din 1
am o nelamurire problema....
Postat 02 June 2008 - 11:01 PM
am un savage 25, azi am luat de la catastyle metanol, tornado de 16% nitro, foloseam de regula cel de 5%, toate bune si frumoase a pronit masina, am dat cateva ture si la un moment dat cand am franat, am vrut sa ii dau sa plece ,se ambala dar nu pleca.... mam dus la masina si iam dat un bobarnac la roata acea mare care se prinde de cutia si a luato a plecat.... daca se intampla odata neglijam dar misa mai intamplat de 3 ori si mam mai dat un pic si am oprito
acum nu stiu ce sa cred, sa patineze ambreajul , sa nu cupleze, nu stiu ce sa zic ca sunt incepator, va rog ajutatzima... ms mult:)
acum nu stiu ce sa cred, sa patineze ambreajul , sa nu cupleze, nu stiu ce sa zic ca sunt incepator, va rog ajutatzima... ms mult:)
Vand Savage SS 25 http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...t=0#entry449087
Postat 03 June 2008 - 08:22 AM
haidetzi baietzi nimeni???? nici o sugestie??? plz;:D
Postat 03 June 2008 - 09:51 AM
desfa masina...doar asa o sa intelegi ce se intampla si o sa poti remedia problema........zici ca problema este de la spur ok daca la ochiul liber nu se vede nimic rupt,lipsa,ciudat plasat, ...trebuie sa te apuci de desfacut...modelismul inseamna si mesterit,surubarit...nu poti rezolva pe forum toate problemele nu prea avem cu m sa stim ce are...trebuie sa va murdariti un pic...oricum mie mi se pare un pic hilar cum ai rezolvat problema "i-am dat un bobarnac"...dar de ce facea asa nu te ai intrebat???
spor la mesterit si tine-ne la curent...
spor la mesterit si tine-ne la curent...
Postat 03 June 2008 - 10:53 AM
Cat vrei pe Bonzer :D
Pune neste poze.
Pune neste poze.
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 03 June 2008 - 02:32 PM
evil, la 3 Jun 2008, 00:01, a spus:
Pai crezi bine, asta e parerea mea.
Ceva nu mai functioneaza cum trebuie si ori aluneca, ori patineaza, ori nu cupleaza...
Cred ca e un inceput de problema si e bine de rezolvat inca de pe acum. E ciudat ca se rezolva cu socuri atat de mici precum cele de la bobarnace! De ce nu ajung vibratiile masinii?
Poate este mizerie unde nu trebuie, poate este ceva deformat. Incearca sa speli bine, sa ungi, sa protejezi de impuritati.
Poate e necesara demontarea pentru o constatare exacta, sa incepi sa procuri piesele defecte din timp.
As inclina sa banuiesc probleme la ambreiaj, dar nu pot fi sigur.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 03 June 2008 - 03:50 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 03 June 2008 - 10:40 PM
pai pana la urma asta am sa fac, am sa o deschid usor si cu rabdare sa vad ce se intampla:) oricum ms pt sfat si incurajare:P stiu ca limbajul nu a fost cel adecvat dar credeam ca e o problema care se intampina des...acum nu stiu raman de vazut, o sa ma apuc maine de ea.... ;)
Postat 04 June 2008 - 04:33 PM
Nu e asa cum a zis evil. Eram cu el cand sa intamplat treaba. La un moment dat cum se dadea el cu masina, sa oprit brusc si tura in gol. m`am deplasat la ea si se invartea foarte tare Spuru` in gol.am avut prosta intentie sa bag degetu usor s`al opresc..da ma piscat de deget(am o rana acuma :D) si intr`un final sa oprit.
nu era nimic neobisnuit..poate sa fie din interior..dar faza este ca masina a plecat fara probleme iar la apasarea acceleratiei.
Amatoru_vesel , dc ii vezi tu problema daca este sub 8 mil ? poate ca e tovaras cu mine si i`am mai scazut la pret.
nu era nimic neobisnuit..poate sa fie din interior..dar faza este ca masina a plecat fara probleme iar la apasarea acceleratiei.
Amatoru_vesel , dc ii vezi tu problema daca este sub 8 mil ? poate ca e tovaras cu mine si i`am mai scazut la pret.
HPI-Nitro Car Drifting
Postat 04 June 2008 - 05:22 PM
asa asa...exact cum a zis catastyle:D doar ca eu mam exprimat foarte primitiv:)))) lasa cata ca merge si savage asa la 8 mil:D merge chiar super bine:D
Arata acest topic
Pagina 1 din 1