Modelism - RHC Forum: 1/8 Buggy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

1/8 Buggy Pareri

#1 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 25-December 07

Postat 29 May 2008 - 08:12 PM

M-am decis sa imi cumpar un buggy 1/8 IC . Mai am unul (Virus) destul de "tunat" , dar as dori sa vad cum se comporta si unul de high-end.
Dau cateva exemple la care ma gandeam : Team Losi 8ight , Xray 808 (XB8) , Team Associated RC8 , CEN Matrix Pro , Ofna Hyper 8.5 / 8 , Kyosho Inferno ,Hot Bodies PRO EVO . Lista poate fi completata.
Caut varianta kit, dar cu motor sau NON RTR .
Astept pareri si multumesc anticipat.
0

#2 Useril este offline   Axu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 17-August 03

Postat 29 May 2008 - 08:34 PM

La nici una din masinile descrise de tine mai sus nu vei gasi varianta "non rtr", adica fara electronica, dar cu motor. In schimb vei gasi varianta kit, care vine fara motor(toba) si fara electronica.
In alta ordine de idei, am avut un Hyper8 si a fost destul de abuzat si nu a patit nimica, in afara de un shock tower putin indoit. O masina foarte buna, competitiva si foarte rezistenta (din punctul meu de vedere), nu o pot compara cu alt buggy pentru ca nu am mai avut altul si nici nu am avut ocazia sa ma mai dau cu altul, iar pretul nu este mare deloc. Totusi la 400$ iti da masina, toba, ambreiaj complet (flywheel, bacuri, arcuri, clopot, rulmenti). In principiu cam tot ce mai trebuie sa faci este sa ii iei un motor si TX/RX.
Asta ii parerea si totodata recomandarea mea. Bafta
Ceva nu-i bine oricum!
0

#3 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 25-December 07

Postat 29 May 2008 - 09:35 PM

Partea cu RX/TX si cu servouri e partial rezolvata. KoPropo Ex-10 cu 2,4Ghz si servo-uri se gasesc (in tara) si mai bune si mai putin bune .

Motorul + toba le voi lua atunci dupa ce iau kitul.

Am vazut ca unule dintre ele exista si in varianta RTR ... oare isi merita banii ? Exemple : Losi 8ight si Hyper 8.5 din cate am vazut .

Oricum, multumesc pentru ajutor si sfaturi.
0

#4 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 30 May 2008 - 04:29 PM

Hyper-ul de care vb axu a fost al meu juma de an, primul model, abuzat cum nu se poate mai rau, atasez si un link http://www.youtube.c...h?v=oUxI8_p6jiE ca sa vezi cam ce faceam cu el. In plus, fata de faptul ca e rezistenta, mai e si foarte bine facut lay-out-ul fiecarei componente, usor de desfacut, de schimbat piese, de ajustat setari, de curatat. Eu iti sugerez cu foarte mare caldura sa iei noul Hyper 8.5 PRO, o sa fi placut surprins.
0

#5 Useril este offline   SHAKS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 17-January 05

Postat 30 May 2008 - 09:42 PM

Nu e de neglijat nici noul LRP S8 BX Team, o masinarie de extrema tehnologie. Este echipat cu tot ce exista upgrade, fiind un kit direct racing la putin sub 1500ron.

http://www.redrc.net...-bx-team-buggy/
20cm of RC experience
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu