cosmin_carjan, la Mar 5 2009, 11:29 AM, a spus:
Pot sa spun ca cel cu 2 canale nu are nici o legatura cu zburatul, nu prea ai ce controla la el, la 3 canale mai ai ceva ceva control,
lamaul meu cu 4 canale zboara ok, poti sa il controlezi cum trebuie, iar cel cu 6 canale si pas colectiv n-are nici o legatura cu lama, adica e mult mai greu de controlat. Eu cu lama zbor chiar bine, dar pe cel cu 6 canale n-am nici o sansa sa il tin in hover inca, asa ca nu inteleg de ce recomanda unii sa incepi cu coaxial, pentru ca eu am impresia ca n-au nici o legatura(coaxialul cu cele cu 6 canale si pas colectiv).
Ideal ar fi sa le incerci pe toate si sa vezi ce-ti place .. ca nu toata lumea e facuta sa invete sa zboare cu elicopter cu 6 canale .. dar nu prea vad cum ai putea sa faci asta .. Daca iti place atunci eu zic sa iti iei cu 6 canale direct, dar o sa ai de lupta cu el.
Daca este elicopter cu 4 canale si un singur rotor principal (nu coaxial) nu e nici o diferenta intre 6 si 4 canale.
6 canale devin utile cand te vrei mai mult - acrobatie etc.
Singurul lucru bun care il face lama este ca ESTE FUN si te obisnuieste cu orientarea.