Emaxx Vs Erevo Parere
Postat 21 May 2008 - 11:19 PM
Hush little baby, dont say a word; And never mind that noise you heard;
Its just the beast under your bed, In your closet, in your head.
Postat 21 May 2008 - 11:46 PM
Postat 21 May 2008 - 11:51 PM
http://www.youtube.com/watch?v=MyknaBlc_FQ&NR=1
Nu arata prea grozav
Aceasta postare a fost editata de razyel: 21 May 2008 - 11:52 PM
Postat 22 May 2008 - 12:27 AM
http://www.youtube.com/watch?v=G-9ppbw9XAc...feature=related
hai sa nu fim gigi contra la tot ce vedem si ni se spune hai sa lasam pe cei care sunt interesati de electrice sa discute....acei 100 de $ de care se vorbeste nu se merita in cazul in care iesi cu ea sa faci o liniuta sau cine stie ce bashing...pana la urma si datul cu modelul de bordura am vazut ca este un sport pe la noi....dar daca vrei sa o mai bagi pe circuit atunci iti iei erevo.....
Postat 22 May 2008 - 02:16 AM
Dar doresc sa mai introduc un candidat in acest topic dak mi se permite, si anume E-Savage, eu o buna bucata de vreme m-am gandit la el si inclin sa cred ca este mai rezistent decat E-Maxx, ca performanta nu stiu, bineinteles depinde ce te intereseaza
Postat 22 May 2008 - 06:15 AM
Intra pietre intre brate si planetare si se roade plasticul. am deja santuri urate pe planetare.
Trebuie sa le acopar cu poxipol.
La chestia cu accelerarea la aterizare tipul nu avea bine reglat slipper clutch-ul.
Am aterizat si eu cu gaz maxim si n-am rupt nimic.
MasterChief - trage un ochi si la e-savage. S-ar putea sa-ti placa. Si e mai ieftina.
"Out of the box" e mai rapida si mai usoara decat un E-maxx cu 12 celule.
Am reusit sa tin pasul chiar si cu un E-maxx ( modelul vechi ) cu 14 celule.
Are deja 60-70 de plimbari si nu s-a rupt inca nimic. Ptui sa nu-mi stric norocu' :)
Pe de alta parte E-sav nu este brushless ready cum sustin cei de la Traxxas ca ar fi noul model de E-maxx.
De asemenea E-sav are centrul de greutate mai sus decat E-maxx . Daca virezi violent pe asfalt la viteza ... face tumbe :(
Motoarele sunt mai putin fiabile decat cele de pe E-maxx. ( Se prajesc mai repede )
Cat despre E-revo :) sa speram ca anul viitor sa fie mai mult banet si jucaria mai ieftina .
Bafta. :(
Aceasta postare a fost editata de elbutchos: 22 May 2008 - 09:50 AM
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 22 May 2008 - 09:08 PM
Am analizat optiunile dintre care si esavage este cam depasit. Plus pt. erevo si emaxx se gasesc mai multe piese de rezerva si optionale si mai mult tuning.
PS:La erevo se poate pune wheelie bar ?
Aceasta postare a fost editata de MasterChief: 22 May 2008 - 09:09 PM
Postat 03 June 2008 - 06:51 AM
Sigur ca asta nu inseamna sa faci sarituri de 5 m inaltime cu ea. Au si ele limite.
Oricat de superior ar fi sistemul de suspensie al E-revo-ului exista si anumite limite.
Ce vedem noi " hardcore bashing " si "demolition bla bla bla " pe youtube ... sunt chestii facute de oameni care isi permit ... baneste vorbind. Isi cumpara jucaria .. o distrug ... apoi isi iau alta.
Electrica mea are deja peste 15 ore de functionare si inca nu s-a rupt nimic.
Dar de fiecare data cand am lovit-o sau pentru fiecare zgarietura pe caroserie m-a impuns inima.
Ar fi fain totusi daca ne-am permite la fiecare zi de leafa sa ne luam alta jucarie sau daca towerhobbies ar fi la Bucuresti sau Timisoara :D
Respecte.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 04 June 2008 - 10:57 PM
MasterChief, la 3 Jun 2008, 17:57, a spus:
Da, rockeri din spate trebuie gauriti ca sa prinzi sway baru'

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 05 June 2008 - 04:45 PM
X-tra, la 4 Jun 2008, 22:57, a spus:
MasterChief, la 3 Jun 2008, 17:57, a spus:
Da, rockeri din spate trebuie gauriti ca sa prinzi sway baru'
doar rockerii din spate nu ?? am vazut ca exista un rocker care are o gaura in mijloc, http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXKUT6&P=7 s-ar putea schimba piesa de stock cu aceasta pentru a scapa de gaurire ??
Aceasta postare a fost editata de MasterChief: 05 June 2008 - 04:49 PM
Postat 05 June 2008 - 05:39 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 20 June 2008 - 07:37 PM
E-maxx si E-revo dotate pana in dinti :D
Nu stiu cate termice ar face fata la asa ceva .... :D :D :D
Fara suparare .. glumesc cu voi.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.