Care este mai bun dintre aceste traxxas uri shi care se merita adik in functie de bani putere manevrabilitate si bani ?
Pagina 1 din 1
Traxxas Rustler VXL vs. Bandit VXL vs. Jato 3.3 care este cel mai bun ?
Postat 01 June 2008 - 08:44 PM
Offroad - Rustler
Onroad - Jato
Bandit - pare tare fragil. Mai ales cu sistem VXL pe el ....
Onroad - Jato
Bandit - pare tare fragil. Mai ales cu sistem VXL pe el ....
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 01 June 2008 - 09:50 PM
Experienta ne-a invatat ca si onroad Rustler e mai tare ca Jato http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
(No offense, Edy :D)
...ce-i drept are li-po pe ea...
So, take your pick :D
(No offense, Edy :D)
...ce-i drept are li-po pe ea...
So, take your pick :D
E-Maxx Power #3095 Frecv. : 27.145 MHz (galben)
Postat 02 June 2008 - 02:09 PM
Daca zici ca esti incepator iti recomand electric. ( Eu o sa raman incepator toata viata ;)) )
Intretinere minima si nu trebuie sa cumperi tot timpul combustibil, uleiuri si alte consumabile de genu'.
Intr'adevar .. cu un Rustler VXL si o pereche de baterii suparate si un incarcator tzapan iesi mai scump decat cu una termica. Dar ce-i in mana nu-i minciuna .... merge de rupe - de fiecare data. Motoarele brushless isi fac toti banii.
Recomandare - Packuri cu 7 celule EP 4600 "Humpback" . Eu am IB4600 si merg super bine dar se zice ca EP ar fi si mai bune.
Intretinere minima si nu trebuie sa cumperi tot timpul combustibil, uleiuri si alte consumabile de genu'.
Intr'adevar .. cu un Rustler VXL si o pereche de baterii suparate si un incarcator tzapan iesi mai scump decat cu una termica. Dar ce-i in mana nu-i minciuna .... merge de rupe - de fiecare data. Motoarele brushless isi fac toti banii.
Recomandare - Packuri cu 7 celule EP 4600 "Humpback" . Eu am IB4600 si merg super bine dar se zice ca EP ar fi si mai bune.
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1